Лидл ::61::

• 81 356
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Тортените форми с какъв размер са?

# 91
# 92
Мерси, момичета, ще влизам със стоката.
На мен изрично ми обясниха ,че първо трябва да ги оведомя и после да сменям.
  Значи имала съм случай -влизам със стоката ,отивам на каса и ми казват да сменя и не я  вземам със себе си .
Та два пъти минавах така.
  Един ден реших първо да сменя и после  заедно с количката и другите неща да мина през касата и  ми обясниха ,че не е правилно .
  Написах това ,което ми е обяснено . И вече така и правя.

# 93
  • София
Аз веднъж съм заменяла, оставих старото на касата, напазарувах си, взех си новото и на същата каса после си платих и оправихме смяната.

# 94
Правя си тостове на гофретника. Добре се получават. Само дето трябва да се наистина да се натиска горната плоча, но не е проблем. Това е един от най-използваните уреди през уикендите. И палачинки съм правила там, и марудници. В крайна сметка все гофрета излиза Simple Smile

# 95
  • София
Засилих се за мъжки чорапи сутринта, те били от четвъртък Mr. Green
Децата намазаха великденски лакомства, няма да си ходя с празни ръце. Laughing

# 96
  • София
Ами логично е първо да се остави стоката за връщане на касата и после да се влиза в магазина.
Иначе ако имам в портмонето стара бележка, мога да си взема от коша два броя стока и на касата да кажа че едната я връщам.
И дефакто едия брой е откраднат!  Naughty

Аз даже влизам през изхода, обаждам се на касата, връщам и тогава влизам да пазарувам.

# 97
# 98
и така да си кажа доволна съм от миксера и от формичките:) аз винаги използвам шпатула, с която си обирам купата и накрая просто внимателно разбърках със шпатулата. миксера ми се вижда малко шумничък, но купата му сама се върти и това си е голям кеф, достатъчно дълбока и дори и без капак не пръскаше при смес от 4 яйца и чаша и половина захар и 2 чч брашно, ядки и олио и водоа/около 1чч/

# 99
Ами логично е първо да се остави стоката за връщане на касата и после да се влиза в магазина.
Иначе ако имам в портмонето стара бележка, мога да си взема от коша два броя стока и на касата да кажа че едната я връщам.
И дефакто едия брой е откраднат!  Naughty

Аз даже влизам през изхода, обаждам се на касата, връщам и тогава влизам да пазарувам.

Ясно, че е така, но аз ще заменям, няма да връщам и мисълта ми беше какво да правя със заменената стока. Както и да е ще мина през касите, те да ме ориентират какво да направя.

Относно гофретите- в моята смес също има мазнина, така че изобщо не намазвам гофретника. Не се залепват  Peace.

# 100
  • София
Ами както писаха и по-горе. Отиваш първо на касата, оставяш нещото, след това влизаш пазаруваш и взимаш новото нещо. Нареждаш се на касата, на която си оставила стоката за замяна при влизането.

# 101
  • на последния етаж
Нищо не ме впечатли от новата брошура. Евентуално детските потници от четвъртък, но дано е хубаво трикото.

# 102
Ами както писаха и по-горе. Отиваш първо на касата, оставяш нещото, след това влизаш пазаруваш и взимаш новото нещо. Нареждаш се на касата, на която си оставила стоката за замяна при влизането.
Точно това обясних в началото .
 И ще поясня още нещо ,което пропускате - значи като подмените вашето с нови и оставяте в купа нещо ползвано .
 Инак мисля върнатото за смяна вече отива при намалените неща в купа.
  Не мисля,че на някой от вас ще му е приятно да си купи обличана или носена ден -два дреха или пък ползвана стока на нормална цена.
  Затова правилен вариант е да се мине през каса ,а когато съм сменяла и не съм минавала през каса - винаги съм носела и двете стоки.

# 103
  • Русе
Точно това обясних в началото .
 И ще поясня още нещо ,което пропускате - значи като подмените вашето с нови и оставяте в купа нещо ползвано .
 Инак мисля върнатото за смяна вече отива при намалените неща в купа.
  Не мисля,че на някой от вас ще му е приятно да си купи обличана или носена ден -два дреха или пък ползвана стока на нормална цена.
  Затова правилен вариант е да се мине през каса ,а когато съм сменяла и не съм минавала през каса - винаги съм носела и двете стоки.
Никога до сега не съм връщала носена стока и винаги съм носила и старото и това, което взема на касата и на ум не ми е дошло да открадна единия брой. ooooh!
А къде да се остави стоката - нали си има място за багаж, а и при охраната може да се остави Peace

# 104
  • Mediterraneo
Как пък цял ден ще бистрите нещо толкова прозаично- да мина или да не мина първо през касата... Много ясно, че всеки случай е различен! Големи обяснения 3 страници  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт