На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 470
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Честито на мама seagirl!   bouquet  bouquet  bouquet Бързо да наддават юнаците и да се прибират заедно в къщи. Моят хемоглобин беше 107, в края на миналия месец и ми изписаха тотема (няма такава гадост  Sick). Сега в края на месеца съм на преглед и ще видим дали изобщо ще ми пусне изследвания за да го провери отново.
Здравейте момичета, да се отбия да кажа, че утре съм на ЖК и много се притеснявам, последно на ФМ ми каьаха, че имам редуцирани води и утре трябва да се проследи това, отделно напоследък имам и болезнени стягания, които като цяло не ме притесняват, но днес почнаха по- начесто, даже пак почнах да пия магнезий, който иначе бях спряла. Та тръпна за утре... Вече прегледите ми стават на 2 седмици, момента много наближава.... Умирам си от страх, хем вече съч минала оттам .... Та, стиснете едни палчета. Благодаря!
  fingerscrossed Стискам палци, всичко ще бъде наред! Мисли положително, защото нито ти нито човечето вътре в теб имате нужда от негативна енергия.  Peace
nut_ella дано скоро да те изпишат и да се прибереш у дома, да си починеш от всичко. Близо 20 дена болничен престой не са никак малко, сигурно много ти се е насъбрало Hug.

# 377
Добро утро   food010
selicita стискам палци всичко да е наред!

Вече прегледите ми стават на 2 седмици, момента много наближава....
Моите са си на месец още. Аз и ходя само по ЖК при един доктор, от когото съм много доволна, на частно така и не тръгнах. Мислех, че ще зачестят ходенията на преглед вече, но той не ми е препоръчал... Даже трябваше да съм на преглед на 19.03, но след болницата, каза да го отложим за 09.04. понеже нямало смисъл толкова често Thinking Мисля си, тонове поне не трябва ли да записваме... хм..

Поздрави на всички

# 378
Добро утро дами с новата паста се преродих ,то и прекаленото ядене на портокали не било полезно за зъбите ай киселините .Ама от вчера я ползвам и има лек ефект .По добре съм сега само малката ме тормози  мн ми е тежко вече ,и свиването е не удобно ,и обувките са на път да ми станат малки .Хубавото е че контракции почти нямам или просто вече от болката на ритането и опъването не ги усещам  .

А за хемороидите ето това ползвах плюс едни билкови техни таблетки http://bilki.bg/payleks-krem-himalaya-30-gr.html

# 379
Здравейте! Честито на мама seagirlbouquet  Нека са живи здрави бебоците! На мен много вече ми тежи и имам чувството, че корема ми падна ниско долу. newsm78 Да се плаша ли? Shocked От Понеделник съм официално в 45дневния болничен. Laughing

# 380
  • Варна
Не знам дали е за плашене, но и аз така се чувствам. Огромен ми се струва този корем, въпреки че реално не е и сякаш расте с часове. Особено след хапване ми е много тежко, въпреки че се старая да ям все мляко, супи, салати. Но вместимостта май е много намалена.

# 381
Здравейте! Честито на мама seagirlbouquet  Нека са живи здрави бебоците! На мен много вече ми тежи и имам чувството, че корема ми падна ниско долу. newsm78 Да се плаша ли? Shocked От Понеделник съм официално в 45дневния болничен. Laughing

Стела, и моят е ниско, но шийката на матката си е с нормална дължина и нямам контракции. Ако и при теб е така, не се плаши Simple Smile).
Аз имам още 5 седмици официално, неофициално, мисля малко по-раничко да се измъкна.  Simple Smile Искам вече да подготвям къщата за новия член! Нямаме си още и креватче, но другия месец ще се сдобием с него.

# 382
SEAGIRL, честита двойна радост.Нека малките бебоци да са живи и здрави и много да радват мама и тати   bouquet  bouquet  bouquet

# 383
Здравейте на всички майски мами! Аз също съм майска мама 21.05 и с удоволствие ще следя форума. Simple Smile

# 384
mimka8079  добре дошла мила  Hug
А колкото до корема аз съм на обратното има чувството че не мърда и за това ме боли мн като ме рита и се мести .Направо е нетърпими някой път и тая тежест направо Sad Cry Cry Cry.
Броя вече седмиците и аз съм горе долу почти 7 седмици още  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 385
Тук има хубави нощници за тези, които не са си купили все още: http://vienettasecret.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1 … 0%B8%D1%86%D0%B8/.
Аз май ще прескоча до Илиенци да разгледам как са.
Добре дошла на Мимка!

# 386
Благодаря ви много! Малко късничко се включвам към групата, но се радвам че ви открих  Hug

# 387
Radus на Пиротска също има и са по евтини .А  на Илиянци отдавна няма почти нищо но ако намериш нещо кажи аз поне предния път ме хвана яд че ходих .

# 388
Здравейте, всички!  Hug
От доста време не съм писала. Все още ходя на работа и нямам много свободно време.  Tired
Честито и от мен на seagirl!!! Да са живи и здрави двете съкровища! Да станат здрави, силни и достойни мъже!   bouquet
На мен ако знаете какво ми се случи в събота... Отивам вечерта да приспивам малкия и той разбира се не си легна на неговото легло ами се настани при мен на спалнята. И така сме заспали. По едно време идва мъжа ми, който беше останал да гледа ТВ, събужда ме и вика: Мило, Илиян се е напишкал или си ти!  Shocked Това ми беше най-бързото разсънване, понеже си помислих, че водите ми са изтекли докато спя. Само да вметна, че малкият никога не се напикава, като изключим няколко пъти, когато е бил болен. Пипам чаршафа около мен сух, около дребното цяла локва  ooooh!
Отиде половин час в преобличане и смяна на цялото спално бельо.
Иначе, корема и на мен много ми тежи! Станал е огромен. При предишната ми бременност в деветия месец беше по-малък отколкото е сега в седмия  Whistling

# 389
Radus на Пиротска също има и са по евтини .А  на Илиянци отдавна няма почти нищо но ако намериш нещо кажи аз поне предния път ме хвана яд че ходих .
Татяна, ще пробвам и на Пиротска, искаше ми се и халат да взема, като тези на Вианета, защото иначе някоя жилетка трябва да мъкна в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт