На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 469
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
С каката си взех 2 нощници,но после карах свеки да ми носи още.Беше много топъл Септември месец.Сега съм си купила 3   ,но ще си потърся и старите за резерва.

# 421
Свекърва ми живее срещу болницата така че ще ги пере и ще ми носи. Не ми дават много пари за нощници, предпочитам две хубави и удобни с които да се вея после в нас  Wink

При мен също контракциите са постоянни. Като постоя в болницата на системи и се понатрупат лекарствата, има подобрение за кратко, но после всичко се връща в стария си ритъм. В момента съм на шест таблетки магнерот и три нифедипин и облекчение не забелязвам.

Не ти ли е по спокойно в болница с тия контракции Sad Не знам какво да ти  кажа, стискай зъби още малко  Hug

# 422
  • Варна
По-спокойно ми е Embarassed
Ще мине и това и ще се забрави после, няма как.

# 423
  • Пловдив
Да се отчета и аз след днешния преглед. 29гс+2 дни, всичко е ок, младежа се е обърнал главично, около 1500г, прозяваше се през цялото време. И имаме документална снимка на мъжкото достойнство  Joy .

# 424
  • burgas
Здравейте и от мен, чета ви постоянно!
И аз от вчера съм в 45 дневния, купих си гащи и нощници, но явно са малко. Взех 3 чифта гащи и 3 нощници, ако не стигнат ще ми носят, до там да я докараме Simple Smile
Сега само стискам палци да избутаме живички и здравички още най-малко  2 седмици и ще се успокоя.

# 425
Аз да се похваля - имам си заместничка в работата и спокойно мога да се настроя на бебешка вълна! Освен това, моят прекрасен мъж ми е продължил допълнителното здравно и ще мога да си родя на спокойствие с подкрепата на фонда! Да живеят застрахователните дружетсва  Laughing Laughing Laughing

# 426
  • София
Момичета, моля, споделяйте къде има лекции и кога, хич не знам къде да ги гледам, досега на нито 1 не съм отишла.

# 427
Тайга стискам палци нещата да се подобрят.  bouquet
Dudunski днес си говорихме с доки за стяганията и тя каза или да не спирам магнезия, защото го пия 10 дни в месеца само или да пия но-шпа. Иначе това дето ме подпира в ребрата се оказа дупето ма бебка. Шегувах се, че се опитва да се набута под тях. Явно му е тясно на детето вече, ама трябва да устискаме до края.   Praynig

# 428
Здравейте момичета,

Не съм писала отдавна понеже малката е постоянно болна, само сменя оплакванията. Миналата седмица бях на преглед с бебка. Порасла е и е 1650гр. За сега е седалищно. Скоро ще ходя да се уговарям за секцио. Паднал ми е хемоглобшна и добавихме желязо. Дано има ефект. Целувки и успех на всички

# 429
Да се наоплача и тук. Вчера получих стягане яко на корема след чистене с прахосмукачката..качих се и си легнах. Мм обеща да пуска той. Вечерта малкото бесче така рота , че ме болеше чак. Днес лежах повечко.
С баткото бях с 2  нощници за болницата и си ги върнах. А очаквах да са за боклука.Сега ще ползвам пак тях.
Нещото , което аз забравих преди 5 г като си оправях багажа беше вода . Вечерта спах в болницата. На сутринта ми предизвикаха раждснето , а устните ми бяха станали на камък от стискане и без вода. Така , че лов съвет е шише с вода задължително като тръгнете на там.

# 430
 Здравейте момичета.Аз тези дни от 5 като се сабудя и немога да спя Shocked И аз съм с контракци от време на време,още 14 дни най много ще пия магнерот.Термина ми се измести за края на април,така че следя и тази и Априлската тема Peace.Момичета аз дрешки си имам,за шишетата се чудя,мисля на Avent този път да ползвам Simple Smile.А за пижамите аз първият път ползвах 2 в болницата и не се изцапаха.Раждах нормално,като отидох с 2,5 см и след 6 часа на системи за 1 час родих малката.Надявам се сега по бързо да родя пак живо и здраво детенце Praynig.Хубав ден от мен Simple Smile

# 431
Добро утро! Hug
Аз съм хремава и ми е едно такова.... никакво.  smile3516 Ще трябва да посетя ЛЛ, че тръгна от гърлото, а сега и кашлица. Значи тази година пък нищо не ме пропусна. Crossing Arms

# 432
  • Бургас
Mother of PrincesS, да, доки стигна до заключението, че най-вероятно е алергична кашлицата, тъй като други данни за инфекция няма и вече от 10 дни прием едно противоалергично. Вчера ни изписа и още едно, което е хранителна добавка, но пак с противоалергично действие. Така, че за сега овладяваме положението. Дано скоро има ефект.
Благодаря на всички, които отговориха.  Hug Явно тази зима за доста от нас е била тежка.
Инхалатор нямам - никога не не си е налагало, но напоследък все повече се замислям  newsm78

Тайга, и аз не знам какво точно да те посъветвам, но намерете начин да я укрепите малко. Не знам до колко ви е възможно на този етап, но ако може сменете малко въздуха - Трявна е много добър вариант.  Peace

И сега да се похваля от вчерашната ЖК- беборан вече е 2080 грама, а мама - след като миналия път кантара отчете +10 кг. за един месец  #Crazy този път не съм мръднала и продължавам да съм +17 кг. в 33 седмица  newsm44 Не че 17 кг. са малко, но поне не качвам още  newsm10

# 433
Добро утро  kaffeetrmker_2  Денят ще е тежък, оставих дъщеря ни вкъщи, че се опитва да се разхремави. Нощта беше ад!! Какво беше това чудо, една неспокойна, постоянно мрънка, бълнува, сто пъти ставах, а като отида тя си спи. Легнах при нея обаче ми беше много неудобно, та си се върнах в спалнята. На няколко пъти пък тя идваше в спалнята да й издухам нослето. Сега пия кафенце, тя хрупа препечени филии с крема сирене, пие чай и гледаме за Бъгс Бъни.

Появили са ми се няколко ужасни лилави стрии около пъпа  #Cussing out Първия път нямах никъде по корема, освен една едничка над пъпа, която обаче после се скри , когато пъпа зае обичайното си място  Grinning Ама сега са повечко та ще видим....

Утре съм на консултация и нямам търпение вече. Ще ми напишат 45-дневния болничен.

# 434
Black Lady, и при мен е същата препоръка, само дето аз пия магнезий без да го спирам ама пия малко, че ми става лошо от него, та сега ще пия 3х1 и Но-Шпа при стягане!

Mother of PrincesS, тези нощи са ми "любимите"! Бързо оздравяване на малкатa!

Sweety, много неприятно, но за съжаление такъв е сезонът! Почти всички паднахме в боя, някои по няколко пъти! Аз 4 пъти бях болна тази зима, а както писах вчера вече 18ти ден съм със запушен нос заради възпаления синузит! Стискам палци да се закрепиш възможно най-бързо!

Никки, чудесно е, че овладявате нещата с противоалергичните препарати! Сега ранна пролет съм чувала, че е подходящо да се направят тестове за алергии, той е голям твоят младеж вече, защо не му пуснеш тест, поне да разберете евентуалната причина, ако има начин да се избегне, а не непрекъснато да живее на противоалергични препарати детето! Моето дете изкара цяла година на Ериус заради 3тата сливица, но беше много малък за тест или за операция!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт