Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 778
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Няма на какво основание да ти откажат то си е право твое дори може да искаш да е посочено за какво ти е.Примерно някоя държавна служба.

# 1 441
Малко инфо за Пратчет
Диагностициран през 2007г. като страдащ от Алцхаймер, Тери Пратчет продължи да работи до лятото на миналата година върху последния си роман от "Светът на диска", когато болестта му навлезе в решителния последен стадий. Диагнозата Алцхаймер не го накара да се затвори в себе, напротив, той активно се ангажира с борбата против това заболяване. Дари значителни средства на тръста за изследване на Алцхаймер, а заедно с ББС засне през 2011г. филм "Тери Пратчет избра да умре"., където посети клиниката за асистирана евтаназия Дигнитас в Швейцария.

А ето и самият филм
http://topdocumentaryfilms.com/terry-pratchett-choosing-to-die/

Настоящият ни проект засяга точно дементните заболявания и как младежите в семейството с такъв болен да контактуват с него.

# 1 442
  • HH
С риск да бъда форумно порицана, ще кажа, че Пратчет не е моя писател. Опитах да чета една книга, прочетох десет страници и повече не повторих.

Това попадение не мога да не го споделя с вас. Само ще добавя, че не роклята не изглежда като на модела, ами между двата модела разликата е .... около 20кг.

# 1 443

Това попадение не мога да не го споделя с вас. Само ще добавя, че не роклята не изглежда като на модела, ами между двата модела разликата е .... около 20кг.

Joy  Joy Егати дефектната рокля значи  ooooh!

# 1 444
  • Euskal Herria
Ах, Кате, с глас се смях. Да го съди тоя пусти търговец! Мошеник такъв `начи!  Joy Joy Joy
Хм, и аз взех да се замислям - ми и на мен не ми харесва тук една дреха... само ще са ме метнали при продажбата  Joy

# 1 445
Ах, Кате, с глас се смях. Да го съди тоя пусти търговец! Мошеник такъв `начи!  Joy Joy Joy
Хм, и аз взех да се замислям - ми и на мен не ми харесва тук една дреха... само ще са ме метнали при продажбата  Joy
Ох ,аз пък от една година все на кофти дрехи попадам  Sad Или блузата ще ми направи корем и паласки или някой тъп панталон ще ми направи д-то 5 декара  ooooh! Аман от "лоши " кройки  Mr. Green

# 1 446
  • HH
Много смел избор, нали? Няма лошо да имаш самочувствие, но и капка усет, кое е подходящо и кое не е.

# 1 447
Ровя се из Здравния и попаднах на една тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=832697.new#new
Детето Момчето изглежда грамотно и ново тук. Чудя се само майка му къде е бляла 20 години, баща няма ли? Просто си размишлявам.

# 1 448
  • Ланкър, планините Овнерог
"Единствената причина да влезеш в устата на Смърт е, за да откраднеш златните му зъби. — Хран Варварина" - Тери Пратчет  Sad Flowers Rose

# 1 449
  • Ямбол
Не съм чела още нищо от Пратчет. Имам приготвена книга от него. Някой ден ще го чета.

# 1 450
  • София
"НАЙ-ПОСЛЕ, СЪР ТЕРИ, ТРЯБВА ДА ВЪРВИМ ЗАЕДНО."
"Тери хвана ръката на Смърт и го последва през вратите към черната пустиня в безкрайната нощ."
"Край."
Много любим  Flowers Rose Flowers Rose

# 1 451
  • тук-там
Велик! Дано да е на по-добро място! Flowers Rose Flowers Rose

# 1 452
  • Варна
Аз докато се включа по темата за смешните имена, то станало тъжно тук.
Но все пак да кажа-не ми се мисли собствениците на имена Пътка и Пътьо, какъв вариант избират за изписването на името в личната карта, на латиница.

# 1 453
  • Sofia
На Тери Пратчет започнах само една книга -"Пощоряване". Rolling Eyes Не е моят жанр.
Светла му памет на автора  Praynig!

# 1 454
Настоящият ни проект засяга точно дементните заболявания и как младежите в семейството с такъв болен да контактуват с него.

Много тежка тема. Това, което правите  е достойно за уважение, но честно казано аз не бих имала необходимата психическа устойчивост да се занимавам с това.
Разпадът на личността ме ужасява, колкото и егоистично да звучи, бих искала никога да нямам твърде личен досег с тази болест. За последно темата ме раздруса като гледах Stil Alice. Вярно, филм, ама...

Желая ви успех, Сесил!

Общи условия

Активация на акаунт