Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Хайде честито  , този път до финал !  Wink

# 316
  • NE
Тихичко честито и от мен! Много хубави чертички. Hug
Отпусни душата и се наслаждавай на бременното си време, никой няма правото да ти го отнема. А и най-доброто което можеш да направиш е да се радваш и да не стресираш малкото човече, което има голяма нужда от позитивно мислене в момента. Hug

# 317
NigeL , честито, този път ще е до финал  Hug
От тук нататък само такива хубави новини  за всички пишещи в темата Praynig

# 318
Честито и от мен Nigel! Ще сме заедно в декемврийската темичка. Този път всичко ще е наред.
Хайде има ли още ....
Ако се чувствате добре действайте. Не е необходимо да отлагате 3 или 6 месеца. Аз говорих с няколко лекаря и те ми казаха, че на тялото му е необходим един месец за да се възстанови от там другите месеци ги дават за психиката.

# 319
Нигел, честитоо Simple Smile)) Прелестни чертички си имаш! От все сърце ти пожелавам този път всичко да бъде наред до финал!    Hug Продължавай да ни радваш тук с добри новини Simple Smile)

# 320
Нигелче, честито и от мен. Прекрасен резултат. Много лека и до финал. За притеснението много искам да те успокоя, но едва ли ще мога. Който е минал през нашия път няма как да е 100% спокоен. Но се опитай възможно най-малко да го мислиш, при всяко съмнение говори с доки, а ако ще се чустваш по-добре ходи по-често на ехограф. Силни прегръдки!

# 321
  • София
Благодаря ви за подкрепата! Пожелавам на всички ни едни прекрасни, безпроблемни и леки бременности до термин   bouquet

# 322
Нигел, супер новина, пожелавам ти успех!  newsm18

# 323
Нигел браво и лека до финал. И ние от др цикъл т.е от втория ще опитваме казаха ни да не чакаме да минат три или шест а смело на пред малко ми е свито сърцето но ... Светъл Великден момичета .

# 324
  • Варна
Не съм влизала от известно време, нямам много време, реших да погледна какво става и....ами страхотни новини, честито на ички видели двете чертички - успешно и до финал, честито на всички с първи Ц и :* за всички Б и за всички бебенца.
Ние сме добре - растем и  дебелеем, много ми е сладко и кротка принцесата. Сега сме на почивка в Банско, като се приберем ще ви пусна една промоция че га ми е сложно Simple Smile 

# 325
  • София
Жоцка, дано да ни зарадваш следващия месец и този път до финал Simple Smile

# 326
Нигелче, от кой опит се получи?  Grinning

# 327
I az prejivqh kurtaj i pri men predi samiqt kurtaj be6e mnogo bolezneno posle sled ypoikata neysetih ni6to no posle imah leki tapi bolki na men mi sprq karveneto sled intervenciqta vchera sega koga da chakam menstruacia.?!?

# 328
  • NE
sancho8989 Моля те пиши на кирилица. Peace Можеш да избереш такава в горното поле до ник нейм-а ти.

Нормално се чака първа менструация до 55 дни. Всичко зависи от скоростта на възстановяване на организма ти и нормализирането на хормоните.

# 329
Честито на виделите 2 черти  Hug Бременните, погал по коремчетата  Hug

Нямам време да ви чета, но ви пожелавам весели празници и вярвайте в мечтите си  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт