На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 466
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Моето първо раждане е седалищно. Решиха да ме пробват дали ще се справя, точно заради размерите на плода - 2400 грама.

# 466
Dolce_Vita  И ние сме седалищно! Доктора никак не ме обнадежди, каза че шанса бебка да се завърти е много минимален, още повече, че май подочух от него, че и пъпната връв е усукана 2 пъти около врата Sad С каката имах същия проблем, но в 9ти месец се завъртя, така че ти не губи надежда! Другото, което ми каза, че начините да предизвикам обръщане (като стоене на 4 крака) не били много удачни и криели рискове, затова не ги препоръчва, затова и не смея да предприема нищо. А аз вече започнах да се настройвам за секцио, колкото и да не ми се иска  Sad
Аз от този понеделник излязох в 45- дневния  newsm44 , още 10 тина дни и влизам в 9тия, което започва да ми звучи много сериозно! Вече ще ходя на прегледи всяка седмица, последният път ми взеха кръв, секрет и урина, а следващият ще ми дадат и документите, необходими за болницата. Имам чувството, че от всичките 9, този месец ще мине най- бързо и неусетно! Simple Smile

# 467
  • Варна
 Radus може ли снимка на това био ойл? То има ли марка или самото то така се казва, че не можах да разбера...

# 468
http://apteka.framar.bg/30046479/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%BE%D0%B9 … -60-%D0%BC%D0%BB-
Ето го Био ойл-така се казва, но аз мисля, че го взех ок 15-16 лв в ремедиум. И аз го ползвам, но го редувам с емулсия Прекуралфа през деня. Иначе много добре попива и е леко. Имам и на икаров, но ми е тежко и гадно ми мирише.

# 469
Мамчета относно това за седалищно разположено бебче- това за йогата е вярно едно време аз съм била седалищно и докторите са накарали майка ми в деня на раждане да лази за да имам пространство в корема и за 3 мин аз се завъртяла и ме е родила нормално!

# 470
Добро утро! Връщам се от преглед, едното е 2000гр., а другото е 2150гр - големички сме, потвърди, че коремът ми се е смъкнал, но ми каза да почакам Joy да не бързам с раждането. Каза също да не си мисля, че действително са по 2кг. може и да са по малко като например 1900гр. Общо взето това е, друго всичко си ни е в норма. Peace

# 471
Добро утро!
Аз в Понеделник съм на преглед и вече нямам търпение.. Laughing

# 472
Здравейте момичета.И ние сме седалищно,за сега.Още в 29г.с бяхме се обърнали главично,и така си бяхме до онзи ден на ЖК.Тогава доки.каза ,че отново се е завъртял седалищно,което не ме изненада много,защото от няколко дена го усещах и много в ляво ,и много в дясно да рита едновременно.Моята лекарка ,е оптимистка тя пък мисли ,че има време да се обърне пак,въпреки ,че аз май така или иначе ще съм секцио,но все пак тя ми каза,че и нормално и оперативно,най добрия вариант е да си е главично.

# 473
Добро утро и от мен, аз чак другия четвъртък съм на ЖК и нямам търпение.
И аз към болните, боли ме гърлото, имам някакви зелени налепи по сливиците, и ми е едно отпаднало... Лепнах нещо или докато чаках личната да прегледа баткото (че и той е болен) или хванах нещо от него. А при личната много се изнервих, обадих се да запиша час, че не искам да чакам тя ме отряза, че няма свободни часове и да идвам да си чакам. Отивам и пред мен чакат още 9/10 човека ужас направо, всички ме гледаха като зомби и никои не си направи труда да каже поне "ей тя е бременна може ли да я пуснем пред нас". Стоях си права повече от 2 часа и едвам се прибрах накрая. Та сега хич не ми се ходи пак при нея и мен да прегледа. Ще пробвам с чайчета и фрешчета дано не се влошат нещата. И така оплаках се и малко ми олекна. 

# 474
Добро утро! Ако можеше и времето да не е скапано, всичко щеше да е перфектно!

Да ви кажа, че в Айко има намаление на ванички със стойки, ако още не сте се сдобили с такава. Аз мисля да отида в събота да купя.

# 475
  • В градината...
РосМар  Hug Много неприятно. Аз постоянно съм по лаборатории, клиники, аптеки ... никой никъде не ти прави реверанс, даже на едно място ми се скараха, че съм ги прередила и ме блъснаха. Не беше умишлено от моя страна, просто имаше 2 гишета с една опашка и аз логично отидох на празното гише. Да,ама от другото се разпределяла опашаката на двете гишета. И последният дойде и ме блъсна ooooh!

# 476
  • София

Да ви кажа, че в Айко има намаление на ванички със стойки, ако още не сте се сдобили с такава. Аз мисля да отида в събота да купя.

Radus, ние с ММ довечера ще ходим в Айко за ваничката, и аз видях промоцията. По-късно ще споделя дали сме с сдобили с тази придобивка за бебо. Simple Smile

# 477
Добро утро!

Момичета, тази нощ не съм мигнала, това моето бебе не е спряло да се мърда! Мята се като лудо в корема! Какво му стана, идея си нямам! А сега кротува, а аз се чудя как да не заспя на бюрото!  ooooh!

StellaI, страхотно наддават твоите младежи, браво! Стискам палци наистина над 2кг. да си ги родиш  Hug

Извинявам се за може би тъпия въпрос, ама понеже на мен нито предния път нито сега са ми мерили таза, това задължителна процедура ли е, или мене понеже ме виждат, че съм едричка и решават, че всичко е ОК?

RosMar, ако имаш налепи по сливиците, не е шега работа! Иди някъде на частно да те прегледат или пробвай със меда содата и после лимоновия сок, дано помогне!  Praynig

# 478
  • София
Тазът би трябвало да се измери задължително с тазомер при попълване на обменната карта от АГ, който ви следи и/или при постъпване за раждане в приемния кабинет на болницата в болничния лист, който ви се издава.

ЦВЕТИ, как сте?

# 479

Radus, ние с ММ довечера ще ходим в Айко за ваничката, и аз видях промоцията. По-късно ще споделя дали сме с сдобили с тази придобивка за бебо. Simple Smile

Ще се радвам да споделиш дали става. Само не мога да отдатна дали е анатомична или трябва отделно да се купи от онези шезлонги.

Dudunski, как ти е синузита? Аз както ти споделих колко ми помага пиносола, така снощи лежах с торбички с морска сол..

Общи условия

Активация на акаунт