Лидл ::61::

• 81 267
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • В една слънчева къща...
Аз се сдобих със същата силиконова форма за яйца, точилката и от формите като на Лабрексчето, които смята да използвам за мини-пици. Сега ме е яд, че не награбих направо 2 комплекта  Crossing Arms

# 136
  • на земята
Мерси за съветите   bouquet

# 137
Аз пак да подновя питането си, барем някой ме отрази Laughing:

1. Гиричките- синьо с черно/ музикални се водят/ = двд с мелодии- някой да си ги е купил/има изостанали при нас/. Интересува ме стабилни ли са и най-вече двдто има ли упражнения или само музика за упражнения  newsm78

2. Някой, все пак, купи ли си термоса / от преди две седмици някъде/. Държи ли топло и колко време? Не мога да попадна на свестен термос.. Sad

# 138
  • София
Аз днес си взех гофретника и даже сега го пробвах. Доволна съм, обаче не ми станаха хрупкави гофретите, та се питам къде греша. newsm78 Направих половин доза от рецептата в книжката, която е еднаква с дадената тук. Тестото стана обаче гъсто, като за кекс. Каква трябва да е гъстотата на тестото ? такава или трябва да е по-рядко? Аз разнесах сместа върху плочата, но те снатаха дебелички и съответно не хрупкави. Вкусни са, но искам да са като вафлички точно, моля тези които имат да дадът съвет   bouquet

# 139
Сместа, която аз правя е точно с гъстота на кексово тесто. Хрупкави ми стават гофрите, у нас никой не обича меки. Пека ги на трета степен и към края запичам на 5.
Мога да постна рецепта, но тя е за огромно количестви и аз си я разделям на око, но пак стават 20+ гофрети.

# 140
Аз веднъж съм заменяла, оставих старото на касата, напазарувах си, взех си новото и на същата каса после си платих и оправихме смяната.
Ами ако междувременно затворят точно тази каса, тогава какъв е редът?

# 141
  • оттам, откъдето започва България
Monadirs , ясно защо не съм разбрала за какво са. Embarassed
Мнения за тоалетна хартия фрото?
На мен ми харесва, трипластова е, плътна.

# 142
Гиричките- синьо с черно/ музикални се водят/ = двд с мелодии- някой да си ги е купил/има изостанали при нас/. Интересува ме стабилни ли са и най-вече двдто има ли упражнения или само музика за упражнения

Аз имам "латино" гиричките- страхотни са! Peace Всяка тежи по около 450 гр., много са удобни дръжките. Двд-то не е само с музика- има си инструкции /как да си облечен и т.н. преди трениране/ за няколко минутки, после загряване /музика, мадами които загряват, без гиричките/, след това следва същинската тренировка. Има няколко мелодии, разделено е на тернировки за отделните части от тялото. Тренировката е много ефективна, но и забавна, то си е като танци, обаче начинаещ няма да може да издържи на всичките 45 минути... Laughing Препоръчвам. Peace
Похвалвам миксера за млечна пяна на Силвър Крест, средата на декември го купих, сребрист, на батерии. За нула време прави разкошна пяна, на обърната лъжица не помръдва. Shocked Чак днес разбрах как става разбиването Embarassed От 1/3 чаша студено мляко се получи препълнена чаша само с гъста млечна пяна....просто се наложи да спра миксера, за да не излезе извън нея. Grinning Ако ги пуснат пак тези миксери бих взела още един, моят мъж е маниак на тема млечна пяна и като знам как се мъчи ръчно да я прави.... Twisted Evil
Жармен, каква марка е хартията с овцата? Не съм запомнила някоя да има овца... newsm78
Сместта за моите гофрети обикновено е с консистенция по-гъста от палачинково тесто, но по-рядко от кексово. До кексовото е по-близо. Пека на 4-5 степен.От моя опит, с масло гофретите стават по-хрупкави, с олио са по-влажни и меки.  Peace
Аз съжалявам, че не си взех и миниформите за тарталети- сърцата. От миналата година ги исках, но предпочетох да си взема кръглите /че при нас от сърцата имаше много, а от кръглите почти нямаше/.
Скрит текст:
Ето какво се получи когато днес препекох филии /пълнозърнест рязан хляб, не тостерен/ на гофретника с морски животни. Grinning Дъщеря ми беше очарована, даже си поиска трета филия, с раче, която не успях да снимам. Laughing Стават, но после почистването на плочите беше трудно, бяха пълни с трохички...

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 00:22 от dolce miele

# 143
 Тоалетната хартия я има на първа страница при харесваните продукти -  Froralys , има я в постоянен асортимент около 2,60 беше / ама скоро не съм купувала и може да е повишена цената/
Тази е
Скрит текст:
,но в опаковка от 4 броя .

# 144
  • София
Хм, значи не е проблема в гъстотата. Аз също пекох на 5 степен. МИсля че идват малко дебели моите и затова не са хрупкави. Аз се пробвам да разстеля сместа...пак ще пробвам докато нацеля явно Simple Smile

# 145
Тоалетната хартия я има на първа страница при харесваните продукти -  Froralys , има я в постоянен асортимент около 2,60 беше / ама скоро не съм купувала и може да е повишена цената/
Тази е
Скрит текст:
,но в опаковка от 4 броя .

Аз вземам от големия пакет за 6 лв и си решавам проблема за дълго време. Много я харесвам!

# 146
Доволни сме от масажиражите седялки, даже си взехме 2, че да няма война в къщи  Laughing. Хубаво е, че имат 3 години гаранция.

# 147
  • София
Като печете в тези керамични форми подмазвате ли дъното с мазнина? Че все още се чудя дали да си взема пак силиконова, която не се подмазва.

# 148
dolce miele как правиш хубавя пяна, на мен нещо не ми се получава

# 149
Хей, за малко да ви изтърва  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт