На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 34 948
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Тайга, аз малко съм изпуснала какво преживяваш, но силно ти стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред! Понеже съм през телефона и не виждам лентичките, не знам в коя седмица си точно, но мисля че докторите си знаят работата и ще направят каквото е необходимо! Успех!

# 601
Тайга, успех! Hug
Момичета, мислете заглавия за следващата тема..

Щъркелите пролет предвещават, а МАЙски бебчета дали ще ни доставят!
Пролет иде и разцъфтява, МАЙско бебче в корема шава.
Пролет наближава с пъстри цветове - още мъничко остана, мое МАЙско дете.
Слънце грее, птички пеят, МАЙски мами дружно дебелеят!
Пролет, здравей! МАЙско човече в корема на мама дивей.

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 13:11 от Sweety ஜ

# 602
Скромно. но от сърце:
Месец април наближава и като на шега, с него в деветия влизаме с МАЙчетата!
Цветенца, птички, аромати - стойте си в коремчетата МАЙски акробати!

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 13:16 от Stanislava8

# 603
  • Варна
Тук съм, бременна още, в 32-ра седмица. Няма промяна от вчера, същата терапия, същото положение.
Липсата на новини за момента е положителен факт, така че и на това съм доволна сега.

# 604
  • Варна
Супер, все така да си стоиш без новини Simple Smile

# 605
Браво, дръжте се с бебче! Вярвам, че всичко ще бъде наред!!

# 606
Здравейте , някой ползвал ли е този модел количка и доволни ли сте от нея  Thinking
 Cangaroo Sarah ...не можах да сложа да сложа картинка  Confused Embarassed

# 607
Тук съм, бременна още, в 32-ра седмица. Няма промяна от вчера, същата терапия, същото положение.
Липсата на новини за момента е положителен факт, така че и на това съм доволна сега.

Моите момичета се родиха в 32 седмица. Сега са вече на 4 години Simple Smile Докторите си знаят работата, а и си при най-добрите неонатолози!
Стискам палци и аз за успешен финал!

# 608
Тайга от теб се иска само спокойствие Wink Драскай когато имаш нужда, тук сме.

# 609
  • burgas
Тайга, съчувствам ти за напрежението което изживяваш  Hug и много ти стискам палци да избутате колкото се може повече! Много силна мацка си да знаеш  Hug Мисля, че щом Яков ти е казал значи е сигурен, че могат да се справят и да задържат положението още време

# 610
Тайга стискам палци !

# 611
Добро утро!
Добавих анкета, може да гласувате. Peace Имате право да гласувате за 2 предложения!!

# 612
Здравейте! Не ви пиша, защото за сега наддаваме, дишаме, храним се с кърма и всичко си ни е ОК, като изключим ниския хемоглобин. Тежим цели 2050гр.

# 613
  • Бургас
Цветенце, пиши ни по-често. Кой е с нисък хемоглобин ти или бебето?
Тайга, тук сме за подкрепа, така че се включвай, когато можеш. Радвам се, че още си 2 в 1. Нека устискате така още малко. Аз така и не разбрах, кое те накара да идеш в болницата? Съмнението, за изтичане на води ли?

# 614
Никки, малкият е с нисък хемоглобин и му преливаха кръв. Иначе нямам много време, постоянно съм в движение, нали още пазаруваме.

Общи условия

Активация на акаунт