На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 470
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Звучи интересно тази книжка, моят син до 8-9 месечен почти само на ръце заспиваше или на люлка или в количката навън. Имаше период, когато само върху коремът ми заспиваше и не мога да мръдна после. Ще видим сега как ще е , нали уж децата са различни.

И аз съм чувала, че е най-добре да прохпдо босо или по чорапки. Нашите пролетни бебета ще имат шанса по чорапки поне да проходят Simple Smile

А къде можем да си направим тест за алергии?
зависи какъв точно тест искаш  да правиш че май са два  един на ръката обикновения и другия бе на гърба .Аз съм правила този на ръка при алерголог.За др ме праща до воена болница клиниката по стоматология  но той е бил мн скъп към 300 лв най- малко

# 346
   Добро утро, момичета.  bouquet
   Изписаха ни от болницата успешно и вече сме си вкъщи, но се появи нов проблем. Когато си обух ботушите в болницата, за да си тръгвам забелязах, че леекичко са ми отеснели. Отдадох го на горещината там ( беше наистина МНОГО горещо, точно както обясняваха някои мами по-напред в темата). Отичането обаче продължава. Не се подувам много, но се подувам всеки ден, ако се движа- повече, ако си лежа- малко по-малко. Урината ми е тъмна.
   В болницата ми взимаха веднъж урина и веднъж стерилна урина (на стерилната резултата е излязъл след като бях изписана вече) и не казаха нищо за албумин. Когато ме изписаха, звъннах на доктора си, т.к. той работи в Шейново и той каза, че бил питал за изследванията ми и били добри. Сега обаче се чудя, дали и стерилната урина е добре и дали не се налага да му звънна и да пусна още едни изследвания за албумин Thinking Вие колко често изследвате урина? Четох, че в седмия и осмия месец трябвало през две седмици... #Crazy
   Да ви се оплача, аз също имах течение както и вие коментирахте, без сърбежи и парене,  оказаха се някакви гъби  #Cussing out и сега слагам Гино Певарил 50мг. Не съм имала гъби от много отдавна и сега ми е едно...  Уфф...
   Наоплаках се.

Поздрави
   Станислава

# 347
  • Бургас
Станислава, Радвам се, че вече сте с в къщи. Пази се.  Hug
Моите крака бяха така в седмия месец. Пусках урина два пъти и беше чиста. Откакто съм влязла в осмия обаче станаха по-зле. Преди ми отичаха само глезените, а сега и ходилата и мисля да пускам пак. Иначе урина пускам всеки месец. Не знам дали е достатъчно  Thinking И аз се притеснявам. Проблемът е, че моите са почти постоянно надути. Почти нищо не ми помага. Временен ефект имат разходките и масажа. Нищо друго.  #Cussing out

# 348
  • В градината...
И моите зимни боти ми отесняха. Днес ще си купувам обувки, но вече ниски.
Урината е нормално да е тъмна, бъбреците ни работят на двойни обороти. Трябва да се пие доста вода.
Аз пък си имам хемороид, който кърви. Спрях веднага желязото, защото то ми докара белята със запичането.

# 349
Привет, Станислава много се радвам за теб. Дано всичко е наред вече.    bouquet
За урината пий много вода, поне 8-10 чаши на ден и мисля, че ще се избистри.
За оттичането мини на безсолна диета, извара за протеини и пак вода. Водата изкарва излишната вода от организма. Нали и на мен ми се случи преди няколко седмици. Доки ми каза тези препоръки. Спазвам ги горе долу точно и от тогава 2-3 пъти леко се подуват само в глезените, но или съм прекалила със седенето на едно място или с чистенето в тези случаи. Поставянето в хладка вода също помага. Успех!
Никки ама разбира се ще кажа как е. Чакам книгата с нетърпение, че каката продължава да ни прави луди по цяла нощ... Проверява те там ли си, вода, вц-то, лампа да свети да става в 5, и в 6,30 е в спалнята, независимо кой е при нея. Та много се надявам на тази книжка. Praynig

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 11:53 от Black Lady

# 350
Stanislava8 цвета на урината няма общо с наличието или липсата на албумин  Wink Тъмна е, когато е концентрирана, т.е. не пиеш достатъчно течности. Стерилната урина също няма общо с отоците и с албум, пуска се за разни бактерии, щом нищо не са ти казали е чиста.
На колко време е нормално да се изследва, може би си е до лекаря. Моя я изследва всеки път на консултацията, има една киселина която се капва в урината и ако има албумин се вижда с просто око при накапване на тази киселина. Тогава вече може да те накара да я изследваш в лаборатория, за да се потвърди резултата или да се изследва количеството албумин и т.н. Опивай се да лежиш с вдигнати на възглавница крака, да изключиш солта от храната си и да пиеш повече течности.

# 351
Здравейте на всички! Аз влизам за да кажа на тези,които имат киселини,че ми предписаха хапчета и вече две нощи спя......преди това се оправях със сода,но вече станаха нетърпими и се будих през нощта.Който е на зор да пробва ако иска- Гавискон дъвчащи(преди лягане 1,2 таблетки),Талцид дъвчащи и прахчетата мисля да пробвам тези дни....

# 352
  • София
Момичета, имаме си още две бебенца Simple Smile
seagirll е щастлива мама на две прекрасни момченца:
Теодор (1770гр) и Мартин (1900гр). Бебчовците са добре и за сега всичко е наред, в кувьоз са, но е нормално.
Сутринта се е отворил мехура на едното близначе и започнаха терапия за задържане  и узряване на дробчетата на бебетата, всички се надявахме да изчакат с поне 2-3 дни, но на бебчетата не им се е чакало и раждането вече е факт Simple Smile По-важното е, че всичко е минало добре и безпроблемно.
Нека растат здрави и щастливи и много да радват мама, тати и кака си Simple Smile

# 353
  • Варна
Честита двойна радост на seagirl!!!! Да са здрави и силни момци!!! Simple Smile А на мама - бързо възстановяване!

# 354
Честита двойна радост,на seagirl.Бързо възстановяване на мамата героиня ,бързо надаване и адаптиране на момчетата,и скорошно прибиране при кака и тати.

# 355
 newsm68 newsm44  Да са живи и здрави!

# 356
seagirll, честито! Да са живи, здрави и много палави. Simple Smile

# 357
  • Варна
Честото!   bouquet  bouquet 
Прекрасна неделна новина. Живи, здрави и щастливи да са бебоците, а мама да се възстановява бързо  Heart Eyes

# 358
  bouquet честити да са живи и здравички юнаци  Hug

# 359
И тук честито на мама seagirl! Да са много здравички, бързо да наддават и да се прибират вкъщи.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт