Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • NE
Овулация се следи по два начина - с фоликуметрия (най-точно) и тестове за овулация и мерене на базална температура. Овулацията не е часовник. Дори и при нормален цикъл пак може да варира.

# 376
Момичета днес за пръв път от както ми спря кървенето имах по силни болки от обикновенно в областта на яйчниците.Дали е нормално докъто ми течеше по малко кръв имах но слабо а днес следобяд бяха по силни.

# 377
  • NE
sancho Ако продължава да те боли, макар да вземеш болкоуспокоителни, отиди да те видят. Следи и за висока Т.

# 378
Аз имах болки и температура една седмица след процедурата и се наложи да ме полекуват още малко, за да предотвратят възпаление. Температурата ми беше 37,8, чувствах се много отпаднала. Болките бяха режещи и почти постоянни. Но аз и след К кървях само първия ден и може би не се бях изчистила. Биха ми един хормон за стимулиране на контракциите на матката, за да се изчисти сама и едно противовъзпалително. Не се притеснявай, просто ако продължи отиди да те видят. Нали знаеш, че имаш право на 2 контролни прегледа. Стискам палци всичко да е ок.  Peace

# 379
Да добре ще го имам в предвид.Благодаря за съветите. Hug

# 380
Момичета, някой може ли да ми даде ориентир, колко часа приблизително да си отделя, за да чакам Начев да ме приеме в кабинета в Майчин дом? Мисля да съчетая посещението и да пусна тромбофилиите, в сайта, чета, че лабораторията се намира на 14-тия етаж, а манипулационната е на 2-ри етаж (http://genetika.maichindom.com/), как се процедира - трябва ли да ходя до горе за нещо или директно отивам на 2-рия етаж, за да ми вземат кръв (самоназначила съм си изследването, нямам бележка от лекар)?

# 381
  • NE
Вилито Начев е болен тази седмица и няма да приема. Peace Обади се да попиташ кога са му часовете. Peace

# 382
Вчера му звънях и каза да отида в петък в 12 пред Майчин дом и да му звънна, за да ми обясни къде точно да отида...Да се надяваме, че не е имал предвид другия петък, но надали.

# 383
  • NE
Вили, може да си е на работа в петък. Моята информация е от друга тема. Извинявай. И аз бих разчитала на уговорката с Начев. Peace

# 384
Не, просто се зачудих да не би да не сме се разбрали или той да си е мислел за следващия петък, но в крайна сметка ще пусна тромбофилиите поне.

# 385
Някоя от вас пускала ли си е микробиология и колко ви взеха(пари)?

# 386
50 лв ми взима за прегледа и за да ми я взема а самото изследване е 20 лв . Ако отидеш при доктор който работи със здравната каса ще ти е само 20 лв .  Hug

# 387
Ясно, защото на мен днес ми писаха преглед и микробиология 50 лв, а в същото време преглед нямаше.. само вземане на  секрет и за това исках да проверя дали няма грешка.

# 388
Те взимането на секрета си го таксуват като преглед ... Дано всичко ти е ок  Peace

# 389
Дано, но мисля не е наред. По време на К ме заразиха с гъбички и още не мога да ги излекувам..

Общи условия

Активация на акаунт