Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 126
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Боли колкото менструален цикъл.
Мерси, значи не е толкова зле. Хайде, момичета, тръгвам аз. Пожелайте ми успех! Simple Smile

# 31
  • Варна
Много благодаря момичета и аз за Славчев съм чувала добри отзиви но имам на предвид че моите приятелки не са имали проблемни бременности не знам дали е добър в по рискови бременности Simple Smile Ще отида на една консултация пък да видим
Хубава седмица на всички

С две ръце съм за Славчев, с 2 аборта съм в не малки седмици, повече от 2 години съм при него - К ми го прави той, после разни други проблеми оправяхме от раз, следи ме по време на  Б и родих с него - нямам думи за него - невероятен професионалист и човек!

Мерси, значи не е толкова зле. Хайде, момичета, тръгвам аз. Пожелайте ми успех! Simple Smile

Успех  Hug

# 32
  • София
Запис в новата тема  bouquet
Честита дъщеричка на мама Суити.Да е здраво и щастливо дете Hug newsm51
Пепси съжалявам ,че трябва да преминеш през този ад стискам ти палци всичко да мине добре днес.

# 33
Да се похваля най-после и аз, след 52 дни чакане ми дойде, и да се оплача умирам от болка не мога дори да лежа.. ужасно е, но съм много щастлива че дойде.

# 34
Венина ,честит първи цикъл . моя също беше адски болезнен ..пии но спа

# 35
Честито, Венинка  Misc Ghost

# 36
Честито!

# 37
  • София
Венина , честит ти първи Ц  Misc Ghost Доста се поизмъчи, докато ти дойде - 52 дни - ужас... аз едвам изчаках моите 41  Crazy Болката може да мине с нурофен форте или аулин по-бързо Wink

# 38
Благодаря ви момичета наистина се поизмъчих. Пих но шпа и легнах и се завих, така болката е по търпима.

# 39
  • NE
Ванинка Честит ти цикльо!  Misc Ghost Понякога се иска време да се наместят хормони, да се възстановят чаковете. Hug

# 40
  • София
Запис и от мен да не ви изтърва Simple Smile

Честито на мама Сузи Simple Smile Да и е жива и здраве дъщеричката. Дано има само нови бременни и да няма нови записали се ....желая го от сърце  Hug

# 41
Здравейте! Честита нова тема! Дано я изпълним само с хубави новини! Много се радвам, че вече сме в списъка с родени, може да добавите и името - Никол  Heart Eyes

# 42
  • Варна
Честито бебче на Суити!   bouquet
Veninka92, честит ти цикъл. Сега започва и моето броене до първият Ц.

Колкото и да не ми се иска, вече официално съм при вас. Най-неприятното от всичко беше, че ми направиха ръцете на решето от бодене, нямаше къде да ми сложат упойката. От нея ме беше най-страх, но нищо не усетих, заспах и след 20 мин. бях будна и в кондиция.Имах съвсем лека болка точно 5мин. Използван е само вакуум, но процедурата продължи по-дълго, защото имам две секциа преди това. Другите две момичета бяха готови буквално за 5 мин. Изписаха ми АБ и витамин А и Е. След 10 дни ме викат на преглед, дано всичко да е наред. Чувствам се добре, дори шофирах.

# 43
Пепси  Hug бързо възстановяване   bouquet

# 44
Пепси бързо възстановяване !

Ванинка честит ти първи цикъл Misc Ghost

Общи условия

Активация на акаунт