На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 465
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Radus, все така съм си, вечер си слагам Африн, за да мога да спя! През деня капя клеева тинктура с физ. р-р- ама ефекта е нулев! Всякакви нагревки и торбички с морска сол отдавна съм спряла да си слагам, защото никога не съм имала облекчение!

vitaminka, явно са ме пропуснали предния път, тоя път също до този момент не са ме мерили Simple Smile Поне не и с този уред, външно, ако са мерили нещо по време на ултразвук....ама пък от Шейново и епикриза не ми дадоха след като ме изписаха, така че....

# 481
Май в понеделник мн сме на доктор и аз се радвам  че от понеделник съм вече  45 newsm44 newsm44 newsm44.
dudunski така е мила ама аз предпочитам да ме рита и да не спя а не да ме гони безсънието иначе и мене не ме оставя но тази нощ бе кротка но аз явно вече с тренинг да не спя бях в 4 са на линия  Joy Joy Joy
Сутринта се разходих до тъпата банка та ме ядосаха .Че в това време ме размотават за глупости .И тоя тъп болнични пак ще го чакам 2 месеца и на края ще ги взема като родя  Joy Joy Joy.А до тогава без пари  Joy Joy Joy Joy.
И да се похваля Свекара капарира количката Това ще е тя сега си седи там на склад пък края на месеца сигурно ще я вземем .

# 482
Мамита,ако имахте избор как бихте раждали-нормално или секцио..? И според вас ако имате аритмия на сърцето,би ли попре4ило на нормалното раждане.. newsm78

# 483
Аз съм за нормалното раждане!

# 484
И аз съм с нормално ,
anelka87 според мен би трябвало да си секцио но то АГ не ти ли обясни тя знае за проблема ти нали .

# 485
  • София
Количката ни вече е туук  newsm76
Прекрасна е, не мога да и се нарадвам, с голям кеф я сглобих!
x-lander x-pulse
Коша за новородено е от друг модел на x-lander, но с адаптерите без проблем се монтира на рамата, влюбих се в цвета и не исках да е черен, като оригиналния от модела, защото много ще го напича лятото Simple Smile Плюс това ми излезе само 60лв от ОЛХ с 10лв доставка от Еконт  Laughing

# 486
Браво за количките, момичета! Много са готини и двете!  newsm76

Относно раждането - ако можех да избирам, бих предпочела естествено раждане, но ще съм секцио, защото като бебе съм имала много тежка двустранна луксация на тазобедрените стави и не ми препоръчват естественото - имало потенциална възможност да се изместят ставите.
В крайна сметка нищо не трябва да бъде на всяка цена, пък и децата се нуждаят от активни майки!

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 13:24 от Radus

# 487
витаминка, количката е повече от прекрасна! Heart Eyes

# 488
Гледам си снимката на малкото ми смехоранче и ви я споделям Simple Smile))

# 489
  • София
О, божеее!!! Прекрасен спомен  Heart Eyes

# 490
Vitaminka, tatqna89, Честити ви возила  и тук Simple Smile

Аз моята нали я получих преди 1 месец и вече отдавна е прилежно прибрана отново в кашони и в мазето и някак ми е много мерак да дойде време да я извадя, че и аз много си я харесвам!

Radus, много хубав момент е уловен! Аз все нямам късмет със снимките по време на бременност!

anelka87, колкото хора, толкова различни мнения ще събереш! Най-добре се посъветвай с израждащия лекар!

# 491
Така и ще направя мамита,кам края на месеца съм на преглед и ще се установи как ще раждам...
В крайна сметка е важно бебо и аз да сме добре  Winkи вси4ко да мине ок,а пък както ще да е ....

# 492
  • Монтана
Vitaminka, tatqna89 Честито за количките.Много са хубави със здраве да си ги карате   bouquet
Radus Разкошна снимка,и как само са го хванали бебока,усмихва се на мама сладко сладко    bouquet

Аз за сега няма с какво да се похваля,чак април месец някаде началото ще ходя на преглед,да видим малкия юнак колко е пораснал.И вече от 1 април влизам и аз във 45 дневния нямам търпение вече.Като отида на преглед трябва,вече да искам списъка за болницата,че още не са ми го дали,а искам вече да се подготвям малко по-малко.Витамините ги спрях от вчера,организма ми вече неможе да ги понася,и немога да ги пия,а с други АГ ми каза,че няма с какво.А и вече ми каза,че съм към финала и да не се безпокоя само повече зеленчуци и плодове да ям.

# 493
  • Варна
Прибрах се от преглед. Бебето расте, но сега пък е с увита около врата пъпна връв. Засега все пак не притиска и пречи, но просто всеки път има по нещо.

Имам си и съвсем официална дата за секцио, вече дори и с начален час, пък дано стигнем до нея.

# 494
Анелка колкото хора толкова мнения, естествено че по хубаво от нормалното раждане няма, но ако имаш някакви страхове, опасения и т.н. най добре да се обсъдят с лекаря и да се вземе решение. Аритмията също - по преценка на лекаря , принципно не е индикация за секцио  Peace

Radus ама усмихва ли се това бебче? Леле колко уникален момент е уловен, направо ми спря дъха  Heart Eyes

Издадоха ми 45- дневния, всичко с бебчо е наред, по размери и последна менструация излиза почти една и съща дата за термин (няколко дни по рано по размери), изобщо пушка от всякъде. Аз преди прегледа така се изтърсих в банята, че ми излязоха звезди посред бял ден. Не ме заболя много, обаче много се уплаших, после едва се облякох, така треперех. Така е с тия акробатики по обескосмяването, другия път ще си ходя космата  Joy  И даже вече не ме боли толкова кръста, явно съм наместила чарковете  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт