На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 470
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Тя събра вчера багажа и днес вече е с двойна доза радост хихиих Stuck Out Tongue многоооо да ви радват сладките  бебоци  Hug

# 361
Мн съм радостна разбрах току що, че ще има живот и здраве още едно бебче във фамилията   Ляля ми е бременна та ще си бутаме колички те заедно е тя ще чак края на годината но пак .Остава и сестра ми да ме зарадва ще бъде мн яко.
perunika за хеморойдите има едни хубави мазила на хималая мн облекчават аз ги ползвах още преди да забременея че имах хемороиди . И Активията също ми помага за изхождането .
seagirll  Hug Hug Hug Hug браво мила Големи  мъже са сега още малко да устискате и в къщи . Hug Hug Hug Мн прегръдки и целувки Simple Smile

# 362
Ах, колко хубавоооо!   bouquet Да са живи и здрави юначетата на мама seagirl!   bouquet

На мен за изхождането много ми помага кисело мляко с ленено семе и настъргана ябълка или лъжица разтворен пектин.

# 363
   Ихааа! Колко хубава новина!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
   ЧЕСТИТО!!!
   Да са живи и здрави бебешорковците, мама seagirl бързо да се възстановява!   bouquet

Благодаря за съветите, момичета. Ще се постарая да спазвам нещата, които ми препоръчахте - дано да нямам проблеми повече.
   Иначе и аз като Перу имам неприятна придобивка от известно време и много се притеснявам да не се влошат нещата при раждането. Доктора ми беше изписал сироп Дуфалак за разхлабване, но не можа да ме заобиколи тая "екстра".  Не знам сега ли трябва да се лекува или после. Ако кърмя и после няма да е добре...
   Момичета, проучвах разни неща из нета и попаднах на статия за листата от глухарче, че били помагали много за усвояването на желязото от организма и имат свойство да гонят излишната вода. Важно било да се берат листа от растения с непрецъфтели цветове. Аз си мисля, че може би просто е важно да са млади листенцата, иначе ако има вече едно прецъфтяло цветче - какво - цялото растение ли не става?!  Thinking
   Моят хемоглобин е 112, доста е паднал от 3-4 месец на бременността, тогава беше 144, от тогава не съм го изследвала и сега се изненадах, че е толкова. На вас колко ви е? Колко трябва да е?

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 19:03 от Stanislava8

# 364
Колко сте изписали... Не мога да ви изчета...
Тайга, чудесни новини. Почивай и остави да те обгрижват!   bouquet
Nut-tella, стискам палци всичко да е наред ако още си в болница. А ако си се прибрала повече почивка! Пиши как си, мисля те и стискам палци!  Hug
Цветенце много се радвам за вас. Все така да наддавате и да сте добре!   bouquet
Багажа и аз мисля в началото на април да подготвя. Имам още малко да попълвам списъка.
За яденето съм много зле ту спазвам казаното от доки, ту прекалявам с шоколад. Ще трябва да се стегна.
За избора на екип в Тина Киркова, аз съм съгласна с Витаминка, хубаво е да се запознаеш с лекаря и той да е наясно със състоянието, а и да поеме раждането, защото може точно тогава да го няма.
И още нещо - ще се тествате ли за упойки. Аз задължително. Миналия път се оказах алергична към лидол.
Здравей, миличка,
Още съм в болница, днес станаха 16 дни. Хубавата новина е, че кървенето спря и нямам контракции. Все още ми правят вливания, цялата съм надупчена. С ММ се шегуваме, че явно ще си правя огромни татуси, за да не плаша хората с дупките Simple Smile
Много се надявам утре или в близките дни да ме изпишат, във фб групата ви се оплаках от смръдливата ми съквартирантка в стаята, която нито от намеци, нито от директна комуникация се трогва и още не се е изкъпала.
Намрънках ви се, извинявайте!
Прегръдки

# 365
  • София
Прекрасна новина, seagirl Hug бързо възстановяване, да растат живи и здрави юнаците и много да ви радват!

nut_ella, дано скоро се нормализират съвсем нещата и да се прибереш удома!

Stanislava, моя хемоглобин последно беше 110, но от два месеца не са ми пускали изследвания, чак към 1-2 април ще правя. Ако досега не си пила желязо, се консултирай с доки, може би трябва да почнеш, за да не пада повече...

# 366
Честито на Seagirl много радост да носят малките, а на мама бързо възстановяване.   bouquet
Nut-ella писах ти и във ФБ много  Hug и дано бързо те отърват от "миризливата напаст", а и да си те пускат в къщи.

# 367
seagirl, честита радост! Бързо възстановяване на теб, бързо наддаване на юнаците и скоро да си се гушкате вкъщи  Hug

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 08:14 от mirosllava

# 368
Охоооо, чудесна новина!!! Браво seagirll, много се развълнувах да са живи и здрави малките човечета Simple Smile . Само да радват мама и тати и еддно безгрижно детство. Аз точно днес осъзнах колко малко ни остава Simple Smile

# 369
  • В градината...
Морско момиче, много се радвам, честита двойна радост  Hug Бързо възстановяване и бързо наддаване на момчетата  Peace

Нутела, това е добре, че кървенето е спряло и че няма контракции  Naughty

Аз се мажех с Пайлекс за хемороида, знам, че съставът е билков. Но днес ходих на преглед и АГ-то каза да не го ползвам, защото съдържа змийска отрова. За това обаче май се е объркала, понеже има зелен матсан дойч /змийска отрова/ за хемороиди.
Май тук коментирахте свещичките ева кю, поне са сода за хляб и още някаква безвредна съставка  Thinking

# 370
  • Монтана
seagirl  Честита двойна радост  Hug да са ти живи и здрави и бързо да наддават грамчета   bouquet Бързо възстановяване  и по-бързо да се приберете в къщи.

# 371
Честито на мама seagirlbouquet
Да са живи и здрави Теодор и Мартин! Heart Eyes

# 372
  • Варна
Здравейте момичета, да се отбия да кажа, че утре съм на ЖК и много се притеснявам, последно на ФМ ми каьаха, че имам редуцирани води и утре трябва да се проследи това, отделно напоследък имам и болезнени стягания, които като цяло не ме притесняват, но днес почнаха по- начесто, даже пак почнах да пия магнезий, който иначе бях спряла. Та тръпна за утре... Вече прегледите ми стават на 2 седмици, момента много наближава.... Умирам си от страх, хем вече съч минала оттам .... Та, стиснете едни палчета. Благодаря!

# 373
  • Бургас
seagirl, браво на теб майче! Момчетата са с добро тегло, предвид ранната седмица. Пожелавам бързо възстановяване и скоро да си ги гушкаш в къщи. Бъдете здрави цялото семейство!  Hug

Stanislava8, хемороид и на мен ми излезе. Особено при мен е, че аз нямам запек. Моят съвет е да изчакаш да мине раждането, защото има вариант да се приберат сами. Иначе за облекчаване на болка и сърбежа от самия хемороид ми препоръчаха да мажа с Проктогливенол. Но не съм го купила, защото не усещам хемороида изобщо. За лечение на хемороиди /медикаментозно/ не съм чувала, освен оперативното им отстраняване и то май, ако са външни.

Моя хемоглобин преди месец беше 110.  Peace но той от началото на бременността се движи в тези граници. Доктора ми каза, че не трябва да пада под 110. Аз пия ферофолгама, за да го държа до тази граница.

nut_ella, нека се стабилизираш и ще те изпишат. Не бързай да си тръгваш, ако не ти препоръчват  Hug

# 374
Нещо много просто за хемороидите е лед поставен на мястото. Почти веднага ги облекчава  Wink

Общи условия

Активация на акаунт