Разбира се, че няма да стои, както и ако я неглижира във всяко едно останало отношение.
Нормално е да има раздяла при изоставяне на коя да е роля - финансова, сексуална, ролята на баща, на партньор, на домакин. Всяко нещо е част от картинката.
Като това, което дадох пример напред - здрав, прав мъж да поеме 1/100, а другото да метне на нея, щото не му харесвало. Това не е ли неглижиране? Уважение 0 по тази графа. Ако и детето си не ще да погледне, какъвто е случая в темата, и тук 0. Хитро е да неглижираш всичко и да се отчетеш с едно чукане. Ами да ходи да си живее при мама, пък ще се виждат вечер в леглото

Нямам нищо против една жена да бъде пренебрегвана по някоя от графите, и щом е щастлива, това е чудесно, но нека уважи и моето нахално искане - да бъда уважена навсякъде, както и да звучи
пък нека ми е зле.Права си, но аз специално от предната работа, имах две колежки, които се оплакваха от мъжете си - точно по 0 точки в бая параграфи, но казваха, че "чукали неземно" и за нищо на света нямало да ги напуснат, защото такъв секс и бла-бла; та идеята ми, че за едно качеството чукане бая жени си седят с мъжете. То покрай тия метросексуални лекенца - може и да са прави, знам ли?!
Ако един мъж чука КАЧЕСТВЕНО и аз не бих го заменила, дори и други качества да му куцат. Защото сексът за една жена не е само секс, а е свързан с много емоции (любов), които ако ги има, то тя се чувства щастлива. Разлика в гледната точка за секса между жените и мъжете - какво да го правиш, така сме устроени. Ако мъжът ни чука добре, мислим си, че ни обича...
Що ли се смея, като си е вярно отвсякъде, че си живеем с подобни заблуди?