Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Съгласна съм с Виолетчето, аз имам два аборта и след всеки един от тях имам по една страхотна и безпроблемна Б, без терапии и медикаменти...Разбира се, може би съм изключение,но има и такива случаи...  Peace

КашмирчеHug

# 271
Момичета, тъй като голяма част от вас са изключително компетентни по темата с тромбофилиите ще помоля за един коментар относно стойност на фибриноген - 5.11 При нормални стойности 2.00 - 4.50 Питах момичетата в отчетната тема, но никой не е наясно, пуснах и въпрос към Щерев, но още не са ми отговорили, а аз съм доста притеснена. Наблюдавам се при тях, но нямам номера на лекаря, а следващият ми преглед е на 24.04. Позвъних на личния си лекар и тя ми каза, че по време на бременност е нормално някои показатели да са завишени. Но това не ме успокои особено. Ще съм много благодарна ако можете да ми дадете съвет.

# 272
  • София
Да, по време на бременност референтните са други. Моят док каза, че не се гледа само фибриногена, а и се следи дали бебчо изостава. Ако не, всичко е наред. Peace

# 273
  • София
Малачика нормално е да е завишен през цялта бременност, моя беше около 6,  кардиолога на края ми каза че е екстра Wink

В Щерев ако нямаш номер на лекаря звъниш на регистратура и казваш че искаш обаждане от лекаря ти. При кой се следиш?

# 274
Кашмирче, Маце, благодаря за отговорите. Следя се при доктор Надя Магунска и се разбрахме да и занеса готовите изследвания на 24. Не ми е хрумвало, че може да потърся телефон от регистратура. В понеделник съм на ФМ и БХС и ще взема номера или ще помоля за преглед ако е на работа. Бебчо си е в нормите, даже на последния преглед беше с цяла седмица напред, та се надявам така да си върви. Иначе аз си пия по един АП всеки ден и затова се притесних от стойностите, въпреки че irm и суе са в норма.

# 275
Вчера видях бледа чертичка EFP, но като се има в предвид че е преди М се надявам да стане и ярка. Стискайте палци.

# 276
  • Варна
Вчера видях бледа чертичка EFP, но като се има в предвид че е преди М се надявам да стане и ярка. Стискайте палци.

Имаш стиснати палчета от мен.  Praynig

И аз с хубава новина. Имам зацапване днес и леки предменстуални болки, 26 дни след К, цикълът ми идва.  Hug

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 14:07 от Pepsilight

# 277
mis mimi, и от мен стиснати палчета  Simple Smile

Pepsi, много се радвам  Hug, и аз ще го чакам по Великден  Praynig

# 278
mis стинати палчета и от мен Simple Smile най-ярките чертички ти пожелавам. Аз вече се радвам на втори цикъл Simple Smile

# 279
  • Tам през Атлантическия океан
Маце , честита рожбичка  Hug

Едно силно гуш от мен на всички  Hug

При  мен специално проблема е такъв, имам положителем крос мач тест с мъжа ми , който става положителен след раждане на дете от този мъж.Разбира се причините при всеки са различни ,но не трябва да се вади според мен веднага тежката артилерия -забелязала съм , че само който не е излседван , на него не са открили нещо , а понякога дори и с наследствената  тромбофилия голяма част от жените износват без проблем и без да знаят за нейното съществуване .Това си мое лично мнение!
Peace

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 00:43 от Desss

# 280
Бременна съм  EFP newsm44. Днес вече чертичката е наситена. Не знам дали ще имам търпението да изчакам до другата седмица или още тази ще отида на лекар.

# 281
  • София
Бременна съм  EFP newsm44. Днес вече чертичката е наситена. Не знам дали ще имам търпението да изчакам до другата седмица или още тази ще отида на лекар.

Честито! Бременност при лекар се установява в 5та гс с редовен цикъл. Запази си час за следващата седмица и сега си почивай. При болки веднага но шпа и при кървене веднага в спешен АГ център. Успех и до финал!

# 282
  • Варна
Супер новина! Честито! Ляка и безпроблемна бременност.  Party

# 283
  • София
Тихичко честото! Желая ти безпроблемна бременност!

# 284
Честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая с прекрасен финал! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт