На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 462
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Тайга - стискам палци да удържат положението и всичко да мине добре за теб и бебчо!!!  Praynig

seagirll - браво, че са те изписали, и че малките дишат сами и наддават, дано ги испишат скоро и тях и да се гушкате вкъщи!  Peace

# 571
  • В градината...
Тайга, дано издържите още малко  Hug Hug

# 572
Момичета какво мислите за бебешката козметика на Нивеа тъй като аз на нея се спрях?

# 573
Тайга, стискам ти палци! Вярвам, че ще успеете да задържите положението!

# 574
  • Варна
Тайга, пиши какво става, влизам през 5 мин да проверявам, направо всичко ми се върна от преди седмица.  Hug

# 575
Taйга стискам палци, много, много! Прочетох в друга тема, че не ти спират фраксипарина (което ме очудва), а аспирина пиеш ли го? Защото в моята терапия е до 35 седмица, но предвид ситуацията при теб да не стане проблем от това. Иначе бебчо не е толкова мъничък, не се страхувай. Всичко ще е наред. Понякога и седмици може да се удължи такъв период на изтичане на водите, а ти си в добри ръце.

# 576
  • burgas
Тайга, стискам много силно палци! Това че правихте курс с кортикостероиди няма ли да е в плюс? Ох незная какво да ти кажа, но се моля да задържите положението още малко!

# 577
  • Варна
Тайга, пиши какво става, влизам през 5 мин да проверявам, направо всичко ми се върна от преди седмица.  Hug
Няма нищо ново още, изтичанията са по малко при ставане и преместване. Записите са добри, пия си лекарствата и се надявам на още някой-друг подарен ден.
Лекарите се надяват да успеят да го задържат още. Колко, не прогнозират, ясно е, че до термин няма да стигна.
Иначе нямам болки, само в кръста неприятна тежест и често желание да пишкам.
Теб в АГ ли те оперираха? Как мина самото секцио?

Синя птичка, и аз очаквах да спрем кръворазреждащата терапия, но не. И аспирина пия.

Галка, плюс са кортикостероидите, поне ще са разгърнати дробовете. Днес почнаха и нов курс с тях, че имат период на действие. А колко са болезнени инжекциите, не е истина просто.

Благодаря ви пак на всички, че ме мислите. И да стискате до термин, стига толкова подобни емоции в темата.

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 22:50 от Тайга

# 578
тайга стискам палци силни за теб  Praynig Praynig Praynig

# 579
  • Бургас
Тайга, много прегръдки от мен  Hug   Praynig В добри ръце си, така че кураж.
Ако е само частично изтичането на водите, мисля, че имате шанс за няколко дни  Peace Поне при мен беше така първия път.

blondellinna, големината на гърдите не е предпоставка за увеличено количество кърма или липса на такава. Двете неща нямат връзка! А, и като ти слезе кърмата ще пораснат - гаранция! И моите не са кой знае какви...

Elektra___, дай линк към профила на тая мацка от базар.бг или на някой от продуктите, които предлага, че аз съм само с нощници до тук   #Crazy

Ние днес купихме комплект за изписване  newsm44 много е сладичък, но не съм го снимала още. Така, че вече съм с една покупка напред и ми е малко по-спокойно. Бях харесала едни в интернет, но в крайна сметка решихме да го пипнем и видим. Пък и свеки като се затръшка, че иска да го вземем днес и аз се предадох  Mr. Green

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 23:06 от Никки

# 580
  • Варна
Тайга ще стискам палци да устискаш колкото може по- дълго! Ти къде си сега- в МД ли?

# 581
  • Варна
Тайга ще стискам палци да устискаш колкото може по- дълго! Ти къде си сега- в МД ли?
Там, за трети път, с персонала сме вече на "Здравей" ooooh!

# 582
Тайга, дано по-дълго си 2 в 1. Лекарите си знаят работата, всичко ще бъде наред! Много позитивни мисли от мен!  Hug

# 583
  • Варна
А ако се роди бебето сега, казват ли, че ще го транспортират до АГ или не сте говорили за това?

# 584
  • Варна
А ако се роди бебето сега, казват ли, че ще го транспортират до АГ или не сте говорили за това?
Яков каза, че ще се справят и ще го отгледат тук, заради терапията трябвало да е достатъчно развито.

Общи условия

Активация на акаунт