Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Ами незнам в бг колко е аз незнам забравила съм покрай сестра ми какво беше ами незнам дали е малко нямам представа аз тук не съм взимала майчинство понеже не бях назначена и със осигуровки а на черно по скоро.Знам ли тук чух от една позната че е две години???

# 541
  • В градината...
Две години майченство си е супер! Тук с реални осигуровки една година също е чудесно, втората...
Момичета, аз записах час за крос-мач теста, че мира не ме хваща. Жената от имунологията в Недежда каза, че няма да е късно.. но пък като излязат резултатите, ще съм в 7+1, та не знам. Попитах я като нямам час за преглед, в петък ще има ли кой да ми назначи лечение, ако се налага ... щели сме да измислим нещо. Препоръча ми и Плацентарни молекули – серумни нива.
Не съм хидила на преглед тази бременност все още, че доста ми идва напрежението - не се вижда сърце, ела другата седмица... Бях решила да отида в 10-11 седмица, но в сряда почвам  Praynig

Замислих се, че може да ми трябват и други изследвания и че и без това може да е късно в петък за започване на лечение, а камо ли да пускам тепърва нови изследвания. Обадих се за преглед преди вземането на кръв, но няма часове. Това в Надежда. И сега не знам вече какво да прая  Rolling Eyes Къде да се запиша за преглед, какво да пускам за изследване, ще съм в 6+5...
Пробвай в Малинов при д-р Чучумишев. Обясни си опасенията, за аборта и настоявай за изследвания. По приннцип обаче няма нужда лекар да ти ги назначава  Naughty Можеш да отидеш с готови за коментар. Може да се видиш и с имунулога - доц. Русев.

# 542
Благодаря ти, perunika  Hug Звъннах и ми записаха час за доц. Русев за утре.

# 543
  • В градината...
Успех  Peace
Той е доста приказлив, обича и да слуша, както и да му се задват въпроси. Подготви се за всичко, което те интересува. Всъщност, той назначава повече изследвания от един АГ.

# 544
Плацентни можеш да пуснеш в Надежда. Не е нужно някой да ти ги назначава, само трябва да се уговориш кой ден могат да те приемат. Мисля, че лекарката се казваше доц,Балтаджиева, има тел на първа страница на темата относно клиниката в др раздел тук във форума . Колкото до преглед, всеки ден има дежурен АГ в клиниката и могат да те прегледат. Аз ти препоръчвам д-р Димова. Благодарение на нея имам едно щуро едногодишно хлапе. При мен поне изследването на плацент молекули беше от полза, защото показа, че до детето не достига достатъчно кръв и в началото освен Фракси, си биех и Неупоген.

# 545
Тeɣa, там се уговорих и за двете изследвания,  но ако се окаже, че ще има нужда от лечение, лекар чак на 11-ти можел да ме види и евентуално да предпише каквото трябва.
Благодаря ви, момичета  Hug

# 546
  • София
Здравейте и от мен момичета с не много добра новина. Днес бях на преглед в 7г.с.2д. не се видя сърчице, а само "субстанция" в плодния сак. Така я нарече АГ-то. Така че даже и оформен ембрион няма. Явно за 3-ти път ще се стига до аборт. Силно се надявам да стане по естествен път и да не се налага кюретаж. Ако до седмица не стане - може да прибегна пак до използването на хапче за предизвикване на аборта.

# 547
  • На остров
NigeL много съжалявам  Hug, изчакайте още една две седмици все пак може да има шанс.
Ако се наложи медецински аборт и те интересуват подробности, тук съм ако мога да помогна нещо.

# 548
NigeL  Sad няма никакъв шанс, така ли? Нали имаше ембрион преди няколко дни. Второ мнение? Много съжалявам ...

# 549
Nigel, много съжалявам! Дано всичко мине по най-"лекият" (физически) начин и откриете причината!  Hug

# 550
NigeL, много съжалявам и аз  Sad, изчакай поне 4-5 дни и отиди на друг лекар, не бързай  Confused
И при мен беше така, плоден сак с ембрионална сянка  Tired

# 551
  • София
Не мисля, че има някаква надежда, но следващия понеделник съм отново на преглед - за второ мнение. След него вече ще знам на 120% и ще действам с хапчета.
One11, мерси. Аз предния аборт го направих пак с хапчета, така че горе-долу имам спомени, но ако имам въпроси непременно ще те питам Simple Smile

# 552
Нигел, съжалявам за лошата новина, с теб сме.  Hug Ти какви изследвания беше правила след абортите???

# 553
  • В градината...
Найджъл, съжалявам  Hug
И аз щях да питам - генетични, имунологични, тромбофилии ... какви мерки взехте?

# 554
NigeL, толкова съжалявам  Hug Ако имаш съмнения, искай второ мнение  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт