Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Здравейте, и аз се присъединявам съм вас. На 05.05 ми беше кюретажа... в 12 гс. ембрионът отговаряше на 8 гс., нямаше пулс. Док каза, да се пазим 6 месеца, така че за мен почва дългото чакане. Тежко ми е психически, физически болката се забравя.
Желая много положителни тестове и никакви проблеми повече!

# 586
  • На остров
vania_kk много  Hug, тежко е и боли, но с времето става една идея по леко.
И на теб пожелавам скоро да се възстановиш и да се похвалиш

# 587
# 588
  • София
One11 и всички препатили момичета в темата, благодаря за окуражителните думи. Честно казано направо съм се настроила за най-лошото в понеделник. Даже имам вече аптека, от която ще си поръчам мифепристона, а другото хапче Цитотек си го имам вкъщи. Взела съм си отпуска 14 и 15 май и тогава мисля да действам. Само се надявам да успея да изхвърля плода както стана предния път декември месец. Спомена от ужасните болки след приема на Цитотека започнаха да ми се връщат, но мисля да изпия аулин, за да не ги усещам така силно. One, знаеш ли дали има проблем ако се вземе хапче за болката?

# 589
  • В градината...
Мисля само, че не бива да има спазмолитично действие  Peace

# 590
  • София
От листовката на Аулина не мога да разбера дали има такова действие...Знаеш ли кои силни обезболяващи нямат спазмолитично действие?

# 591
  • София
Да, не дават обезболяващи. Поне на мен не ми даваха

# 592
  • В градината...
аналгетиците

# 593
  • На остров
На мен ми дадоха обезболяващи  много и двата пъти около половин час преди Цитотека. При нас мифепристона се казва мифезисин или нещо такова, но е същото лекарство след 48 часа след него първо обезболяващите и след половин час цитотек 4 вагинални, след два часа 2 орални цитотека и след още два часа 2 орални цитотека. Допълнително взех още обезболяващи и ме бяха предупредили за вкъщи да си взема. Топли възглавници на кръста също ми дадоха по време на най големите болки.

Вторият път бях у дома  и повторих само с цитотек орално и не ме болееше толкова много колкото първият и изпих само едната доза обезболяващи преди цитотека.

Общо кървях почти месец, но ако всичко се беше изчистило от 1 път щеше да е по малко.

Нигел искаш ли да ти изпратя по пощата останалите ми обезболяващи ?

# 594
  • София
One, искренно ти благодаря за предложението, но се съмнявам, че ще ги получа до 14- ти. Ако може само да ми напишеш името на хапчетата да видя дали ги има и тук или поне да видя съставките. Предния аборт го направих само с един цитотек. Надявам се и сега да се получи само с един, защото нямам втори Sad

# 595
  • София
Аз няма да казвам колко цитотека изпих ooooh! и накрая пак стигнахме до К. Желая ти успех. Praynig

# 596
  • Варна
vania_kk, съжалявам, че се записвап в тази тема. Пожелавам ти, скоро да преодолееш болката от случилото се и след време да се похвалиш с две чертички, с прекрасна и лека бременност до край.  Hug
В темата, момичетата са прекрасни, та не се притеснявай да споделяш и питаш, за всичко, което те интересува.

# 597
  • София
Здравейте   bouquet.
Четох ви назад, не смогнах с всичко.
Нигел, стискам ти палци!
Ваня, съжалявам за случилото се Hug.
Аз имам въпросче, съжалявам, ако е глупаво Blush. Моят кюретаж беше на 21 януари. Първият редовен цикъл беше на първи март. Днес е вече третият. Казаха ми да почнем опитите след 3 месеца, но не знам как да ги броя - трябва да пробваме този месец или да изчакам и следващия цикъл  newsm78..
Благодаря предварително, просто страхът си е голямо шубе Mr. Green.

# 598
  • NE
Happy Можете да почвате. Peace

# 599
  • Варна
благодаря ви момичета за топлото посрещане! Имам чувството, че съм дърпала дявола за опашката с това, че казахме на всички около нас... Синът ми, които е на 4г, все казва "бебето като дойде..." Започнах да му обяснявам, че щъркелът няма да може да дойде, защото е болен и ще го повикаме другата година.
Относно изследванията - нито док, която ми води ЖК, нито този които ми прави К ми казаха да правя, нито кога да отида на преглед. Всичко стана толкова бързо, в понеделник разбрахме, че няма пулс и във вторник сутринта бях на К. Изписаха ме на обяд без документи без нищо. Аз бях толкова афектирана и исках да се махна от там по-бързо, че и не попитах за документи...

Общи условия

Активация на акаунт