На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 469
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
 Aphrodivina аз изрично отбелязах че съдя от страната на роднини и по точно на баща ми макар и не биологичен половината му лели коя до 45 коя до 54 бабами почина на 54 а дядо ми изкара до 62 .
perunika ако се отнася за моя коментар не съм искала да те обидя  Hug но го споменах за хора който вече са на години и то на повече от тези който говорим   и са опитвали всичко и просто жената има здравословен проблем за който пие лекарства и заради тях не може да задържа иначе може да забременее но помита .Др вариант да спре лекарствата и да се влоши а там вече края може да не добър и не само цигани има по домовете .
Та ако някой ми се обидил сори  но всеки си има възгледи ,и за това е форума .А не да спорим за глупости кой  грамотен и за години та нека приключим с темата .Аз на примерно отдавна спрях да се обиждам  след като уж грамотните дори не знаят какво е дислексия. Пращам прегръдки и целувки и се връщам над ютията че се захванах да гладя на малката дрехите .Все пак сме се събрали да говорим за тях  а не за другите хора   .Което е мн грозно и макар че и аз се включих  да говоря и да гадно е             

Цвете
smile3525 и много целувки на двама ви

# 256
  • Варна
Чудесни новини! С всеки изминал ден да се чувства детето все по-добре, а ти по-спокойна  Peace
И скорошно прибиране!

# 257
  • В градината...
Танче, 3 години чаках българче. Смених си изискванията, за да мога изобщо да осиновя  Naughty И пак под условие, че бебе няма да ми дадат, а дете на 2-3-4 години. И още чакам.

# 258
  • Варна
Татяна, светът е много по-голям от теб, роднините ти и хората, с които си заобиколена.
Грамотността да приемаш чуждия избор, да не го коментираш и да не се сравняваш с някой, който не знаеш как реално се чувства, е не по-малко важна.

# 259
Ей, момичета, много гореща и зловеща тема сте захванали!

Когато се събрах с ММ, той вече имаше детенце на 6г. от предишен брак. Никога не съм имала съмнения в себе си, че това дете няма да го обичам като мое собствено! Когато родих на 26г. въпреки, че вече 4 години бях гледала детето на ММ,някак все още не бях готова за друго дете. Моите желания, както и на ММ баха, да сме достатъчно стабилни финансово, да имаме жилище, подходящо за свободното отглеждане на 2 деца, а все още нямахме нито едно от двете. Ние имаме голяма разлика в годините - 12, и на него просто вече не му се чакаше, именно поради натяквания от близки и приятели, че на38г вече бил стар и изморен, как щял да гледа още деца! И все пак, забременях случайно, естествено оставихме бебето и така, аз на 26, той на 38 се сдобихме с 2ро детенце! За мен въпросът с децата беше приключил, тъй като аз вече имах 2 деца, независимо, че едното не ми е биологичен син! До момента в който ММ почна да ме убеждава, как много би му се искало още едно дете, въпреки че вече е прехвърлил 40те, а аз 30те си години! И така, отново случайно, се появиха 2те чертички! Повечето ни приятели вече са с много големи деца, наслаждават се на свободата си,а ние тепърва ще гледаме бебе! Но това само говори за различните гледни точки, различната готовност и зрялост да бъдеш родител! Факт е, обаче, че сега с третото дете най-накрая сме постигнали всички неща, които преди 9 години смятахме за нужни, за да имаме деца!

Цвете, много се радвам като се включиш с такива положителни новини Simple Smile Прегръдки на вас с Божидар и чакаме скоро пак да се похвалиш Simple Smile

Тайга, пак да кажа, че всичките палци са ми стиснати за теб Simple Smile  Hug

# 260
Татяна, светът е много по-голям от теб, роднините ти и хората, с които си заобиколена.
Грамотността да приемаш чуждия избор, да не го коментираш и да не се сравняваш с някой, който не знаеш как реално се чувства, е не по-малко важна.

202uu

Перу веднага да връща бебето обратно  Mr. Green Какви са тия ненормални неща дето правиш.

Татяна по големи глупости днес не съм чела. Да сме правели деца рано, щото рано ще умрем. Пък връзка между това жена на 20 да роди от мъжа на 50 и темата по която говорим изобщо не я схванах  newsm78  Явно аз съм тотално изперкала и е крайно време малко да си почина от форума и да се отдам на някакви сладникави филмчета.

Цветенцеееее пиши когато можеш.   bouquet Heart Eyes

# 261
  • гр. Бургас
На мене това с ранната и късна бременност ми прилича на някакви граници или вид мода . Едно време баба ми е родила на 17 , а майка ми и леля ми на по 20 . Тогава е било различно време , различен век и хората са били доста ограничени откъм развитие и просто са нямали какво друго да правят освен деца . Да не говорим , че прабаба ми са били 6-7 братя и сестри . Неграмотни хора от село , най-вероятно и са нямали възможност да се ограмотят за секса и предпазването . Така , че това кой на каква възраст бил по-грамотен да гледа дете е безсмислица . По принцип колкото повече пораства човек , толкова повече се предполага , че трябва да поумнява и да се развива умствено . Та оттам идва логиката .
Повечето момичета родили на по 20 се хващат за първата си по-сериозна не-училищна любов и решават , че наистина много се обичат и са достатъчно големи , за да имат семейство . По това съдя от личния си опит и този на доста момичета на моята възраст . Като минат 3-4 годинки и осъзнаваш , че е можело да почакаш малко . Добре че аз не избързах  .... сега се появи точния човек и ми трябваше по-малко от година , за да се реша на дете от него . Наречете го клише , но без точен човек всичко се обезсмисля . А този човек може да се появи и на 40 , но чакането ще си заслужава  Peace

