На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 465
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Ох момичета ние решихме малко да освежим стаята....то стана една тц smile3555 smile3555 smile3555. Вече месец спим в друга стая, а да не ви казвам каква бомба е навсякъде Simple Smile дано бебка си стой на място Simple Smile Баща й се е разпоредил да си кротува докато не завърши ремонта Simple Smile

# 196
Здравейте
Аз като дошла в последния момент явно останах незабелязана Simple Smile.
На кой да пиша за добавяне на първа страничка. На Витаминка писах за фейса, но още няма никакъв отговор Simple Smile.
Наистина всяка болница има различни изисквания, обикновено по сайтовете им пише, че човек да не ходи до там да пита.

# 197
В окръжна слагат катетър,мен ме раздвижиха след 12 часа.

# 198
Здравейте
На кой да пиша за добавяне на първа страничка.
Добре дошла!  bouquet На мен трябва да пишеш. Peace

# 199
  • Варна
Ох, мами, не съм ви чела от дни, ама нямам сили нещо...
От два дни усилено се опитвам да се разболея, от вчера ме боли гърло, което продължава в кашлица и днес вече имам и температура - като пребита съм. Може ли в рамките на 1 месец два пъти да го хвана този грип Sad Надявам се този път да не стигна до бронхит. На всичкото отгоре имам и бактерии във влагалищния секрет, въпреки че до скоро пих АБ, АГ ми изписа някакви правени глобули, да видим....

Ох, оплаках се. Пазете се, аз мятам фрешовете и чайовете, за друго не се сещам... Бебка горката пак я размазах от кашляне, хубаво, че е кротичка....

# 200
  • София
Да ви се похваля, момичета...
Днес болничния ми вече е със статус Изплатен в сайта на НОИ. Утре очаквам и паричките да влязат по сметката. Болничният е от 11.02 и е представен в НОИ на 12.02. Приятно ме изненадаха Simple Smile

# 201
И при мен така.
Днес видях, че е със статус изплатен, внесен е в НОИ на 19.02.
И се надявам паричките да са по сметката утре, като гледам тук всички мами са понакупили основните неща, а аз съм ужасно зле откъм покупките.
Да ви питам мислители да си купувате комплект стерилизатор с шишета и помпа за кърма, доста са скъпички, но май са полезни.

# 202
И при мен така.
Днес видях, че е със статус изплатен, внесен е в НОИ на 19.02.
И се надявам паричките да са по сметката утре, като гледам тук всички мами са понакупили основните неща, а аз съм ужасно зле откъм покупките.
Да ви питам мислители да си купувате комплект стерилизатор с шишета и помпа за кърма, доста са скъпички, но май са полезни.
аз лично си спестих доста парички от стерилизатора защото не е евтин взех си шишета на МАМ които се самостррилизират в микровълновата страшно съм доволна и бибите са ни на МАМ !ръчна помпа си купих за в болницата най обикновена а електр взех от кака ми понеже за малко да направя беля!

# 203
Ннякоя мама беше писала да не се бърза с електр защотоне се знае кърмата как ще е! Може да успяваш да се справяш със ръчна аз не успях навреме да се иЗцедя до дупка и бях на косъм от мастита и електр помпа ми спаси живота!

# 204
Здравейте
На кой да пиша за добавяне на първа страничка. На Витаминка писах за фейса, но още няма никакъв отговор Simple Smile.
Наистина всяка болница има различни изисквания, обикновено по сайтовете им пише, че човек да не ходи до там да пита.

Добре дошла   bouquet Аз съм пропуснала кога си писала, извинявам се за което, уж чета хубаво и подробно  Embarassed

Аз не. Ще имам за началото едно шише Томи Тайп и ръчна помпа на същата марка. За стерилизатор още се чудя дали изобщо да купуваме, имаме някаква кутия за стерилизация в миковълновата пак на Томи Тайп.

# 205
И аз имам две биби на МАМ . Но не съм купувала техни шишета, и не знам как става номера със самостерилизирането.А за помпата имате ли предпочитания към марка, защото всички твърдят, че на Авент били най-добрите. Аз нямам опит първа бременност ми е и затова питам

# 206
И аз имам две биби на МАМ . Но не съм купувала техни шишета, и не знам как става номера със самостерилизирането.А за помпата имате ли предпочитания към марка, защото всички твърдят, че на Авент били най-добрите. Аз нямам опит първа бременност ми е и затова питам
шишетата се измиват пълнят се с вода пъхаш вътре накрайниците аз слагам и бибите вътре и бутам в микровълновата примерно 3 шишета за 4 минути!и са готови за упитреба!а помпите са ми на авент и ръчната и електр!

# 207
Благодаря! newsm10
И аз мисля да не рискувам с помпата и да е на Авент. Но заа шишетата доста ме размисли. Ще пробвам.

# 208
Благодаря! newsm10
И аз мисля да не рискувам с помпата и да е на Авент. Но заа шишетата доста ме размисли. Ще пробвам.
прецени си много лесни са за "подръжка" мн съм доволна с дъъщеря ми ги ползвам сега съм купила и за мънечкия

# 209
Здравейте майчета, току що се върнах от болницата...  Rolling Eyes След днешния ден,изпълнен с много отрицателни емоции се почувствах много зле... на няколко пъти силна болка ниско долу в корема,гадене, твърд корем . Притесних се много и ММ ме закара до болницата.Там ме преглледа много мила лекарка и констатира,че всичко е спокойно и Слава Богу не ме приеха в болницата,но ми изписа лекарства с уговорката,ако пак ме повтори болката да се видим с "нощувка" поне беше с чувство за хумор милата  Blush

Общи условия

Активация на акаунт