Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 612
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 575
  • HH
Утро, първата.

Янечек, и аз съм родена на 13, но в събота. Така де , далеч съм от гений Grinning

# 1 576
Направо ще се побъркам. Имам време до към края на месеца да реша.

От друга страна - над първата съм работила повече. Давах я дори на редактор, който ми даде някои насоки да развия определени образи и аспекти.
За втората не съм се консултирала.
Първата я давах на някои близки познати хора да я прочетат, вкл. и една приятелка журналист - хареса им.  newsm78 И то преди преработването и доразвиването на образите.

Като всеки творец на нещо, ми се иска произведенията ми да видят бял свят. Лошото е, че съм супер обезверена относно четенето на днешната младеж, а и не само. Струва ми се, че няма никаква перспектива издаването на книга...  То и само момичетата да ми прочетат книгата пак ще е някакъв успех.  Thinking

# 1 577
  • дядовата ръкавичка
Мамче, да ти е живо и здраво генийчето  Hug

Моят син чете само комикси и много се забавлява с тях, не мога да му насмогна с комикси. Купих му книжка на Роалд Дал, прочете я, но не ми е искал втора, докато комиксите си ги купува.

И моят обичаше комикси. Сега чете много рядко разните тийн поредици Дивергенти, Игрите на глада.

Blackcat, имам една торба комикси наследство отпреди 20 години. Ако мислиш, че ще са интересни за твоя син, подарявам ги с удоволствие.

# 1 578

Като казваш, че пишеш непрекъснато, защо не пробваш он-лайн форматите?

Какво имаш предвид?

# 1 579
  • Ямбол
Утро, пускай първата.
А втората я пусни в Читанка да придобиеш популярност. Обещавам, ако ми хареса, да ѝ направя реклама.

# 1 580
Утро, аз също бих прочела с интерес и двете ти книги.
Но си падам повече по фентъзи - русалки, самодиви, вампири, върколаци и т.н. други митични същества.
И понякога мъжът ми казва, че живея в измислен свят. Rolling Eyes

# 1 581
  • Euskal Herria
Да е успешен днешният петък, 13-ти за всички ви!
Мамче, да ви е жив и здрав рожденикът и много радост да ви носи!
Утро, успех в конкурса! Не знам кое би "вървяло" повече. В условията на конкурса не е ли записана тематиката?
Ванини, коя съфорумка е отпаднала от Мастършеф?
За четенето - дъщеря ни чете - много и непрекъснато. Синът ни е обявил тотален бойкот. Просто в един момент ме беше побъркал, до 7 клас отказваше дори етикетите в магазина да прочете. Направо ми е идело да помета пода с него, като ме попита: "Какво пише тук?" - за нещо в магазин за техника примерно, което разглежда и го интересува. После нещата се нормализираха. Сега се рови и си търси информация, но само и единствено за нещо техническо. И толкова.

Аз продължавам да ви досаждам със снимките. Тази порция е от Музея на Сарагоса - има археологически находки, много картини, скулптури. Музеят се намира в центъра на града, изцяло финансиран от общината. Входът е безплатен, информация се предлага на испански, английски и френски.
http://yanadg.snimka.bg/travel/museo-de-zaragoza.857404

# 1 582

Като казваш, че пишеш непрекъснато, защо не пробваш он-лайн форматите?

Какво имаш предвид?
До колкото знам и двете книги са писани в реално време, т.е авторите публикуват глава по глава в сайт, в който четат много хора. или в блог?. И потребителите следят развитието на книгата като сериал.
Дано някой, който е запознат повече от мен се включи и обясни.

# 1 583
Здравейте

Мамче, да ти е живо и здраво момчето   bouquet

И аз гледам Мастър Шеф, коя ни е съфорумката  Rolling Eyes

Утро, аз съм за втората книга.

# 1 584
  • София
Привет, момичета!  Grinning

Сутринта водих Кати на зъболекар, за сефте, и добре се получиха нещата. Оправиха й кариеса с лазер, сложиха ни едни очила, че така трябвало. Нямаше грам драма, а аз толкова се бях спекла, понеже си знам каква лигла имам дето не понася болка, но затова я заведох в център с лазер. Взеха ни хубава сумичка за една нищо и никаква пломба, но заради липсата на болка мисля, че си заслужава и пак там ще ходим при необходимост.

Моля, кажете по коя телевизия и кога точно дават Манчев и Шишков? Аз втория го харесвам.  Wink

утро, и аз съм за втория роман.  Peace

Честит РД на детенцето на мамчето. Да е живо и здраво!   bouquet

# 1 585
  • София
Здравейте прекрасна компания!

Шеф Манчев ми е гооолям любимец! Пример за чаровник е този мъж!

Ванини, коя е съфорумката в мастър шеф?

Обожавам кулинарните предавания, предпочитам да се виждат повече детайли в самото готвене като технология, в мастър шеф засега е ми е малко хаотично.

# 1 586
Катерина се казва съфорумката ни, но не помня как й беше ника тук.

# 1 587

Обожавам кулинарните предавания, предпочитам да се виждат повече детайли в самото готвене като технология, в мастър шеф засега е ми е малко хаотично.

И аз обичам да гледам някой като готви на живо, но тези кулинарни шоОта не ги понасям. И по foodnetwork са тъпи като нашите.

# 1 588
# 1 589
  • София

Ооооо, да, тя е страхотна, чела съм и блога и, жалко че отпадна момичето.....

Общи условия

Активация на акаунт