На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 465
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
martincheto.kr, тук има по-компетентни в тая област и предполагам, ще се включат с мнение, но и аз да кажа - Бебетата в седмия тежат средно около 1500, а в осмия средно около 2100. Все си мисля, че за предпочитане е двукилограмово бебе, отколкото по-малко. Това следствие е само от моите елементарни разсъждения. И това, че е много опасно да родиш в осмия, отколкото в седмия ми се струва, че се лансираше като теория в годините, когато аз бях ученичка.
Та тегли и една ..... на тази твоя позната и ако няма медицинско образование въобще не и обръщай внимание  Naughty а, пък ако има и кажи да си го ....  Joy

# 181
Sad съжалявам, ако съм разтревожила някоя от вас, абсолютно не беше умишлено. Извинявам се.

И аз мисля, че е безумие да говориш такива врели некипели, още повече на бременна жена.

# 182
  • София
martincheto  Hug не вярвай на подобни теории! и аз съм ги чувала, ама според мен са пълна глупост, няма никаква логика да е така. Само такива хора ни липсват сега да ни психират с подобни приказки. Давай по-спокойно и гледай повече позитивни хора да има около теб, а такива ги отрязваш веднага да не ти пълнят главата с разни истории.

# 183
Sad съжалявам, ако съм разтревожила някоя от вас, абсолютно не беше умишлено. Извинявам се.

И аз мисля, че е безумие да говориш такива врели некипели, още повече на бременна жена.
и на мен с първата бременност какво ли не ми говориха!!но аз до ткава степен бях се научила да игнорирам дрънканиците това при някоя бременна с по лабилно така да кажа психика е мн опасно защото докато родиш се вкарваш в какви ли не размисли и страсти и се панирал излишно точно когато трябва да си най спокоен!игнорирай всичко не слушай кой какво ти говори и за раждане и за всички друго защото хората да различни прага на болка е различен и всичко друго!изживей си бремеността както си трябва спокойно леко и без излишни натоварвНия!

# 184
благодаря ви  Hug

# 185
  • Варна
Тук в болницата пък, слагат единствено памперс. И после раздвижване на шестия час и вече сама в тоалетната.
Толкова ранно ставане няма да е лесно и приятно сигурно, ама политика на заведението, какво да се прави.

# 186
Тук в болницата пък, слагат единствено памперс. И после раздвижване на шестия час и вече сама в тоалетната.
Толкова ранно ставане няма да е лесно и приятно сигурно, ама политика на заведението, какво да се прави.
на 6 час??? Обикновенно 12 часа ги държат в реанимация!това е направо мъка сигурно

# 187
Най-вероятно ще раждам в Горна Оряховица ..,ако има някоя раждала там ще се радвам да сподели : )

# 188

Това в коя болница е?В окръжна след 10-12 часа раздвижват .Поне с мен беше така.След толкова години може да има промени всъщност.

# 189
  • Варна
В Майчин дом.

# 190
И при нас раздвижването е на шестия час /говоря обаче за пълна упойка/. Слага се катетър преди влизане в операционната. След това 6 часа лежи в една стая за активно наблюдение, която си е в нашето отделение. На 6-тия час, сваляме катетъра, правим тоалет и помагаме с раздвижването. След това в тоалетната, като за всеки случай си има подлога до леглото, но обикновено не я ползват.

За 7-мия и 8-мия месец сте го коментирали  Peace Съгласна съм с всичко. Естествено, че всеки ден по близо до термина е голямо постижение за някои.

# 191
и аз там раждах първото една приятелка на 12 часа я раздвижиха до тогава беше в реанимация!

# 192
  • Варна
За Варна става въпрос.

# 193
За Варна става въпрос.
аааа ок

# 194
  • В градината...
Теорията за осмачетата беше популярна през 80-те, т.е. преди 30 години, ама може и по-отрано да е имало гении, които са я поддържали  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт