Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Flower Fairy ще взема да пусна на другия цикъл,че изтървах с този,баш по празнците се падна и пътувахме.Аз пусках прогестерон и хормоните на щитовидната жлеза,те бяха ок,но явно е добре да пусна и останалите.Благодаря за съвета   bouquet
Сънчо  Hug Дано скоро се похвалим и двете и да е докрай.Аз сама съм си виновна,явно ми бяха високи очакванията,вярвах искренно,че бързо ще се получат нещата,всеки ти казва след аборт лесно се забременява и малко отвисоко паднах... Малко по реалистино трябва да започна да гледам на нещата явно.

# 361
Jeni_D имаш стиснати палчета и от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 362
Благодаря ви  Hug аааайде всичкият късмет да ме сполети и да видя две черти  Mr. Green хаха ставам за рапър. То това може да послужи и за заглавие на някоя от темите на бебеправещите  Grinning

# 363
Montessori да трудно е да се съвземе човек след всичко това но най-важна е подкрепата и на семейството да боли и то много и се чустваш не сигурна и много мисли ти минават но аз се утешавам че по добре сега а не твърде късно и да боли още повече.да и на мен ми свършва оптимизма но тук във форума ме зареждат много както и подкрепата на моето семейство. Hugуспех за напред

# 364
Жени, стиснати палчета, до края на месеца да се похвалиш тук   Hug

# 365
silvery Не се отчайвай и при мен не става от първият път . Ще се получи  Hug
Jeny Стисвам ти здраво палчета ,да се е получило и след девет месеца да ни пускаш промоциики  Hug
А относно това колко време след аборта бях готова психически да започнем с опитите отново .. може би след първия цикъл ,но страха ,че при следваща б може да се повтори е огромен

# 366
Silvery i ti Jeny_D да дано не само Ние но всички записали се в темата да имат своите успешно завършени бремености.Да наистина желание за секс по принцип няма особен но може би след време..реших да пиша тук за да послужа за пример на някой изпатил като мен.Може би така ще помогна на някой друг пък и обезателно ще пиша за развитието след изследванията.Късмет на всички И наистина ставаш за рапър Blush  bouquet

# 367
  • NE
Силвери Пролактина ако е висок може да доведе до некачествена овулация. Следиш ли си овулацията?

# 368
littlerocknrollqueen  Hug
Овулация следя,но само с тестове,не ми се получава това с графиките,не съм достатъчно упорита сякаш.Обмислям този месец дали да не отида на фоликуметрия,че някак по-сигурно ми изглежда.

# 369
  • София
Жени, стискам палци да ни зарадваш възможно най-скоро с две чертички  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 370
Момичета не знам как си следите овулацията , но една лекарка наскоро ми каза ,че тя е винаги 14 ден преди месечния цикъл, Аз съм склонна да повярвам в това защото веднъж вече забременях с тези изчисления, но наи-вероятно това е при редовен цикъл просто тези 3-4 дни около овулацията според мен трябва да сме по активни Simple Smile
Честито на двете бъдещи мами пожелавам и една лека успешна бременност Simple Smile

# 371
  • На остров
Стискам палци и аз за всички започват опити да се похвалят с положителни тестове скоро !

Овулацията я следих с тестове за овулация с двоен индикатор и температура.

# 372
Здравейте момичета!
Включвам се при вас след поредното абразио на т.н. "кухо яйце" в 7-ма седмица. Първият път беше мисед аборт в 8-9 седмица през 2013г.
Странно, но този път душевната болка не беше толкова тежка, защото може би бях минала по този път или защото не позволих да свикна много,много с идеята за бременността. От страх с мъжа ми не говорехме за това, само си чаках прегледите и се надявахме да са наред нещата. Да ама не. И този път. Сега съм решена да направя изследванията от първата страница и дано намерим причината.
Днес ми е 4 ден след процедурата и доста ме боли корема. Усещам контракциите на матката от изчистването. Пия но-шпа и лежа. Първият път нищо не ме болеше.
Поздрави и успех на всички   bouquet

# 373
  • На остров
Дел Мар  Hug на мен днес е ми 6 ден също с кухо яйце, но само си кървя нищо не ме боли вече. Дано си по добре бързо и следващият път да е успешен.

# 374
megi_magdalena не знам коя лекарка ти го е казала, но това не е така. Да, може да е средно статистически погледнато, но не при всеки овулацията е 14 дни преди цикъл. На мен поне ми е 12 дни преди. Също така тя може и да се променя. Има случаи, в които дори е 10 дни преди цикъл или пък повече... Пожелавам ти при теб да е на 14-ти ден и скоро да се похвалиш  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт