На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 465
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Момичета ,количките ви са чудесни.аз днес ходих в нои да проверя защо нямам болничен за месец Януари.Е объркан бил,но видите ли те защо така не са ми се били обадили да го оправя и те не знаели.Ако не бях отишла имаше да си чакам.......................Един господ знае до кога. Twisted Evil

# 496
Mother of princess, това е усмивка  Heart Eyes, както си седеше кротичък, изведнъж разтегли устни! А най-интересното е, че устата му е точно като на баща му!

# 497
Здравейте момичета, аз досега не съм Ви писала, само от време на време хвърлях по някой поглед на форума и сега реших и аз да се включа с различни въпросчета.
Моя термин е на 05.05.2015г и чакам момченце, засега всичко е ок и съм за нормално раждане.
Чета, че коментирате раждането нормално или секцио, аз искам да Ви попитам (извинявайте ако сте коментирали темата)  за епидоралната упойка на какво мнение сте? Има ли риск при поставянето?

# 498
Здравейте и от мен Simple Smile От вчера записваме тонове- всичко е наред, без контракции съм Simple Smile Доста неудобно това лежане 30 минути, ама няма начин....
Вече съм готова с прането и гладенето, останаха само 2-3 одеалца.
Сетих се да ви питам - какво мислите за ваксината за Ротавирус, тя е препоръчителна- ще слагате ли/давате на детенце?

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 18:08 от water_life

# 499
Здравейте момичета, аз досега не съм Ви писала, само от време на време хвърлях по някой поглед на форума и сега реших и аз да се включа с различни въпросчета.
Моя термин е на 05.05.2015г и чакам момченце, засега всичко е ок и съм за нормално раждане.
Чета, че коментирате раждането нормално или секцио, аз искам да Ви попитам (извинявайте ако сте коментирали темата)  за епидоралната упойка на какво мнение сте? Има ли риск при поставянето?

ами аз съм против упойката!и първия път раждах без (акушерката ме гонеше да ми я бие по едно време ) и сега мисля без!да ви кажа мен повече ме е страх от поставянето на упойката!

# 500
Gabs сигурна ли си, че за упойка те е гонила акушерката, защото според мен се поставят само от анестезиолог  Wink
Според мен рисковете от поставяне са минимални, друг е въпроса кой какви страхове или праг на болка има. Важно е родилката да се чувства спокойна по време на раждането, а не да се паникьосва от болка или страх и да не съдейства на екипа. Решението всеки си взима сам, няма правилно или не тук.

# 501
Не веднъж съм писала, че родих с епидурална и съм много доволна. Направо ме спаси, не знам нисък праг на болка ли имам, но толкова ме болеше, че не можех да мръдна от леглото. А като я сложиха и започнах да ставам между контракциите, да клякам при контракция и така бебето слезе по-бързо. После с 3 напъна родих, усещах ги прекрасно, но без болка. Разбира се, анестезиолога е изключително важен.

# 502
Gabs сигурна ли си, че за упойка те е гонила акушерката, защото според мен се поставят само от анестезиолог  Wink
Според мен рисковете от поставяне са минимални, друг е въпроса кой какви страхове или праг на болка има. Важно е родилката да се чувства спокойна по време на раждането, а не да се паникьосва от болка или страх и да не съдейства на екипа. Решението всеки си взима сам, няма правилно или не тук.

е не тя да ми я бие а да викне анестезиолог!обаче аз отказвах твърдо не че не раждах 8 часа.въобще не ме беше страх от раждането по- спокойно ми беше когато усещах всичко,а не със упойка да не усещам нищо!Мина и замина в момента в който я гушнах забравих всичко!прага ми на болка е нисък по принцип болка не търпя грам!

# 503
  • Бургас
Radus, тоолкова сладурска усмивка  Heart Eyes Много мил спомен  Hug

# 504
В днешно време и ако имам такава възможност не бих се замисляла за епидурална упойка. Прекрасен начин да родиш леко и безболезнено, без ужасни спомени. Хубавото е че благодарение на този тип обезболяване все повече жени започват да раждат нормално, вярвам се съвсем скоро ще започне да се повишава процента на нормалните раждания спрямо цезаровите сечения  Wink

# 505
Здравейте, момичета! Чета ви редовно, но не съм писала отдавна. Каквото мисля, някоя го е казала преди мен Simple Smile Относно раждането, първия път бях със секцио, което се наложи след предизвикване на раждане със система. Много ми се искаше да родя нормално, но не се получи. След това постоянно четях за т. нар. ВБАК (VBAC). Не знам дали имам смелост за него... а толкова искам!  От друга страна, следящият ме АГ (при нея и ще раждам), въобще не иска и да чуе за нормално раждане след секцио. Минали са вече 5 години. Ако може някоя от вас да препоръча доктор, който би се наел да води ВБАК, ще съм благодарна! За София става въпрос. Останало е някакво чувство на неудовлетвореност, на несправяне, на планиране на нещо толкова лично от някой друг...

# 506
Гледам за епидурална си говорите. Преди 5 г родих нормално. Прага ми на болка е нисък, но и от упойката имах страх. Леля ми има позната , която беше в кома и аз наплашена не я сложих. Сега се замислям. Още незнам какво искам. Дали раждане във вода или упойката. Нещо, което да помогне. Миналия път ме беше страх от шевовете и сега пак от тях ме е бъз. Контракциите все минават.

# 507
  • София
Здравейте, момичета следя ви редовно, но рядко пиша, особено през последния месец, тъй като се преместихме от София в Харманли (при свеки) Tired  Whistling  ... свиваме гнездото, така че да ни е удобно на нас и бъдещия член  Heart Eyes
9тия месец се връщам за да се следя и да родя в София  ... св.София ми е на сърце. Дайте съвет при кой да ходя в 9-тия? До 6-тия бях при Док от мц МД, ама тя много натиска да се ражда там  Crossing Arms
tatqna89,Vitaminka честити покупки, много са хубави, завиждам ви благородно Flutter Аз съм фен на количката на Татяна, но още не съм решила.
Radus, снимката ме развълнува толкова много Simple Smile аз имам от 27г.с. снимки на муцуната на нашата госпожица и толкова често ги гледам и им се радвам. Пу-пу-пу
Относно ваничките със стойка от Айко, бих се радвала ако споделите дали са ви харесали, притеснява ме доколко са стабилни.  newsm78  мисля да поръчам, не мога да ходя на място?

# 508
Добро утро, момичета  Hug Пиша ви за да се оплача, че съм пипнала ужасен вирус Sad От снощи съм с повръщане, диария,болки в корема и бъбреците,май се и дехидратирах,че имам страхотна жажда, а ми става лошо като се напия с вода... Цяла вечер и 5 минути не съм мигнала,хем че ми е тежко вече с бебо,постоянно имам някакви придърпващи болки от него като лежа,хем гадене май ще се побъркам  #Crazy Мисля да посетя личната днеска да видим какво ще каже...
Аз в началото на бременността пих Деган,обаче мисля че се приемаше до 3-4 месец,някоя дали го е пила и в по-напреднала  newsm78
Е оплаках ви се, дано ми се размине по-леко  Cry

# 509
Блонделина, много неприятно, оздравявай бързо. За дегана не мога да помогна, питай личната и вземи мерки.

На мен вече ми стана навик да се будя в 5 часа, не знам какво особено има в този час, но почти не пропускам ; ))
От вчера имаме креватче, но надали ще успеем да сглобим до седмица.. изостанала съм с някои покупки, времето е кът и леко започва да ме хваща паника.  Crazy 

Общи условия

Активация на акаунт