Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Perunika права си и преди и сега но тогава незнаех за генетичното изследване аз незнех че няма да го правят мислех че ще направят всичко необходимо да разберем причината така ми бяха обяснили че това ще правят ще изследват материала (ембриона)но какво да се прави незнаех че трябва да питам за това много ме е яд и сълзите сами излизат и ми много гадно но момичета благодаря ви че ми давате сили да продължа.Сега незнам какви изследвания да правя извинявайте ако съм пропуснала някой ако е споменал но може да повторите.Благодаря предварително.. Hug Sad

# 571
  • София
Иди на първа страница там ги имс, запиши си ги и ги обсъди с лекаря ти. Успех!

# 572
  • Варна
Nigel, и аз много съжалявам за случващото се. Все пак има малка надежда и ти пожелавам в понеделник нещата да се развият в съвсем друга, положителна посока.  Hug

Момичета, вие имате доста опит и да ви попитам нещо. Една позната е с нашата съдба. След няколко месеца опити забременя, но за съжаление загуби бебенцето в 10г.с., на прегледа е нямало вече сърдечна дейност. Въпросът е, че когато е забременяла (без да знае) е приемала противогъбични медикаменти - Микомакс таблетка и Гино паварил глобули. Това, в момента на самото оплождане, като връща лентата назад. Може ли това да е причината за смъртта на плода, да не се е развил ембриона както трябва?

# 573
  • NE
Пепси Не вярвам това да е причината. Микото май го изписват и при бременност. Thinking

# 574
  • На остров
Nigel специално за теб за да има малко надежда  Hug, стискам палци и се надявам да са сгрешили, при мен се не се оказа грешка, но тази статия ми даде малко лъч надежда в най мрачните ми дни.

http://carikay11.hubpages.com/hub/misdiagnosedblightedovum

# 575
Санчо, разбирам те напълно. Аз изрично попитах има ли начин да се изследва и разбере причината за загубата. Отговора беше всичко ще бъде направено, НО се оказа същото като с вас. Аз бях бясна. Да ни бяха казали, струва еди колко си, но не. Пък и в стреса в който изпада всяка една от нас в този момент едва ли се замисля за всички алтернативи и има време да обмисли всичко.

# 576
Цвети наистина в този момент въо ще не слушах докторката и преводачката бях толкова шокирана че съм загунила детето че нищо не влизаше в главата ми.Едвам запомних някой най-важни неща.Бях толкова шокирана че не мислех за нищо през акъла ми минаваше само колко как ще го обясня на другите  и как ще го преживея вече.И аз се ядосах много бях също бясна но какво можех да направя след свършен факт.

# 577
Можеш да започнеш всички изследвания посочени тук на първа страница Naughty При мен се установиха нови проблеми отключени евентуално от бременността и последвалия мисед.

# 578
  • Варна
Пепси, едва ли това е причината, аз слагах Гино Певарил почти през цялата Б, дава се на бременни  Peace

# 579
Момичета, при изследването на тромбофилии излезе хомозиготен pai 4g/4g. В Геника чета следното: "Генотип за PAI 4G/5G трябва да се интерпретира в комбинация с генотипа за ACE и Фактор XIII, за да се прецени комплесния им ефект върху риска от спонтанни аборти." Да пускам ли ACE и Фактор XIII в такъв случай?

# 580
  • София
Пускай. 

# 581
Здравей,
на своя глава си пуснах изследвания на щитовидна жлеза. В 8 г.с. и резултатите са:
TSH - 0,63 uIU/ml     /0.27 - 4.20/
FT3 - 2,63 pg/ml        /2.02 - 4.43/
FT4 - 1,24  ng/dl      /0.93 - 1.7/
Не можах да разбера какви трябва да са границите при бременност. Моля за коментар

# 582
Мис Мими, супер са ти изследванията, радвай се на бременността си  Hug

# 583
Момичета, при изследването на тромбофилии излезе хомозиготен pai 4g/4g. В Геника чета следното: "Генотип за PAI 4G/5G трябва да се интерпретира в комбинация с генотипа за ACE и Фактор XIII, за да се прецени комплесния им ефект върху риска от спонтанни аборти." Да пускам ли ACE и Фактор XIII в такъв случай?
Аз пуснах (4G/5G съм), не даваш кръв, даже според мен те ги изследват още първият път,само дето ти дават резултата след като платиш. Бързо ще го получиш. При мен не пишеше нищо притеснително, само че препоръчват да съм на терапия с АП, като уточниха, че не е задължително. Само препоръчително.

Колкото до епикризата на плода. Така и не отидох да я взема от Токуда. От темата бях информирана, че нищо няма да пише и реших да си спестя негативните емоции.

# 584
Ще ги пусна, заедно с 4g/5g отново, че го пусках в майчин дом, за да ги има и 3-те и от друго място, за всеки случай, въпреки че в другата тема ми казаха, че нямало смисъл, понеже терапиите били еднакви, но по-добре да ги имам.
Маце, благодаря ти за препоръката за лекар! Как сте с бебчо? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт