На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 465
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Да се отчета от ЖК. Бебка е 1280 гр, най-накрая се е обърнала главично. По-назад е с кг, ама аз на тези мерки много много не вярвам. Иначе според АГ е с големи бузи, аз видях и големи устни, да видим Simple Smile
Водите са ми много, плацентата е добре. Още два месеца поне обаче трябва да избутаме Simple Smile
Хубавото е, че за разлика от предния път, когато АГ само ми повтаряше, че ще трябва да раждам секцио, защото съм тясна, а аз я изненадах 1 месец по-рано с изтекли води и си родих нормално, сега ми вика, че много добре се е позиционирала за нормално раждане Simple Smile

И аз съм за нормално, много ме е страх от операции, да не говорим от упойки. Дори сега като ми правиха серклажа си умрях от страх, 10 пъти повторих на анестезиолога колко кг съм ...

# 526
Vitaminka, много ти благодаря! Тук във форума бях чела за доктор със същото име, който подкрепя ВБАК. Предполагам, че за един и същи човек става дума. Ще се опитам да си уговоря час за преглед при него.

# 527
Момичета, някоя от вас с първо детенце ползвала ли е количките на Hauck? Харесах една на промоция в Хиполенд с два коша, но не знам доколко са качествени и сондирам мнения.

# 528
Че къде слагат упойки насила освен при неотложна нужда от секцио???
И аз не разбирам какви са тези поучителни и назидателни постове тук. Мнение се изказва с друг тон!
Ясно е, че никой няма да ви бодне епидурала без ваше знание Wink

# 529
Здравейте, момичета следя ви редовно, но рядко пиша, особено през последния месец, тъй като се преместихме от София в Харманли (при свеки) Tired  Whistling  ... свиваме гнездото, така че да ни е удобно на нас и бъдещия член  Heart Eyes
9тия месец се връщам за да се следя и да родя в София  ... св.София ми е на сърце. Дайте съвет при кой да ходя в 9-тия? До 6-тия бях при Док от мц МД, ама тя много натиска да се ражда там  Crossing Arms
tatqna89,Vitaminka честити покупки, много са хубави, завиждам ви благородно Flutter Аз съм фен на количката на Татяна, но още не съм решила.
Radus, снимката ме развълнува толкова много Simple Smile аз имам от 27г.с. снимки на муцуната на нашата госпожица и толкова често ги гледам и им се радвам. Пу-пу-пу
Относно ваничките със стойка от Айко, бих се радвала ако споделите дали са ви харесали, притеснява ме доколко са стабилни.  newsm78  мисля да поръчам, не мога да ходя на място?

Здравейте  danielka аз съм от Харманли. Но живеем в София. Стана  ми любопитно  за това пиша. Все пак града е доста малък.

# 530
Здравейте  от мен. Днес бях на така дългоочаквания  преглед,притеснява  ме това  че пак са  ми доста околоплодните води. Някоя има ли  с подобен  проблем?

Относно упойката. Това е много индивидуално  при  всички. Мен например  ме  е  страх  повече  от болката.

# 531
  • София
Привет, момичета,

Аз бях 3 дни във Втора градска (днес ме изписаха) за пълни изследвания, за да планираме дата за секцио, такава им била политиката там - 1 месец преди термин да те приемат за пълни изследвания, когато ще си секцио, за да може: първо - ако тръгне бебо по-рано да съм обработена и директно ме срязват, и второ - ако си изчака датата, отивам сутринта на датата 2 часа преди часа за секцио. Много съм доволна от персонала, всички бяха много мили и внимателни. Насрочихме дата, имам доста време дотогава, но си е април, де. Плацентата ми била "свежарка", както се изрази единият лекар и било рано за раждане още, нямам грам контракция. Главата на бебо отговаряше на 18,03 термин - 10 см, а кракът му на 15,04. Викам и какво сега - главата да излиза и да чака краката му да пораснат още малко  . Успокоиха ме, че е нормално. Спокойна съм, че ми приключиха сагите най-накрая за избор на болница, а и с моите променливи термини, че не ми насрочиха твърде ранна дата.

Исках да питам някоя от мамите от София ползвала ли е или мисли да ползва фирма за почистване преди появата на бебо? Че ще се пренасяме в ново жилище и ми се иска професионално да се изчисти, а и аз няма как да търкам плочки в тоз момент Simple Smile

# 532
Момичета, някоя от вас с първо детенце ползвала ли е количките на Hauck? Харесах една на промоция в Хиполенд с два коша, но не знам доколко са качествени и сондирам мнения.
Ние си взехме количка Hauck shopper, аз много си я харесвам и не мога да и се нарадвам. Ние си я взехме от продавалник за 100 лв, чисто нова в кашоните си, дори и гумите и не са изтъркани.
 Ох момичета да се оплача и аз 4 нощи не съм мигнала от киселини. Пробвах какво ли не, но се стигна и до повръщане. Повръщах след всяко изядено нещо, явно съм си разбутала стомаха. От днес съм на Пулсет, дано ми помогне.. Simple Smile

# 533
  • Бургас
За раждането - още не сме го коментирали с док. Чудя се аз ли да повдигна темата или да чакам той да ме пита  newsm78

На някой да му тече кръв от носа? Аз тази сутрин се сюрпризирах. Не ми се е случвало никога, но и не беше много  Thinking

# 534
Добро утро!   bouquet
Никки, от както съм бременна сигурно 100 пъти вече ми е текла кръв от носа. Четох, че е нормално. Не е в големи количества и при мен, за това не се притеснявам.   Peace

А за ражднето аз си повдигнах темата. Понеже ще съм секцио, исках да знам колко дни при термина се прави. Моя доки каза, че преди 39 седмица не обича да вади бебета и да не бързам и аз да раждам преди това Joy

# 535
  • София
Добро утро   Nature Sun With Face

Никки и на мен ми тече кръв от носа още от началото на бременността почти всеки ден; малко ми е странно, че е само от едната ноздра, но е по мъничко и дори не съм го споменавала на лекарката.

# 536
Честита пролет!   bouquet
Ники, на мен понякога ми тече кръв от носа, и преди пак бях така. Четох, че е нормално по време на бременност.

# 537
Добро утро и от мен   Nature Sunny
Аз днес съм по-добре,биха ми вчера един Деган,една система и пооправихме положението  Grinning
За раждането всеки път питам докторката,а тя само повтаря още е рано,има време, а на мен ми е притеснено,че съм с медицински причини за секцио и ме е страх, да не е късмет да тръгне бебче по-рано да излиза и да не са подговени  #Crazy
Друго да ви питам малко странно  Grinning Вашите гърди пораснали ли са  Embarassed Понеже моите и сантиметър не са мръднали и близки тука само ме притесняват,че щом не ми растат няма да имам кърма  Rolling Eyes Дали има нещо вярно  newsm78

# 538
Blondellinna, и моите са се увеличили съвсем малко, с предишната Б пак беше така. После като дойде кърмата и станаха огромни. На нас явно от бременността не се влияят толкова Simple Smile Така, че не се притеснявай!

# 539

Общи условия

Активация на акаунт