Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Nigel стисвам много,много,много силно палци нещата да се развият добре ! Нека ти си от 5% които завършват благополучно ! Силни прегръдки  Hug
Маце и аз изпуснах промоцията ,ама дъм сигурна че е голям бонбон ! Нека бъде жив и здрав и много щастие да ви носи :*

# 646
Нигел, стискам ти и аз всички палци! Дай боже да си в тези 5 процента!  Hug

# 647
  • NE
Нигелче Вярвай в детенцето. Hug Много често при късна О внасят такава паника в майките. Ако не си почнала утрогестан сега е момента. Пий и но шпа при болки.
Вярвам в твоето чудо. Praynig

# 648
Здравейте ,нз дали ме помните не съм писала тук мн,но и аз като вас съм минала през най лошото
Сега вече минаха трите месеца,в които се пазихме и с новинадежди...
Но най вече пиша за да дам кураж и вяра на Нигелчето
Не се отчайвай ,знам че е трудно,стискам мноого палци на теб и маничето

# 649
 Нигелче стиснати палци и от мен.Чакането е най-тегаво  Confused
 Промоцийката аз я видях вчера,разкошен бонбон Heart Eyes

Ние хубаво си починахме 10 дни,от днес съм пак на работа,а как не ми се работиииииииии.
Иначе след 5 дни закъснение и много,много надежди от моя страна, днес ми дойде цикъла  Cry В сряда ще пусна хормони,да видим ще излезе ли нещо.Миналия месец пусках пролактин,съвсем добре е той.И една СГ моя мъж е навит да направи.Може ли да ме насочите къде в София,ще е най-удачно?
Мисля,че ни е време да се ориентираме към някоя репродуктивна клиника вече.10 месеца опити и нищо,не са толкова много време,но не са и малко...не знам и аз.Тия дни в цикъл са ми най-черни и отчайващи,после се смягам някак и се събирам,но 4-5 дни е кошмарно

# 650
  • София
Препоръчвам Малинов Peace

# 651
Конкретно някой там или просто да се обадя там,а те да ме насочат?

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 21:43 от silvery

# 652
  • София
Аз бих препоръчала др. Калчев. Перу ще ме подкрепи, вярвам. Hug

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 21:50 от kashmir

# 653
 Благодаря Кашмирче   smile3525

# 654
  • София
Моля. Hug Ще чакам да споделиш след първия преглед.

# 655
  • Варна
Еее, и аз изпуснах промоцийката Sad  нищо, другия път Wink 

Nigel, аз ще стискам палци до петък, може пък малкото човече да те изненада  Praynig  Hug

Честито сърчице на Мерида, да бие все така до термин  Hug

За казването и аз да кажа - не съм суеверна, но и 4-те пъти не казахме на никой, знаехме само аз и ММ, точно за да не се налага после да обяснявам на всички и да преживявам всичко отново и отново, а също така и за да не тревожа майка ми Sad   Преживяхме всичко сами, че даже втория път бях съвсем сама,мъжа ми го нямаше, бях сама с каката, и не стига че всичко се случи като гръм от ясно небе, ами и на връх 8-ми март.....Няколко дни преди това си мислех че вече е време да кажа на каката, защото съм в 4-ти месец и уж вече всичко е по-сигурно...добре че не го направих, незнам как щях да обясня че бебето вече го няма. Сега няколко пъти започвах да й казвам и като че ли някаква буца засядаше в гърлото ми и неможех да продължа....

# 656
dessissHug Уж чакаме третия да мине, а то... все си е напрежение и страхове...
Нигел, как искам в петък всички да ни шашне малкото човече  Praynig Вярвам в него!  Heart Eyes
silvery, разочарование си е след такова закъснение. Да ти кажа, че ние 11 месеца опити и нищо. От тогава заременявам пък много лесно. Знае ли човек каква е тази работа. Но вие си правете изследвания докато чакате чудото.
Бонбона на Мацето и аз го изпуснах, но виждам че е бил много сладък  yes
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug То е ясно че ще се трепери от преглед на преглед. Само хубави новини на всяка от вас!  Praynig

# 657
Стискам палци на всички да мине всичко добре и да завърши с хубав край.Благодаря за огромната подкрепа на всички ви.Дано прегледа който ми е скоро да даде малко яснота какъв ми е проблема??!!!??.Да ви питам вие как разбирате че има овулация без тестове за нея.Моя цикъл е на всеки 21 дена и сега първата менструация след кюретажа ми дойде два дена преди датата някой ако има отговор  моля пишете.

# 658
  • София
Много благодаря за окуражителните думи и за стиснатите палци на всяка една от вас.  Hug
Мишле, браво на теб - виждаш ли как бързо минава времето Simple Smile Пожелавам ти чудото да се случи веднага още от първия месец на опити и този път до финал  Praynig
силвери, за СГ като цена е най-добре в клиника Владимиров - в студентски град е някъде - там е 55 лева и е разширена по Крюгер.
На всички вече започнали с опитите пожелавам бързо забременяване и до финал. А на всички тепърва започващи да чакат минаването на времето - дано откриете причината и следващия път да е успешен!  Peace

# 659
  • София
Найджъл от вчера се каня да ти пиша, ти имунология пуска ли? Че това много ми напомня на историята на red violet, с вливки се оправиха нещата. Даже все си мисля че и сега не е късно да пуснеш една.

Общи условия

Активация на акаунт