На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 469
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Никки, при нас вкъщи тази зима също е най-тежката от много време насам. От четири месеца дъщеря ми е перманентно болна, то не бяха скарлатини, то не бяха грипове и антибиотици. Бяха й объркали единия АБ, изписаха й пеницилинов, а тя е с алергия и чак до инфекциозна болница се стигна.
След затишие от две седмици, сега е с хрема.
Имам чувството, че имунитетът й напълно рухна и сега дори не знам какъв лекар да търся, за да ми помогне да я позакрепим.

# 406
Да се похваля че си купих нощница  Mr. Green Ама само една, че преди това се изкуших и си купих един парфюм и после бебешка хавлия и ми останаха пари само за една нощница  Laughing

И да се оплача, че откакто съм бременна мноогоооо силно ми къркорят червата Simple Smile) Явно от водите звука се усилва, но направо е страховито  Crazy

# 407
Никки и моята боледува 4 мес. тази година. Явно е повсеместно. Но наистина инхалатора е много полезен. Ползвахме го само с физ. Разтвор и отървахме АБ. Боряна и аз съм като теб с малката, изнемогвам с нея, а тя си иска своето. Не признава баща си и дядо си и ми е като ваденка. Чудя се как ще се оправям с двете и дали ще се справя.
Перуника на мен ми слагаха готови превръзки, купих си ги от аптеката, не са ми цапали нощницата. Пак ще купувам другата седмица.
Nut-ella Hug стискам палци утре да пишеш от вкъщи.
За болницата ще взема две нощници. Ще дам на ММ  да изпере едната, като я сменя.
И аз се чувствам тромава и тежка. Корема ми постоянно почти е твърд като камък и около ребрата ми е изтръпнало всичко...

# 408
Добро утро, коремчета!   Nature Sunny

# 409
Привет момичета!!!

Никки, те момичетата са ти казали за инхалатора, ако нямаш, пробвай! При повечето деца действа, но при моето няма грам ефект ако е физ. р-р. Всеки път го пускам упорито, но нито за кашлица, нито за сополи ми помага! Вентолин и кортикостероиди засега отказвам да инхалирам, но може би просто не се е налагало чак толкова!

Аз пък вече 16 дена съм с ужасно запушен нос и нищо не ми помага! Вечер си слагам капки, за да мога да спя, иначе няма заспиване! Много ми е тежък синузита и нищо никога не го оправя! Всяко възпаление ми трае по 2 месеца и след месец наново!  Crazy

Хубав ден ви пожелавам   bouquet

# 410
dudunski, аз ползвам едни капки - пиносол- за синузита. Доста ми помагат. При мен е съпроводен и с някакво ужасно главоболие, но капките помагат. С мазна структура са, явно от маслата вътре.

# 411
Добро утро мамита.. Hug
Да ви питам как сте с контракциите,напоследък при мен се за4естиха..В4ера бях на доктор,вси4ко било нормално,изписаха ми магнерот и ношпа,освен ферофолгамата и пренатала ...лекаря вика много хап4ета станаха но трябва да задържим бебето до края,снощи не можах по4ти да спя,а днес сам малко по добре сякаш...
Дано да удържим до края мамита... Praynig
 Приятен и топъл ден от мен ... Hug

# 412
Dudunski , намали ако можеш до край млякото и млечните продукти. Те удебеляват лигавицата на синусите. Мисля, че ще те облекчи. И торбичка с топла морска сол също помага много.
За контракцийте, понякога имам до 4-5 болезнени долу в ляво. От събота два пъти ме боля все едно ще ми идва и кръста, та се поуплаших малко и легнах. Иначе почти цял ден ми е стегнат целия корем и ми е изтръпнал в горната част. Ще говоря днес с доки да видим какво ще каже.

# 413
  • В градината...
Аз вчера в съда, в една гореща зала, стоях един час права, с дебела тога. Едва издържах, препотих се хиляда пъти. Явно и хемороида се напълнил с кръв и после като седнах, само усетих как ме подмокря  Joy

Майка ми оня ден приела в отделението доста деца с гаден грип - с повръщане, температура, даже имало и с гърчове.

