Лидл ::61::

• 81 259
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Гиричките- синьо с черно/ музикални се водят/ = двд с мелодии- някой да си ги е купил/има изостанали при нас/. Интересува ме стабилни ли са и най-вече двдто има ли упражнения или само музика за упражнения

Аз имам "латино" гиричките- страхотни са! Peace Всяка тежи по около 450 гр., много са удобни дръжките. Двд-то не е само с музика- има си инструкции /как да си облечен и т.н. преди трениране/ за няколко минутки, после загряване /музика, мадами които загряват, без гиричките/, след това следва същинската тренировка. Има няколко мелодии, разделено е на тернировки за отделните части от тялото. Тренировката е много ефективна, но и забавна, то си е като танци, обаче начинаещ няма да може да издържи на всичките 45 минути... Laughing Препоръчвам. Peace

bouquet Мерси много!

Някой има ли представа за детските тениски утре - какво ще рече високо съдържание на памук? Принципно купувам на детето 100%/ с изкл. когато има еластан например/ , та се надявам да е поне 90 %..

# 166
  • Пловдив
ММ изцяло си обнови бельото с лидълско, потници и слипове. Много са му удобни. Пералня и сушилня ползвма, не са мръднали, нито са сменили цвета.

# 167
  • София
Много вероятно и да са 100% памук...

# 168
ММ изцяло си обнови бельото с лидълско, потници и слипове. Много са му удобни. Пералня и сушилня ползвма, не са мръднали, нито са сменили цвета.
Благодаря ти, беше ми много полезна Hug.

# 169
  • на земята
Гофретника е суперррр,хрупкави и вкусни гофретки с шоколад хапнахме ..)))
Взимала съм детски потничета 100% памук са  Peace

# 170
  • Русе
И дъщеря ми има от детските потничета. Втора зима ги носи, не са мръднали нито като цвят нито са се свили/ отпуснали Peace

# 171
  • София
Лаленце, за колко време се изпича една гофрета?
Коя рецепта ползваш?

# 172
  • на земята
Лаленце, за колко време се изпича една гофрета?
Коя рецепта ползваш?
Използвах основната рецепта от книжката,около 3 мин се изпичат,страхотни станаха..))) Peace

# 173
  • На брега на реката
Момичета, другата седмица ще е акция : Блясък - почистващи инструменти и препарати.
Моля, някоя от вас да сподели дали ползвате кучешките храни Орландо, за консервите питам. Имам куче Шарпей на 4,5 г. и е невероятно капризно на храна, гранули яде само Роял канин и то ако са измешани с варени дробчета или шийки, иначе не  Naughty. Вчера и взех 2 консерви и тя страшно ги хареса, но се чудя дали са добри и дали една консерва е достатъчна за дневен прием.

# 174
Не вярвам от Лидл да откажат да дадат книжка за гофретника- при положение, че е липсвала. Wink Аз съм заменяла четка за лице, защото и липсваха не само книжката, ами и батериите, и 2 от резервните четки.....така я купих.  Peace Гофретниците след употреба почиствам с кухненска хартия като леко забърсвам. Обикновено това е достатъчно. Ако е по-зацапано почиствам със сапунен разтвор /напоявам кухн. хартия/. Само преди първата употреба оставям гофретника за известно време пуснат, без да пека гофрети /може да се отдели неприятна миризма и дим/, мия със сапунена вода и после за всеки случай изхвърлям първата гофрета. Peace
Ако другата седмица ще е акция Блясък, надявам се да пуснат препарата с хлор /че предния път не се класирах за него/, също и торбички за влагоабсорбатора, както в румънския Лидъл... Laughing Дано.
Везничка, млечната пяна я правя с миксера за мляко на Силвър Крест. Не знам дали го имаш, но ако не- после ще ти потърся линк, ако го има в сайта им, да го видиш как изглежда. Wink Сипвам в чаша около 1/3 прясно мляко /да не надвишава 60 градуса температурата, иначе не става пяна/, слагам миксерът съвсем малко над дъното на чашата и натискам копчето /миксерът започва да работи/. Като се образува малко пяна вдигам миксера малко нагоре, така че пяната да покрива накрайникът за миксиране. Получава се пълна догоре чаша с гъста млечна пяна, даже още "расте" на обем, ако чашата е по-висока. Grinning Всичко което е в чашата е само пяна, на дъното не остава течност /мляко/. Peace

# 175
  • Варна, Пловдив
Къде е тази акция Блясък? Не виждам в сайта им.

# 176
Къде е тази акция Блясък? Не виждам в сайта им.

Тази вечер взех новия каталог. Доста почистващи неща ще има Wink

# 177
  • На брега на реката
Взех брошура от Лидл, от 16 март е. Не виждам в брошурата торбички за влагоабсорбатор, а препарата с хлор не знам кой е, за да кажа.

# 178
  • Бургас
И аз го чакам препарата с хлор. Взех един от миналата акция - страхотен е! В сравнение с белината ми се струва мааалко по-силен. Много, много го харесвам и действах много пестеливо с него от страх да не свърши.  ooooh! Сега /само да има/ ще си взема поне 2бр.
Това е:

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 20:18 от I r r a

# 179
И аз си взех днес гофретник-супер е, гофретите стават за 3 мин.,  Peaceимахме преди години един, за който чакахме по 15-20мин....
и от силиконовите формички за мъфини си взех-тези със сърчицата; да питам-как се работи с тях-в тавичка ли се слагат във фурната? newsm78
Утре и аз се подреждам за бельо на голямата госпожица!

Общи условия

Активация на акаунт