На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 465
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Шишенца си купих на Томито и няколко на Авент.Помпата ми е на Томи също.

# 211
~iddi~ въпреки големите спорове, за и против съхранението на стволови клетки мисля, че медицината напредва изключително бързо и имайки предвид че този момент ( раждането ) не би могъл да се завърне, смятам че е добре да се вземат клетки. Разбира се не можем да пренебрегнем цената за съхранението, която никак не е малка, но ако трябва на изплащане мисля че ще се справим. Утре от 10:00 ч. има лекция в The Mall (на Цариградско шосе) лекция на тема: "Съхранение на стволови клетки", лекторката е от Future Health, мисля да отида Simple Smile

Rose Rosy напълно съм съгласна с теб Simple Smile

martincheto.kr не вярвай на това което са ти казали, аз и сестра ми сме примери че не е вярна информацията на приятелката ти. Сестра ми е родена в средата на 8 месец, а аз в началото на осмия и при двете не е имало никакви проблеми, не сме стояли и ден в ковиоз, изплакали сме веднага и всичко е било ОК !!!

# 212
martincheto.kr Te я неща отдавана спрях да ги слушам макар че и на ММ почнаха да му пълнят главата с глупости но съм му казала и той да не слуша .
 Нещо от няколко дена имам болки в корема но не са на различни места и долу и горе и от страни не знам дали да звъна на АГ .Но към болките почти нямам стягания освен вчера  след 2 минутно ходене ама буквално 2 мин ходен и тогава си бяха долу със стягането . newsm78 newsm78 .Да не говорим за зъбобола имам един кариес който се оказа на един мъдрец мн от зад  но болката не от него .Та се чудя сега ли да го правя или да изчакам след раждането то не че мн за правене ,че най-от зад ай знам че мъдрец мн трудно се прави дори не се прави в повечето случай . #Crazy #Crazy.И да се похваля с нещо хубаво поне А ето и кошарката вече удома като с ММ я сглобихме два пъти понеже не ме слуша ,че няма да мине през врата че я сглоби първо в хола  Joy.И след голямата драма от магазина че казват една цена после искат др .Но е в къщи е не като на снимката но е супер smile emoticon ММ мн и се радва сега ще си маха даже нощното шкафче та да влезе от неговата страна плътно  baby_neutral baby_neutral
Добре дошли на новите Мами .
Тайга как си мила днес Simple Smile Heart Eyes

# 213
здравейте момичета!

Тайга, стискам палци всичко да е наред и да стискаш още колкото може повече време!

По описаният от Габс начин, не виждам причина да не може и другите марки шишета да се стерилизират в микровълновата! Аз предния път стерилизирах в микровълнова, сега си купих ел. стерилизатор. Нещо напоследък много ме дразни микровълновата!

Аз днес и утре съм си вкъщи с малкия, който има сополи! буквално всеки месец по 1 седмица си седи вкъщи, независимо какво му давам като имуностимуланти и няма значение дали му давам или не му давам!  Crazy Добре, че този път са само сополи де, та са и на път да минават, вече 5ти ден е с тях! И понеже е подивял милия, а времето е гадно, мисля след малко да се вдигнем да го заведа на някое кино, малко да го разнообразя!

Тази теория за "по-добре" раждане в 7мия отколкото в 8мия месец, мислех че отдавна е опровергана и че вече няма лекар, който да я поддържа!  ooooh!

# 214
  • В градината...
Според ММ няма никакъв проблем да се стерилиза в микровелето. Няма им нищо на шишетата, щом са стъклени, независимо чие производство или марка са.

# 215
Добро утро! Hug

# 216
  • София
tatqna, щом болката не е от кариеса и ако не е спешно, по-добре го остави за след като родиш. Моята зъболекарка така ме посъветва като ми откри преди месец кариес, защото самата болка при правене на зъба можела да предизвика контракции.

За стелиризатор съм се спряла на един комбиниран електрически, който може да се ползва и за затопляне на шишета, а след време и за приготвяне на зеленчуци на пара, като започне захранването. Малко по-скъпичък е и ММ леко мрънка, но съм решила, че не искам в микроволнова да стерилизирам.

