Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
sancho8989 Моля те пиши на кирилица. Peace Можеш да избереш такава в горното поле до ник нейм-а ти.

Нормално се чака първа менструация до 55 дни. Всичко зависи от скоростта на възстановяване на организма ти и нормализирането на хормоните.

Колко много наистина ще чакам мислех поне за след месец а то доста трябва да чакам ето защо и лекарите казаха след 60дни най-късно може да почнете новите опити за бебе.Благодаря за информацията.То до четвъртък ми тече по малко кръв.Честно казано чуствам се без надежда за успешна втора бременост.!?! Sad

# 331
  • NE
Виж първия списък и виж колко пъти е била успешна втората бременност, включително и моята.

# 332
  • София
sancho съжлявам че се записваш тук! Дните сега ти се струват много, чакането безкрайно, но колкото и изтъркано да звучи всичко ще си дойде на място с много търпение.

Христос Воскресе момичета!  Пожелавам на всички по една а що не и две мечтани рожбички!

# 333
Воистина Воскресе и на вас наистина дните ми се струват дълги и се чудя кога ли ще имам една успешна втора бременост.Отчайва ме че е за втори път.С тази разлика че вторият път сега ми трябваше лекарска помощ а първият път не.

# 334
  • На остров
Момичета аз да попитам дали може да се запиша при вас, не съм с кюртаж, а с медицински аборт в 10 седмица поради липса на ембрион /вторник взех първото хапче и другите в четвъртък, все още си кървя, на 20 съм на контрола. Ако мислите, че не съм за тук се извинявам предварително   bouquet .

# 335
One11, съжалявам за това, което ти се е случило  Tired, в правилната тема си  Hug

# 336
One11 съжалявам ,че и ти се записваш тук ! Дано всичко мине наред и успееш да се изчистиш сама .  Hug

# 337
  • На остров
Благодаря ви  Hug

littlerocknrollqueen аз се чистя в следствие на хапчетата, но се надявам всичко да е минало добре и да не се налага да ги взимам още веднъж.

# 338
  • Варна
Христос Воскресе! Много здраве и щастие в семействата ви, момичета!

Воистина Воскресе, Мацето!

sancho8989,One11, съжалявам, че се записвате в тази тема. За мен освен, че трябва да се възстанови организма и хормоните да се наместят, важно е психически да се поуспокои човек след преживяното. Вече се запролети, времето е хубаво и повече разходки и положителни емоции, мисля, че ще се отразят добре на всички ни.

sancho8989, цикълът може да дойде е по-рано. Ето при мен си дойде като по часовник на 26-ти ден от К., на Полинчето й дойде на 23-тия ден. Така, че си ги чакай двата цикъла, наслъждавай се на живота и нещата ще се наредят.

Това мисля да направя и аз, да си изкарам едно страхотно морско лято. Преди да родя момчетата, всяка свободна минута използвах за плаж, мисля да се възползвам и сега. А септември, когато си дойде съпругът ми ще опитаме пак с бебеправенето.  Heart Eyes Това са причините да поизчакам, ще помисля малко и за себе си, да си доставя други удоволствия освен гелдането на малчуганите.  Crazy

# 339
Христос Воскресе! Пожелавам ви много здраве и щастие!
Съжалявам за всички новозаписали се, кураж!  Hug

# 340
Да колко позитивно звучите а на мен дори когато се засмея ми е трудно да не се почуствам гузна и тъжна защо се смея?След преживяното наистина се чуствам зле психически и ми е трудно да го преживея  толкова надежда и оптимизъм изгубих че сега ми е трудно да си ги върна.Знам не съм само аз но като се случи на теб някакси си казваш защо ли на мен?!Всички ти казват упокой се млада си но вътре в теб се чустваш дефектна и не на място.Особено когато си сам със себе си.Тогава е най-трудно да се успокоиш.Наистина ми е трудно може би понеже съм си по чуствителна и по трудно ще го преодолея.Синът ми през деня доста ме разсейва,но после като съм сама трудна работа.Благодаря на всички писали ми хубаво е да имаш още малко подкрепа освен от най-близките.

# 341
  • Варна
sancho8989, според мен си зависи и от човека, за това как ще преодолее болката от случилото се. За себе си мога да кажа, че бързо я преодолях. Добре, че беше майка ми до мен, която да помага с децата. Оставях ги на нея вкъщи и излизах. Пусках си силно музика в колата и си ревях с глас (обичам много да шофирам, действа ми отпускащо, като изключим отделни индивиди "шофьори"). Лошата новина съвпадна и рождения ден на малкият ми син. Празнувахме го, въпреки че знаех какво ми предстои след два дни. Все пак детенцето няма да нужда да усеща лошите ми емоции. За това, се радвай на твоето съкровище и вярвай, че скоро ще се наредят нещата, по какъвто и път да ти е писано да минеш.  Heart Eyes

# 342
  • София
Санчо да много е гадно, но никога не забравявай че ти вече имаш едно дете, че си имала щастието да изпиташ това щастие. Много от момичетата се борят тук за едно детенце. Явно има някакв проблем при теб, понеже казваш че се повтаря за втори път, почини си, направи изследвания, на първа страница сме сложили списък с тях, намери причината и след това се отдайте на нови опити.

# 343
  • На остров
Санчо Hug попалчи си да си излееш мъката, труден и неприятен период е, но ще мине. А и не си сама освен всички във форума имаш тм и неговата подкрепа. В коя седмица беше?
Факта, че си млада изобщо не е за пренебрегване, сигурна съм, че ще успеете Hug !

# 344
Санчо, и аз подкрепям всичко написано от Пепси, Мацето и Оан11  Peace
Няма нищо по-хубаво в този момент от това, че си имаш вече едно детенце  Hug
Всички тук знаем, че е тежко, аз бързо го преодолях , но все още  се улавям как поглеждам календара и си мисля в коя седмица щях да съм вече. Tired
Добре, че вече идва лято, и времето предразполага по-бързо да излезем от депресивното състояние Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт