На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 459
  • 725
  •   2
Отговори
# 585
  • Бургас
Тайга, имаш нашата дистанционна подкрепа  Hug Бебчо предполагам е около двата килограма, така че остава само дробчетата да се развият.  Praynig А, от секциото не виждам защо ще се плашиш. Кураж, мила!  Hug

# 586
  • Варна
Да, минимум 2 кг трябва да е, за да го оставят в МД. Яков е добър, можеш да си спокойна, че си в добри ръце. Сега си почивай и утре сутрин да те заварим все още 2 в 1 Simple Smile

# 587
Тайга, стиснати палци и от мен! Вярвам, че всичко ще е наред, почивай си доколкото е възможно и не се притеснявай  Hug

# 588

Elektra___, дай линк към профила на тая мацка от базар.бг или на някой от продуктите, които предлага, че аз съм само с нощници до тук   #Crazy

Пратих ти на лични, че тук май не дават да се качват директни линкове към сайтове с продажби  Rolling Eyes

# 589
Въпрос към мамите с първа бременност и тези които си спомнят първата си  Grinning Били ли сте с мек корем? Сестра ми роди първото си дете преди месец и малко и корема през цялото време и беше супер твърд и стегнат... а моя е като желе направо  newsm78 Особено като ми е в отпуснато състояние без да го напрягам, няма такива извънземни неща дето се виждат при движението на бебето  #Crazy
А тази вечер направо ме разби, супер много ме разтяга и супер големи "бабунки" се показват.  Whistling Бях чувала, че това е типично при втора и трета бременност...

# 590
Тайга, стискам ти много всички палци! Ще се справите с бебчо!  Hug

# 591
Да, минимум 2 кг трябва да е, за да го оставят в МД. Яков е добър, можеш да си спокойна, че си в добри ръце. Сега си почивай и утре сутрин да те заварим все още 2 в 1 Simple Smile
Аз също знам че Яков е много добър!Защо минимум 2 кг?Когато раждах момичетата в мойта стая бяха с малки бебенца еднотоо 1,500 другото 1,850 и си бяха в МД просто бяха при рисковите бебенца на друг етаж и на 1,950 ги свалиха при нашите бебета,а на 2400 ги изписаха!

# 592
Тайга кураж мила!
И аз да споделя,вчера бях на ФМ 30с+1д в София. Бебка е добре 1800 гр. слава Богу.
Отбихме се на отиване до Асеновград в магазин Арбор купихме кошарка,матрак,корито,стойка и разни др дребни неща,и така ми олекна имах само няколко дрешки.....
Осъмнахме в Търново днес имат празник на града и щяло да е много величествено, но бебка явно от тези километри се превъзбуди и през цялото време се боксира Simple Smile
Хубав ден момичета от мен и дано пролетта ни донесе само полижителни емоции и здраве!

# 593
  • Варна
Gabs така съм чувала, а и моя приятелка, която беше с термин 6.05, но и изтекоха водите седмица преди 8-ми месец, я пратиха от МД в АГ, защото бебето нямало да има 2 кг и не искали да рискуват.

# 594
Gabs така съм чувала, а и моя приятелка, която беше с термин 6.05, но и изтекоха водите седмица преди 8-ми месец, я пратиха от МД в АГ, защото бебето нямало да има 2 кг и не искали да рискуват.
възможно е да има и други прочини ние може да знаем само за кг!сигурно зависи и от други неща ,защото аз съм с доста познати в МД и изрично ги питах и те ми казаха че не само кг се гледат!

# 595
  • Варна
Няма значение, незнаем със сигурност, важното е да се рабдат хубави и здрави бебета!
Тайга как сте днес?

# 596
  • Варна
Теб в АГ ли те оперираха? Как мина самото секцио?

В АГ ме оперираха, секциото е най-малко стресиращото от всичко, нервите преди да се стигне до там са лошото. Надявам се да нямаш контракции все още, при мен позивите за уриниране също бяха доста на често, пък ставането натиска надолу и въобще какво да ти кажа, никакви шансове нямах. Наистина се надявам при теб по друг начин да се развият нещата. Терапията с дробчетата, дори и един път направена много ще помогне, ще полежи малко в кувиоз и ще се оправи. Аз нямах никакви индикации за преждевременно раждане и не я бях направила превантивно, всъщност 6 часа преди секциото ми поставиха една инжекция и това беше. Стискам ти палци, пиши как си днес!

# 597
Стиснати палци и от мен Тайга ,бъди силна и дано всичко се нареди.Чакаме да пишеш и днес как са нещата,че всички те мислим.

# 598
  • Варна
Тайга, как си днес? Наред ли е всичко?  Hug

# 599
Тайга и от мен имаш стиснати палчета  Hug Пиши като можеш!

Общи условия

Активация на акаунт