Мами, бясна съм

• 31 022
  • 488
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Скрит текст:
Намесвам сексът - да. Много жени се развеждат именно поради "липса на внимание" от страна на мъжете си, нарича се "неглижиране". Ако мъжът ти те неглижира, за какво стоиш с него? newsm78

Разбира се, че няма да стои, както и ако я неглижира във всяко едно останало отношение.
Нормално е да има раздяла при изоставяне на коя да е роля - финансова, сексуална, ролята на баща, на партньор, на домакин. Всяко нещо е част от картинката.
Като това, което дадох пример напред - здрав, прав мъж да поеме 1/100, а другото да метне на нея, щото не му харесвало. Това не е ли неглижиране? Уважение 0 по тази графа. Ако и детето си не ще да погледне, какъвто е случая в темата, и тук 0. Хитро е да неглижираш всичко и да се отчетеш с едно чукане. Ами да ходи да си живее при мама, пък ще се виждат вечер в леглото Simple Smile

Нямам нищо против една жена да бъде пренебрегвана по някоя от графите, и щом е щастлива, това е чудесно, но нека уважи и моето нахално искане - да бъда уважена навсякъде, както и да звучи Peace пък нека ми е зле.

Права си, но аз специално от предната работа, имах две колежки, които се оплакваха от мъжете си - точно по 0 точки в бая параграфи, но казваха, че "чукали неземно" и за нищо на света нямало да ги напуснат, защото такъв секс и  бла-бла; та идеята ми, че за едно качеството чукане бая жени си седят с мъжете. То покрай тия метросексуални лекенца - може и да са прави, знам ли?!

# 226
  • където ми харесва
А аз не мога да разбера друго.
Ако учиш детето си, без значение дали е момче, или момиче, на елементарни хигиенни и домакински навици, с цел да може да се грижи за себе си като стане самостоятелно, толкова ли е лошо?
Ми, не смятам, че сина ми трябва да е в тежест някой ден на половинката си, защото го мързи или не знае (не желае) как да си измие чиниите. Те са събирателен образ на цялата работа, която се върши в един дом.
Нито смятам, че съм родила принцеса, която по цял ден трябва да си клати краката и да чака един мъж да я носи на ръце.
Не ме вълнуват вашите деца, кой чисти, кой пере, кой патки пасе. Аз си говоря за моите. И смятам, че ги възпитавам правилно, да са отговорни за себе си и за евентуалната си половинка.

# 227
Права си, но аз специално от предната работа, имах две колежки, които се оплакваха от мъжете си - точно по 0 точки в бая параграфи, но казваха, че "чукали неземно" и за нищо на света нямало да ги напуснат, защото такъв секс и  бла-бла; та идеята ми, че за едно качеството чукане бая жени си седят с мъжете. То покрай тия метросексуални лекенца - може и да са прави, знам ли?!

А, напълно съм съгласна, че има и такива случаи, но то си зависи от жената, ако смята, че само това заслужава, седи там. Ако смята, че освен това е достойна да получи и всичко останало, както и да не гледат децата й подобен пример, тогава не седи там. Иначе за временно бих се задоволила с половинчат партньор, но за нещо по-сериозно ми е малко...

# 228
  • София
Скрит текст:
Намесвам сексът - да. Много жени се развеждат именно поради "липса на внимание" от страна на мъжете си, нарича се "неглижиране". Ако мъжът ти те неглижира, за какво стоиш с него? newsm78

Разбира се, че няма да стои, както и ако я неглижира във всяко едно останало отношение.
Нормално е да има раздяла при изоставяне на коя да е роля - финансова, сексуална, ролята на баща, на партньор, на домакин. Всяко нещо е част от картинката.
Като това, което дадох пример напред - здрав, прав мъж да поеме 1/100, а другото да метне на нея, щото не му харесвало. Това не е ли неглижиране? Уважение 0 по тази графа. Ако и детето си не ще да погледне, какъвто е случая в темата, и тук 0. Хитро е да неглижираш всичко и да се отчетеш с едно чукане. Ами да ходи да си живее при мама, пък ще се виждат вечер в леглото Simple Smile

Нямам нищо против една жена да бъде пренебрегвана по някоя от графите, и щом е щастлива, това е чудесно, но нека уважи и моето нахално искане - да бъда уважена навсякъде, както и да звучи Peace пък нека ми е зле.

Права си, но аз специално от предната работа, имах две колежки, които се оплакваха от мъжете си - точно по 0 точки в бая параграфи, но казваха, че "чукали неземно" и за нищо на света нямало да ги напуснат, защото такъв секс и  бла-бла; та идеята ми, че за едно качеството чукане бая жени си седят с мъжете. То покрай тия метросексуални лекенца - може и да са прави, знам ли?!

Wink Ако един мъж чука КАЧЕСТВЕНО и аз не бих го заменила, дори и други качества да му куцат. Защото сексът за една жена не е само секс, а е свързан с много емоции (любов), които ако ги има, то тя се чувства щастлива. Разлика в гледната точка за секса между жените и мъжете - какво да го правиш, така сме устроени. Ако мъжът ни чука добре, мислим си, че ни обича... hahaha Що ли се смея, като си е вярно отвсякъде, че си живеем с подобни заблуди? newsm78

А аз не мога да разбера друго.
Ако учиш детето си, без значение дали е момче, или момиче, на елементарни хигиенни и домакински навици, с цел да може да се грижи за себе си като стане самостоятелно, толкова ли е лошо?
Ми, не смятам, че сина ми трябва да е в тежест някой ден на половинката си, защото го мързи или не знае (не желае) как да си измие чиниите. Те са събирателен образ на цялата работа, която се върши в един дом.
Нито смятам, че съм родила принцеса, която по цял ден трябва да си клати краката и да чака един мъж да я носи на ръце.
Не ме вълнуват вашите деца, кой чисти, кой пере, кой патки пасе. Аз си говоря за моите. И смятам, че ги възпитавам правилно, да са отговорни за себе си и за евентуалната си половинка.

Ти си го учи колкото си щеш. Ако не го КЕФИ обаче, цялото ти учене ще иде на кино, като стане самостоятелен синът ти. Това, че отказва да го върши (с всякакви извинения и обяснения), не значи, че не го умее (то па голямата философИя да избършеш пода или да си изгладиш панталона). Wink

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 17:49 от Popule

# 229
  • където ми харесва
А, това вече ще е негов проблем. Аз ще съм си свършила работата, научавайки го.
Ако живее сам-да си тъне в свищина, щом го мързи. АКо го натири половинката му-да се оправя сам.
За мен мързелът не е оправдание. Да, може да си купи прахосмукачка робот, съдомиялна и сушилня, за да си улесни живота. Няма лошо. Но, ако няма наличие на тези неща, ще му се наложи и да мие, и да простира. Това е.

# 230
Няма начин един човек да е влюбен в друг и да му сложи всичко на гърба, за да си спести той усилията. То просто сърцето не му дава, даже да е мързелив, ще се стегне и ще го прави от любов. Аз съм жив пример, толкова ненавиждах готвенето, ама ей на, за него правя всичко.

И може и да е хубаво да си с човек, който чука качествено и всичко друго му куца, но няма как да е по-хубаво от това да си с човек, на когото всичко му е качествено  Peace

# 231
  • София
А, това вече ще е негов проблем. Аз ще съм си свършила работата, научавайки го.
Ако живее сам-да си тъне в свищина, щом го мързи. АКо го натири половинката му-да се оправя сам.
За мен мързелът не е оправдание. Да, може да си купи прахосмукачка робот, съдомиялна и сушилня, за да си улесни живота. Няма лошо. Но, ако няма наличие на тези неща, ще му се наложи и да мие, и да простира. Това е.

И ти живееш в заблуда спрямо децата си. Всяко нещо, правено насила, предизвиква отвращение. Какво като ги научиш да мият пода? В момента, в който се разкараш от живота им, ще си правят точно каквото си пожелаят. И тия тинтири минтири аз не знам как да измия чиниите? Въобще има ли жени, които още да се връзват на такива евтини пинизи? newsm78

Няма начин един човек да е влюбен в друг и да му сложи всичко на гърба, за да си спести той усилията. То просто сърцето не му дава, даже да е мързелив, ще се стегне и ще го прави от любов. Аз съм жив пример, толкова ненавиждах готвенето, ама ей на, за него правя всичко.

И може и да е хубаво да си с човек, който чука качествено и всичко друго му куца, но няма как да е по-хубаво от това да си с човек, на когото всичко му е качествено  Peace

И колко такива ТИ ЛИЧНО познаваш? Щото аз не познавам нито един - само задочно познавам мъжа ти, ама не знам дали не ме мотаеш нещо със суперлативите. Не съм ви светила... Wink

# 232
  • София
Хаха, перли от мъдрост е сяла Популе пак, гледам  hahaha
Няма начин, викаш, хем да си гледа дома, хем пари да изкарва, хем да прави секс, абсурд  Naughty Joy Joy
Аз пък що така все съм си мислела, че това е абсолютния санитарен минимум за всеки един човек, независимо мъж или жена  newsm78 Явно много съм разглезена и в една такава разглезена среда живея.

# 233
  • където ми харесва
Добре, че си ти да ме осениш в каква заблуда живея, спрямо МОИТЕ деца Crazy
Никой не прави нищо на сила. Но, явно и на двете ми деца им е приятно да живеят в чиста и подредена къща. Сами се грижат за стаите си, сами ги оправят, без аз да минавам и да им казвам "оправи си леглото/стаята/дрехите/друго". И това, че знаят как да си измият чиниите, да пуснат пералнята и да си сгънат дрехите, да пуснат прахосмукачката и да измият пода, не значи, че го правят на сила. Научени са, правят го по желание и съдейки по ентусиазма им-сами чистят без подканяне, когато не им е приятно, че е мръсно нещо.

# 234
  • София
Никой не прави нищо на сила. Но, явно и на двете ми деца им е приятно да живеят в чиста и подредена къща. Сами се грижат за стаите си, сами ги оправят, без аз да минавам и да им казвам "оправи си леглото/стаята/дрехите/друго". И това, че знаят как да си измият чиниите, да пуснат пералнята и да си сгънат дрехите, да пуснат прахосмукачката и да измият пода, не значи, че го правят на сила. Научени са, правят го по желание и съдейки по ентусиазма им-сами чистят без подканяне, когато не им е приятно, че е мръсно нещо.

Аз не познавам човек, който да не обича да живее в чиста и подредена къща. Ти?

Друг е въпросът "КОЙ"? Wink

За отговорът му се върни и ми прочети задните мнения, ако искаш, разбира се. Отчети и сарказмът в тях.

# 235
  • където ми харесва

За отговорът му се върни и ми прочети задните мнения, ако искаш, разбира се.
Ми, има и мърляви хора, които им е все тая, че имат кал по плочките в коридора, или че имат мухъл в банята.
Какво "КОЙ?"? Не мога да те разбера какъв е въпроса.

# 236
И може и да е хубаво да си с човек, който чука качествено и всичко друго му куца, но няма как да е по-хубаво от това да си с човек, на когото всичко му е качествено  Peace
smile3521

Много сме разглезените, Бърди ..... Grinning

Popule , дори и да познаваш мъжа на НСЧ, моя или на Бърди, или на някоя друга доволна от мъжа си жена, това нищо не значи.Защото може изобщо да не се вписват в твоята представа за добър секс, добри пари и добър домакин.Нали?    Laughing
Едни имат нужда от секс по три пъти на ден, други по три пъти на седмица.
Едни имат нужда от 1000 лв на месец, на други и 10 000 са им малко.
И т.н., и т.н.
Не е ли по-важно, че един мъж прави толкова за жена си, че тя да се чувства обичана, обгрижена, задоволена и щастлива?

