Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 10

• 92 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм Елизабет Бенет и съм много доволна. Забавен и приятен тест.
Благодаря, че го постнахте.   bouquet
Само, че някои от героите и филмите са ми непознати и искам веднага това да се промени.  Grinning

# 151
Май тази година към края се чака 3 сезон на A place to call home? Точно го свърших, страхотен!

# 152
За който се интересува-  започна продължението на  "Outlander"  yes Девета серия я има в Замунда, вероятно и другаде, субтитрите- в Адиктед.

# 153
За който се интересува-  започна продължението на  "Outlander"  yes Девета серия я има в Замунда, вероятно и другаде, субтитрите- в Адиктед.

Аууу, много ме зарадва.
Пак ще плакна око с прекрасния Сам  Heart Eyes.

# 154
 newsm18   Изгледах я девета серия.
Скрит текст:
Повествованието се води от Джейми. Интересно решение- в началото Клер разказваше, сега- той. Сигурно така е и в книгата, не съм я чела още.

# 155
Гледах само първата серия на "Outlander",малко наивен ми се видя, ама май се глезя, щото имам какво друго да гледам... Ще преосмисля, няма да го зарязвам.

# 156
Да, такъв е. Simple Smile То и жанрът му е такъв- историческо фентъзи  или нещо такова. Ама какво да ти кажа.... аз обичам и историята, и фентъзито, така че не ми пречи.  Simple Smile  А и темата Шотландия ми е интересна, с борбите на "Бони принц Чарли" не съм много запозната и ми е любопитно,  пък и романтика има- тук таме екстремна  Simple Smile...  И привлекателен млад шотландски боец  smile3540Rolling Eyes Та гледам си го аз.  Wink

# 157
  • London
Следя Indian Summers, за почитателите на Британска колониална Индия.
https://m.youtube.com/watch?v=7XxMZMiOWKA
В момента върви първи сезон.
Подновен е за втори.
Напомня ми на Перла в Короната ...

# 158
  И привлекателен млад шотландски боец  smile3540Rolling Eyes Та гледам си го аз.  Wink
Дори само заради това си заслужава bowuu Grinning
При сериалите е малко до свикване... все си казвам да не бързам, да изгледам поне 3 серии, за да усетя по-добре амосферата. Не за първи път на повторно "четене" виждам какво съм пропуснала.

# 159
Подновен е за втори.
а субтитри дали се намират някъде

# 160
  • Ямбол
Май тази година към края се чака 3 сезон на A place to call home? Точно го свърших, страхотен!

В imdb пише август.
И аз го почнах днес. Много е приятен като атмосфера, гледа се неусетно. Напоследък съм приятно изненадана от австралийските тв продукции.  Simple Smile

# 161
  • London
Подновен е за втори.
а субтитри дали се намират някъде
Честно, не знам, не съм търсила. По торентите няма ли?

# 162
Останах много доволна от новата 4 серия на "Полдарк" Peace.
Гледам я с руско аудио тук. Някак много се проточват нещата, ако чакам БГ субтитрите.
Скрит текст:
Очаквах да се получи твърде мелодраматично - Рос се жени за Дезидерия, продължава да обича другата, другата - него ... и накрая всички са нещастни по своему. А то - нещата се получават все по-хепи Grinning.

П.П.
Много ми хареса песента, която изпя Дизидерия към края на епизода.
Някой може ли да преведе текста й? Предполагам, че е някаква известна народна песен. А Рос как я гледаше през това време... направо се беше прехласнал в нея Heart Eyes. Много силен момент беше.  

Дали има отделна тема за този сериал? newsm78
Да не ви занимавам излишно с моите коментари тук Embarassed

# 163
Преди малко изгледах Angélique (2013) http://www.imdb.com/title/tt2776074/ .
  Не знаех ,че има втора част. В края на филма пишеше .
  Някой знае ли има ли и откъде мога да я изтегля? / То аз не намирам този филм откъде съм го свалила  Joy /
 Благодаря.

# 164
  • срещу двата комина :)))
Останах много доволна от новата 4 серия на "Полдарк" Peace.
Гледам я с руско аудио тук. Някак много се проточват нещата, ако чакам БГ субтитрите.
Скрит текст:
Очаквах да се получи твърде мелодраматично - Рос се жени за Дезидерия, продължава да обича другата, другата - него ... и накрая всички са нещастни по своему. А то - нещата се получават все по-хепи Grinning.

П.П.
Много ми хареса песента, която изпя Дизидерия към края на епизода.
Някой може ли да преведе текста й? Предполагам, че е някаква известна народна песен. А Рос как я гледаше през това време... направо се беше прехласнал в нея Heart Eyes. Много силен момент беше.  

Дали има отделна тема за този сериал? newsm78
Да не ви занимавам излишно с моите коментари тук Embarassed

Скрит текст:
Демелза се казва девойката  Wink

Общи условия

Активация на акаунт