# 217
  • Варна
Здравейте! Ами, как съм, не ми се оплаква, но нямам и добри новини. Засега никакви шансове за изписване, постоянна болка в кръста в следствие на контракциите, хапчета на два часа и като капак - инжекциите кортикостероиди са бая болезнени.
Като оставим това на страна, съм супер  Laughing

# 218
здравейте момичета!

Тайга, стискам палци всичко да е наред и да стискаш още колкото може повече време!

По описаният от Габс начин, не виждам причина да не може и другите марки шишета да се стерилизират в микровълновата! Аз предния път стерилизирах в микровълнова, сега си купих ел. стерилизатор. Нещо напоследък много ме дразни микровълновата!

Аз днес и утре съм си вкъщи с малкия, който има сополи! буквално всеки месец по 1 седмица си седи вкъщи, независимо какво му давам като имуностимуланти и няма значение дали му давам или не му давам!  Crazy Добре, че този път са само сополи де, та са и на път да минават, вече 5ти ден е с тях! И понеже е подивял милия, а времето е гадно, мисля след малко да се вдигнем да го заведа на някое кино, малко да го разнообразя!

Тази теория за "по-добре" раждане в 7мия отколкото в 8мия месец, мислех че отдавна е опровергана и че вече няма лекар, който да я поддържа!  ooooh!
просто шишетата на МАМ се видят самостерилизиращи се както и бибите ,на другите марки никъде не пише че са самостерилизиращи се за това го написах!

# 219
Според ММ няма никакъв проблем да се стерилиза в микровелето. Няма им нищо на шишетата, щом са стъклени, независимо чие производство или марка са.
на мойта приятелка 2 шишета й се пукнаха в микров - става въпрос за стъклени!

# 220
Много странно за пукнатите шишета, ние в началото бяхме с едни НУК стъклени, макар че я кърмех се случваше да я дохранвам или да оставям изцедена кърма и да отида на някои изпит. Обаче не ми хареса бибероните на НУК, супер бавно се хранеше с тях, чак се изнервяше и тогава купихме шишета на Томи Тайп пластмасови. И двата вида сме стерилизирали в стерилизатор за микровълнова и никога не съм имала проблем.

Тайга стискай зъби  Hug    Нещо за разкритие казват ли ти?

# 221
Хайде и аз в новата тема, докато още не е свършила. Joy

# 222
  • Бургас
diamag, прати лично съобщение на Sweety ஜ със следните данни: термин, години, град, коя бременност по ред и евентуално пол на бебето и тя ще те добави  Peace

# 223
Много странно за пукнатите шишета, ние в началото бяхме с едни НУК стъклени, макар че я кърмех се случваше да я дохранвам или да оставям изцедена кърма и да отида на някои изпит. Обаче не ми хареса бибероните на НУК, супер бавно се хранеше с тях, чак се изнервяше и тогава купихме шишета на Томи Тайп пластмасови. И двата вида сме стерилизирали в стерилизатор за микровълнова и никога не съм имала проблем.

Тайга стискай зъби  Hug    Нещо за разкритие казват ли ти?
не успорваммм само споделям мнение!мами аз съм в шок чета в една друга тема на колко години станахте майки и со колко години е нормално да се ражда!аз споделих мнението си (нали за това е този форум) че мисля че до 30-35 най-много все пак се води вече и рисково и т.н. Споделих че около мен имам роднини станали родители след 32 и определено има огромна разлика в гледането на деца и че те им треперят много повече от колкото по младите майки!и от там ме нападнаха едва ли не че всички родили под 30 са неграмотни!аз съм в потрес!!!

# 224
Не смея да вземам отношение по такива теми. Няма такъв въпрос "на колко години е нормално да станеш майка", това е въпрос на личен избор, на усещане и често пъти за съжаление на възможност или невъзможност да се случат нещата по рано. Тук имаме и майки на по 20 и на по 40 години, не мисля че някоя е нещо повече или по малко от другата.
Първия път станах много рано майка, сега съм на 27 и се чувствам някак по стабилна и по зряла, но не съжалявам, че първия път са се случили нещата , когато съм била на 22. Имам прекрасно, будно, умно дете. Добре гледано. Просто аз пораснах малко по бързо  Simple Smile Ама здраве да е, ще си отгледаме дечицата както трябва, със съвест, с любов и с много грижа и внимание, пък един един ще ходим заедно по дискотеките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт