На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 469
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Тайга, много се радвам Simple Smile Само хубави новини да има.
Аз преди си бях взела някакви гащи от Вис Виталис, не бяха лоши, особено като сложиш превръзка. Сега ще видя какви ще взема. До тук нищо за багажа не съм взела. Мисля, живот и здраве след Великден някъде да започна да купувам и към края на Април да подреждам.
Дудунски, и на мен много трудно и бавно ми тръгна кърмата. Слагах малката постоянно, за да не й давам АМ и успях. После като тръгна та 1г. и 4 м. Дано този път по-лесно да тръгне, на теб същото пожелавам Simple Smile
За повиването, не съм го правила с малката, но тя спеше спокойно и колики почти нямаше. Сега ще видим как ще е, живот и здраве.

# 316
Аз си мислех, че тестват упойката задължително преди да я сложат. Миналата година развих алергия към някаква упойка при зъболекаря, но не помня каква беше. Операции нямам и не знам как биха ми се отразили. Black Lady, сега много ме замисли, май ще трябва да говоря с доки и аз ще искам такъв тест.

# 317
А еднократните гащи удобни ли са след секцио? И аз незнам какви трябва да си търся, ако е памучно бельо предполагам, че трябва да са тип дълбоки до пъпа Sad

# 318
Тайга, прекрасни новини .
Гащите Laughing трябва да са дълбоки да, аз бях взела памучни най-обикновенни и после в коша.

# 319
Миналия път си бях взела от mothercare  в мола на Стамболийски. Бяха дълбоки като килоти,  Crazy но бяха много удобни за след секцио.
Аз трябва да си взема и лепенки за след секцио, че мин.  искаха, не помня колко май 2 обикновени и 2 водоистойчиви. Витаминка още ли са толкова за Тина Киркова?

# 320
Аз си взех едни безшевни,много са мекички.Миналия път пак такива си купих.

# 321
  • Варна
Момичета, да си сверя часовника newsm78
Имам от известно време едно постоянното желание да съм край отворен прозорец, да проветрявам, да сам само по потник, изобщо - много ми е топло. Така се чувствах в първите месеци и после се бяха регулирали усещанията, сега - отново. Някой с подобни симптоми?

Благодаря за пожеланията!  bouquet

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 22:43 от Тайга

# 322
  • София
Искат оперативни превръзки, да Simple Smile Може да се купи и мъжа ти, като дойде време за смяна.
Тестовете за алергии трябва да ги направите, ако ще сте с планово секцио.

# 323
  • Бургас
Тайга, много се радвам. Сега почивай! Нека те глезят и никакви пазарувания  Naughty Пази се, много!  Heart Eyes

Аз такива еднократни гащи не съм носила при първото раждане, направо ме оцъклихте. Но то беше и отдавна де, тогава само по лигнин ни разрешаваха да стоим. И никакви гащи не разрешаваха. Сега явно ще трябва да питам АГ-то дали ще са ми нужни.  newsm78

Като повдигнахте въпроса за тестовете и алергиите се сетих, че предния път направих алергична реакция към Окситоцина. Поду ми се езика и така и не успяха с него да ми предизвикат контракции. Та се чудя инцидентно ли е било или да считам, че имам такава алергия и да предупреждавам от самото начало  newsm78  По принцип нямам никакви алергии, та ми е много чудно какво се случи тогава  Thinking

# 324
Привет и от мен  Hug
Напоследък и мен ме гони едно безсъние... По- рано от 2 часа не мога да заспя, затова и гледам да си уплътнявам времето с какво ли не... Напоследък се зарибих по "Смешки от форума"- страшно са увлекателни и на моменти чак коремчето ме заболява от смях... Та като повдигнахте въпроса за "Мистичните истории"- вчера с такъв интерес ги чаках но като погледах малко ми доскучаха  hahaha Даа, аз в това отношение нещо съм се чалнала, много си падам по всякакви страхотии и дори и сега не се удържам Simple Smile Набарах и тук една тема- "Случи ми се нещо странно"- лелеее, брутална е и ѝ хвърлям око само по светло и когато ММ е удома, че... #Shocked
Багаж за себе си и аз още не съм гласила- все си викам  "има време"... Смятам до началото на април да го свърша това, нищо няма да ми коства, а и не са кой знае колко нещата. В тази връзка- Mother of PrincesS направо не ти завиждам и се чудя как точно ще стигнеш до болницата с всичкия този багаж! Направо е тъжно- да те карат да си носиш чаршафи, пелени и одеала... Явно положението при вас е доста тежко? Аз също ще бъда в държавна болница в малък град но при нас, единственото нещо, което искат за бебето са памперсите, а за нас- лигнин и превръзки.
И аз се чудех за еднократните гащи но май все пак ще си взема обикновени, някак по- удобни ми се струва да са.
Аз да попитам, мамите чакащи момичета, смятате ли и кога да ги водите на ортопед? Питам, защото предният път лекарката много бързаше да ни даде направление и държеше да го посетим до 40-тия ден след раждането, което от една страна е добре, ако недай си Боже, има някакъв проблем, той да се види възможно най- рано.

# 325
  • burgas
Момичета, да си сверя часовника newsm78
Имам от известно време едно постоянното желание да съм край отворен прозорец, да проветрявам, да сам само по потник, изобщо - много ми е топло. Така се чувствах в първите месеци и после се бяха регулирали усещанията, сега - отново. Някой с подобни симптоми?

Благодаря за пожеланията!  bouquet
Аз съм така отдавна  Simple Smile

# 326
  • В градината...
Аз покрай инвитрото последните 2 години съм имала няколко пълни упойки, обаче не са ми правили тестване. Само ме питаха дали имам някакви алергии,  заболявания и - толкоз.

А дълбоки пликчета, не заеднократна употреба, има хубави памучни. Аз си взех сега, докато съм бременна, обаче имат малко ликра и ластиците ми стягат. А майка ми носи едни, мекички, май нямат почти ликра и не стягат Смятам, че ще са най-подходящи.

# 327

Добро утро в поредна безсъна нощ от мен макар и рано да заспах се въртях като пумпал .И пак гадното време заваля сняг ooooh! ooooh!
Gabs90 Към Булбанк но аз съм техен клиент  7- години вече .При тях е хубавото че като кандидатстваш не искат такса за кандидатстване като повечето банки .Може да пробваш поне няма да загубиш пари .
А за гащите Тези на Канпол от страни освен размерите XL ,L, M пише и размери за обиколка за да се ориентира ме аз мисля от тях да си взема   там са 5 чифта малко са ми множко ,че знам че само за престоя ми трябва.А подплънки за гърди ще взема на Бейби лов мн по хубави са на по добра цена и повече Simple Smile
А превръзки на Джеса пак ОТ ДМ но сигурно два вида от най -дългите нощни .и след оперативните .Винаги съветваме клиентите за тях и си ги взимат никой не се оплакал до сега и мн родилки ги купуват.Аз лично само джеса ползвам и съм мн доволна олуейс за мен отдавна не стават  .С моята чувствителна кожа долу са ми забранени подобни  ooooh! ooooh!.Но така поне открих по хубави на по добра цена .Та доказвам че не винаги цената е показ за качество .

# 328
Тайга, аз съм обратното, все ми е студено и гледам да се обличам. Много съм зиморничава. Преди като родих си спомням, че явно от кърменето ли, хормони ли, ми беше много топло. Ходех само с нощницата за кърмене и нищо друго, а беше началото на март.
Сабрина, малката като се роди я гледа отропед веднага, но това си влиза в пакета за бебето в болницата. После я водихме на 8 м.
На мен пък нощните на always ми бяха супер първия път. Пак мисля от тях да си взема.
Хубав снежен ден, момичета!

# 329
Sabrina_  така е за съжаление. Общо взето мисля че в едно сакче ще се събера, ама ще видим. Или две съвсем малки , едно за мен , едно за бебо, за да са отделно нещата и да не ровя. Ще го мисля. Не че не сме имали такива дето идват с по един кирлив парцал в ръка и твърдят че ще го ползват за превръзка. Нищичко не си носят и ходим п стаите да питаме жените за 2 превръзки, за 1 компрес за легло, иначе ние имаме оборотни чаршафи, нощници, пелени за бебето, обаче разни консумативи дето не се перат, няма как.

Общи условия

Активация на акаунт