На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 441
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Диди честит рожден ден   bouquet

Перу разчистила съм се в последно време, ама ми е рано за раждане. Свързвам го със слънчицето навън, с хубавото време. Някак ми се подрежда, чисти. Искам да си оправя цветята, изобщо - пролетно ми е  Heart Eyes

# 661
  • Монтана
диди_20 Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава,много усмихната и с ведро,пролетно настроение се приготви да посрещнеш идващото щъркелче   bouquet

Flower ツ дано малкия разбойник по-бързо да наддаде грамчетата,да се приберете в къщи вече и да се радвате един на друг.  Hug

Тайга
успех мила,всичко ще бъде наред с теб и бебо   ylinfant

# 662
  • Варна
Аз не успях да стигна до желанието за чистене, почти нищо не бях и приготвила, освен дрехи (но не всички).
Сега майка ми и ММ са се организирали в ударна бригада, а аз само давам наставления по телефона.

# 663
  • София
диди, честит рожден ден! Да си жива и здрава и скоро да се радваш на най-хубавия подарък!

Flower & seagirl - много се радвам за хубавите новини, все така да наддават бебоците и скоро да си ги гушкате вкъщи  Hug

Тайга - успех, настрой се положително и ще очакваме добри новини от теб  Hug

# 664
  • В градината...
Тайга, ти сега не се коси  Naughty Чакат те хубави емоции  Hug

MotherOf Princess, явно е от пролетта  Thinking

Оф, в друга тема сега ме наплашиха яко за нечовешките болки след секциото, че нали било коремна операция  ooooh!

# 665
Здравейте, майчета  bouquet
Тайга, приемаме само хубави новини от теб, така, че се настрой положително за прекрасната среща!! Всички тръпнем в очакване  Hug А помощниците не се съмнявам, че ще се справят прекрасно с подготовката, за такова събитие всичко се прави с много любов!!!
И аз съм се побъркала с това почистване и подреждане. По няколко пъти вече забърсвам и подреждам шкафове и гардероби. Тази седмица май ще си вземем легълцето, което от няколко седмици стои в склада на магазина с матрачето, и като го сглобим ще трябва да започнем поетапното голямо почистване, включващо и прозорците.
Накрая ще изпера и изгладя дрешките и вече ще съм спокойна.
Днес съм решила да си стегна сакчето за болницата. Иначе всяка вечер ми е неспокойно като си лягам...да не трябва по нощите да събирам багаж  Joy

В петък съм на преглед и нямам търпение да видим какво става с нашия юнак. Толкова е подвижен и див, а сме в почти 35 седмица. Явно отказва да му отеснява, върти се и се опъва напук на това, че ми потичат сълзи някой път от болка  Grinning

# 666
Момичета, имам чувството, че се подмокрям... Embarassed Нормално ли е това или са ми водите? newsm78

# 667
Благодаря ви за пожеланията, мамчета!  bouquet И аз се надявам по-скоро да качил килцата и да се гушкаме вкъщи вече.
StellaI, потърси лекар. Peace

# 668
  • Варна
Момичета, имам чувството, че се подмокрям... Embarassed Нормално ли е това или са ми водите? newsm78

Отивай на преглед!

# 669
  • Варна
Тайга , ти сега ще трябва ли да си плащаш допълнително престоя в болницата? Казали ли са ти? Или това ти влиза в цената на ЖК?

# 670
  • Варна
Не, не влиза. Аз за трети път лежа.
Болничният престой се плаща отделно.

# 671
На нас пак ни преливат кръв. no

# 672
Охх милото, да се свършват тези мъки и да се прибира в къщи при мама и тати. newsm17

# 673
  • София
Цвете, знам, че кръвопреливането звучи ужасно, но всъщност е една прекрасна терапия за всеки, на когото се налага. Така най-лесно ще вдигнете хелоглобина, гушкам те  Hug
На много жени след секцио и раждане правим кръвопреливане, ако е много нисък хемоглобина, хубавото е, че има бързо подобрение. При бебчетата е същото.

# 674
На нас пак ни преливат кръв. no

Praynig Кураж мамче. Всичко ще се оправи и съвсем скоро ще се гушкате вкъщи.

Стела ходи ли до болницата? Какво става?

Общи условия

Активация на акаунт