# 237
  • София
И може и да е хубаво да си с човек, който чука качествено и всичко друго му куца, но няма как да е по-хубаво от това да си с човек, на когото всичко му е качествено  Peace
smile3521

Много сме разглезените, Бърди ..... Grinning

Popule , дори и да познаваш мъжа на НСЧ, моя или на Бърди, или на някоя друга доволна от мъжа си жена, това нищо не значи.Защото може изобщо да не се вписват в твоята представа за добър секс, добри пари и добър домакин.Нали?    Laughing
Едни имат нужда от секс по три пъти на ден, други по три пъти на седмица.
Едни имат нужда от 1000 лв на месец, на други и 10 000 са им малко.
И т.н., и т.н.
Не е ли по-важно, че един мъж прави толкова за жена си, че тя да се чувства обичана, обгрижена, задоволена и щастлива?

Точно така. Затова и в този форум само си говорим, дано никой не се връзва особено. Защото критериите са различни. Но принципът е един - ако партньорът ти ти носи повече положителни емоции, отколкото отрицателни - това е твоят човек! Ключът е в личното изживяване на щастие.

За отговорът му се върни и ми прочети задните мнения, ако искаш, разбира се.
Ми, има и мърляви хора, които им е все тая, че имат кал по плочките в коридора, или че имат мухъл в банята.
Какво "КОЙ?"? Не мога да те разбера какъв е въпроса.

Мърляви за тебе, но за тях си е ок и достатъчно чисто. Ако и на жена му е ок, какъв е проблема?
КОЙ е ключов въпрос. Кой ще свърши работата?

Аз намирам, че днешните поколения просто са мързеливи и не желаят да я свършват. Затова мерят на кантар какво върши "любимия/та", та да не се минат да свършат нещо повече.

# 238
И колко такива ТИ ЛИЧНО познаваш? Щото аз не познавам нито един - само задочно познавам мъжа ти, ама не знам дали не ме мотаеш нещо със суперлативите. Не съм ви светила... Wink

Абсолютно честно ти отговарям - нямам представа. Никога не съм се интересувала от това какво правят другите хора в леглата си, нито какви са им заплатите, за да мога да ти отговоря колко са такива. Не ме интересува кой с колко се задоволява, това е личен избор, не ме засяга. Понеже ти повдигна въпроса - само казвам кое за мен би било причина за прекратяване на връзката - моята връзка. Тя е единствената, за която мога да кажа какво искам и кога бих я прекратила. А това, че на теб ти се струва много си е твоя лична преценка, всеки съди по собственото си семейство  Peace

И аз обичам да ми е чисто и подредено, ама детето много разхвърляше, вдигнах ръце в един момент и спрях да й чистя стаята. Вече беше на възраст, в която можеше да се справя чисто физически. Като й пристигнаха приятели на гости и се черви веднъж, вече си я оправя и поддръжа. Когато има някое контролно или друго инцидентно удряме едно рамо. Но иначе не се месим, както й е приятно, така да си я държи.

# 239
  • София
И аз обичам да ми е чисто и подредено, ама детето много разхвърляше, вдигнах ръце в един момент и спрях да й чистя стаята. Вече беше на възраст, в която можеше да се справя чисто физически. Като й пристигнаха приятели на гости и се черви веднъж, вече си я оправя и поддръжа. Когато има някое контролно или друго инцидентно удряме едно рамо. Но иначе не се месим, както й е приятно, така да си я държи.

Познавам майка, близка ми е, която получи нервна криза и лежа в Пирогов поради стаята на детето си. Просто не можеше да излезе на глава с него да го накара да я оправя (той беше някъде на 15). Не влизаше там. Обаче веднъж направи тази грешка и....Пирогов...Мдам...

Общи условия

Активация на акаунт