Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 10

• 92 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Супер е, че ще има няколко сезона на Полдарк!
И пак да питам за субки - от къде ги намираш или го гледаш така? За пети епизод още не са готови в Адиктед...

Ако питаш за български субтитри, в Адиктед ги има преведени и за 5-ти и за 6-ти епизод, но не са ги прибавали в Замундата.

# 181
      Преди свалях английските и френските от Адиктед,че нашите се бавеха,  но сега ми иска някакво съгласие, а не смея да рискувам да сваля нещо опасно за компа /горчив опит/ - знаете ли защо стана така и какво всъщност искат да сваля?

# 182
  • Вестерос
Може ли да се присъединя към вас и да ви следя.  bouquet Много харесвам такъв тип сериали и филми. Най присърце ми са екранизациите по книгите на Джейн Остин  Heart Eyes

# 183
  • Ямбол
      Преди свалях английските и френските от Адиктед,че нашите се бавеха,  но сега ми иска някакво съгласие, а не смея да рискувам да сваля нещо опасно за компа /горчив опит/ - знаете ли защо стана така и какво всъщност искат да сваля?

Махни отметката под даунлоуд и няма да ти излиза програмата, а субтитрите.  Peace

# 184
        Благодарности!

# 185
  • София
Вчера по телевизията хванах "Vatel"
http://www.imdb.com/title/tt0190861/

прекрасен е, и с много хубав каст. Дано го качат дублиран някъде, в Замунда още няма субтитри за него.

# 186

Ако питаш за български субтитри, в Адиктед ги има преведени и за 5-ти и за 6-ти епизод, но не са ги прибавали в Замундата.
[/quote]
Благодаря ти! А случайно ги открих и в този сайт и смятам да проверявам тук и занапред....http://www.opensubtitles.org/bg

# 187
Последната серия на "Полдарк" е особено сърцераздирателна. Cry

# 188
Спират BanishedSad
Е пък не е честно..

# 189
И аз току що го прочетох и тъкмо се засилих към темата да си изплача мъката.

Абсолютно не е честно Crossing Arms

# 190
Момичета,коя от екранизациите на Война и мир ще ми препоръчате?

# 191
  • Пловдив
Логично е най-добрата да е руската Simple Smile

# 192
  • в морето до колене
Аз гледах преди време май всички достъпни екранизации. И съм писала в темата за всички.
Определено филмът на С.Бондарчук е най-доброто, което е направено досега...

Ако искаш, мога да поровя назад и да си потърся публикациите по темата... ако мислиш, че ще ти бъдат полезни.

# 193
  • Пловдив
И аз се бях изказала отрицателно за новата версия.
И между другото да спомена, че скоро гледах новата "Ана Каренина" и съм много разочарована. Все едно гледах някакъв мюзикъл - пародия, с такова впечатление останах.

# 194
  • Вестерос
Беше направено все едно е театър. На мен ми хареса много, като изключим Кийра  Peace

Общи условия

Активация на акаунт