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 19:40 от Dociii

# 262
Както казва dudunski много гадна тема ще захванали но поне редовно тук си говорят основно 5 човека и всичко се върти към тях понеже някой каза че не съм челия свят ,колкото и грубо до звучи бях написала др пост дори по любезен  Naughty но всичко си има граничи
Mother of PrincesS за теб може да не но за мен е не мисля че много комфортно да попиташ някой на около 50 години мн сладко внуче имате а той да се оказа бащата или майката на дете на 5 или 10 години защото съм го виждала и и ми се случи с един татко и умрях от срам .Като жена му бе към 30 години ,Ами аз не искам  лично да влизам в това положение ,
perunika пак повтарям не съм искала да те обидя защо знам как седят нещата аз лично съм осиновена от втория ми баща който се бори 5 години да ме припознае .Но щом си при нас мила значи бог те благословил Simple Smile и от тук на татък всичко хубово те чака . Hug Hug Hug
Тайга виждам че си добре и се радвам за което .Дано бързо се приберете Simple Smile   Heart Eyes
И ПАК ПОВТАРЯМ НЕКА ПРИКЛЮЧИМ ТЕМАТА ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ ЕДНИ СМЯТАТЕ ЧЕ КАТО СМЕ ПО МЛАДИ СМЕ НЕ УКИ И НИЩО НЕ ЗНАЕМ НО, СЕ НАДЯВАМ НИКОЙ ДА НЕ МИНЕ ПРЕЗ ТОВА КОЕТО МИНАХ И КАТО МАЛКА И КАТО ПО ГОЛЯМА. ЧОВЕК КОЙТО ПОНЕЖЕ ДЪРЖАВАТА НИ Е СКАПАНА И СЕ ЧАКА С  ГОДИНИ . И ДВАМА ТИ МИ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ СБЛЪСКВАМ СЪС СИСТЕМАТА НИ .
Лека вечер от мен прегръдки и целувки  newsm51 newsm51 newsm51 smile3525  smile3525 smile3525 за това моля повече да не ме замествате  smile3505

# 263
С ММ сме заедно от 1999г.Оженихме се 2006г. и тогава се роди първот ни детенце.Живот и здраве Май месец чакаме и втората принцеса да се появи на бял свят.Първото си детенце родих на 26г.Следващия месец ставам на 35г.  ---------------стара  ли трябва да се чувствам? Shocked

# 264
Цвете, радвам се, че се включи! Стискам палци все така добре да вървят нещата при вас!

# 265
темата е наистина много дълбока ...
присъствах на много болезнена случка, винаги съм се опитвала да бъда тактична и да не разпитвам особено, ако някой иска да сподели, чакам да се почувства готов.
Случката е следната : първият ми работен ден на новата работа, моя колежка имаше рожден ден, черпи с бонбони и аз най-учтиво пожелавам здраве и много щастие. При което една друга колежка се включва : "да, на нея здраве и трябва, че детенце не може да има" .... Направо ми приседна, а рожденничката се разплака.
Та ... не бива да съдим за всички, от това, през което ние сме преминали, всеки има собствена съдба и мечти, които никой няма право да коментира и упреква !

# 266
Е аз ще ставам мама на 23,с един  спонтанен аборт в 4ти месец преди 2 години,и не мисля че тогава бях по малко готова.Този път нещата се случиха малко неочаквано тъй като не правехме опити и беше голяма изненада   bouquet
От днешния преглед сме 1885 в 31с 6д,на път да се обърнем вече  седалищно  preggo

# 267
Явно някъде аз сбърках!Извинявам се ако съм обидила някой!Нито съм искала да обидя някой,нито нищо!Съжалявам отново

# 268
  • burgas
темата е наистина много дълбока ...
присъствах на много болезнена случка, винаги съм се опитвала да бъда тактична и да не разпитвам особено, ако някой иска да сподели, чакам да се почувства готов.
Случката е следната : първият ми работен ден на новата работа, моя колежка имаше рожден ден, черпи с бонбони и аз най-учтиво пожелавам здраве и много щастие. При което една друга колежка се включва : "да, на нея здраве и трябва, че детенце не може да има" .... Направо ми приседна, а рожденничката се разплака.
Та ... не бива да съдим за всички, от това, през което ние сме преминали, всеки има собствена съдба и мечти, които никой няма право да коментира и упреква !
Ще я смачкам от бой тази, честно ти казвам. Има толкова прост и нетактичен народ, че нямам думи. На нас много пъти ни се е случвало някой да каже айде какво чакате, а не си дават сметка че може и да те разстроят. При нас нещата се случиха много трудно, след 2-3 години опити и неприятни случки мислехме септември месец да започваме  и инвитро, когато на 19.08 видяхме двете черти  Heart Eyes от тогава за мен това е чудо и няма да го проумея ,че ми се е случило докато не си прегърна детето. Бях се примирила, че не ми е писано да бъда майка,плачех всеки месец и  като чуех че някоя позната е забременяла също, което е ужасно, просто не можеш да го контролираш.Това да си имаме бебче е най-желаното от мен. В този ред на мисли, възрастта няма никакво значение, не можеш да вървиш против природата, така сме създадени да даваме живот и да обичаме децата си!

# 269
  • burgas
Ох ядосах се и забравих да кажа:
Тайга, ти си много силна мама както вече съм ти казвала, вярвам че всичко ще е наред  Hug
Цветее, много се радвам за малкият ви Божидар!

Общи условия

Активация на акаунт