# 414
Black Lady, намалила съм ги до крайност, малко сиренце през ден и кисело мляко пак през ден! Прясно мляко не употребявам! Иначе и моя корем така се втвърдява в горната част над матката, става като силно напомпана футболна топка и ми е трудно да вървя, дискомфортно ми е, не че толкова ме боли! Вчера от 2 но-шпа се поотпусна малко, ама какво ли е това чудо? И аз днес следобед ще звъня на моята АГ, ако ти имаш инфо по-рано, сподели Simple Smile

Radus, 2 шишета изкапах от тея капки и нищо!   Crazy

Перу, направо не знам как си издържала на жегата и задуха! Аз се боря с вятърни мелници тук в офиса с 30 човека да отворя прозореца за 5 мин! Другите ми 2 бременни колежки все се мръщят, че им духало! А на повечето ми колеги изобщо не им пречи че е 40 градуса в офиса, няма кислород и смърди на пот до откат!  Sick

Днес си бях планувала да ходя с момичетата на лекция в МОЛ-а, ама за "късмет" ми се провалиха плановете и ми излезе спешна работа заради одиторите дето надойдоха! Надявам се към 12 след лекцията да успея да ги видя за малко поне!

# 415
  • Варна
При мен също контракциите са постоянни. Като постоя в болницата на системи и се понатрупат лекарствата, има подобрение за кратко, но после всичко се връща в стария си ритъм. В момента съм на шест таблетки магнерот и три нифедипин и облекчение не забелязвам.

# 416
Тайга мила, от толкова много магнерот не ти ли пречи на пулса ? При мен на втората таблетка и вече е полудял.....

# 417
  • Варна
Пречи ми, но какъв избор имам? Лежа по цял ден и ставам само, когато крайно се налага.

# 418
Здравейте, момичета чета ви редовно, но покрай работата не ми остава време да пиша. Контракциите ми се учестиха, особено като постоя малко повече права. Снощи цяла нощ будувах, бях с болки в корема, но търпими. Бялото ми течение не спира, а с него се появи и някакво без цвят и мириз, обаче водно... направо си е вода. Има ли място за притеснения според вас? А да не говорим какво ми причиниха ежедневните превръзки...ужас едвам стоя. Нямам търпение да дойде края на месеца и да си почивам активно. Още нищо  нямаме за бебко, освен количка и биберон термометър Simple Smile

# 419
  • Варна
Здравейте май- чета! Минавам набързичко да ви кажа, че всичко с прегледа беше наред, доки каза, че матката е спокойна, да продължавам с магнезия 3*1 щом имам стягания. Бебка е порастнала много, вече е 2500 г в 33 г .с. и 4 дни, а корема ми от 106 е станал 111, хич не си поплюва малката, само да не ми стане 4 кила, че как ще я изкарвам незнам.
Stanislava8 ти в коя седмица си? Може би е рано още на 2 седмици да те викат, аз вече влязох в 45-дневния. Обратното броене започна за мен Simple Smile
Аз днес купих от сладурските розови шишета на Томи Типи Simple Smile Жената ме пита от кои да дадяла - и аз - е как от кои - от дизайнерските Simple Smile  Още не съм готова с чаршафчета, одеалца, дрешки за изписване... Но тези дни ще си наглася багажа, изпрала съм нощниците, бельото, днес ще купя четка и паста, нощните превръзки на Always.
Тайга вземи си по нощница на ден. Аз имах 3, по 1 за всеки ден, понеже раждах нормално. Или пък ако има кой да ти ги изпере, те ще изсъхнат бързо. Преди бях взела само 3 чифта гащи, ама сменях по 2 на ден, така, че и гащи вземете повече.
На болничките - бързо да се оправяте!
Аз отивам да поработя малко, хубав ден на всички!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт