Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 246
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 680
То толкова и ученето в този НБУ. Като имаш парите да си платиш семестрите...за всичко можеш да вземеш диплома почти.

# 1 681
Сигурно, приятелката ми е в Америка и там масово учат така, какво научават, не знам.

# 1 682
Е то и там има всякакви университети.  Simple Smile

# 1 683
  • Ямбол
Дъщеря ми се върна много щастлива от училище. По немски учителката им предложила да играят една игра - да излязат навън и да търсят в гората зад училището скрити яйца. Намерили ги всичките разбира се и за късмет били шоколадови. Laughing  
Браво на колегата. Аз пък днес предложих на моите ученици да направим един малко по-разчупен час, нещо като дебати, но и с математика и логика в него. Те бяха много ентусиазирани и първоначално прегърнаха с радост идеята. После обаче питаха - награди ще има ли, а почерпка, а торта? Уж на шега, ама сега трябва и нещо за награда да им измисля, шестиците си ги знаят, искат нещо друго.

Мър, никакви отсъствия, не ги гледай тия от НБУ, то и ученето им толкова на тях.

# 1 684
Обичам  петък 13-и  Laughing

# 1 685

Аз на петък 13-ти се запознах с мъжа ми, също и на новото местоживеене се преместихме на тази дата. Мислех, че фериботите и самолетите ще са празни на тази дата, а то всичко беше пълно.

# 1 686

Аз на петък 13-ти се запознах с мъжа ми, също и на новото местоживеене се преместихме на тази дата. Мислех, че фериботите и самолетите ще са празни на тази дата, а то всичко беше пълно.
Явно си улучила доста от феновете на датата  Joy

Скрит текст:

много мила песен и обичам Ваенга .

# 1 687
Искам да кажа:

Скрит текст:

Отново у дома!

С лична благодарност към всички за положителните мисли, защото ние знаем, че те помагат!

# 1 688
  • Ямбол
Искам да кажа - гуш на Нино и бабчето.

# 1 689
Нино,да целунеш баба си от мен Hug. Дано още дълго ви готви зелен боб.  bouquet

# 1 690
  • ту тук, ту там
Нино, разплаках се!  Радвам се много за вас! Hug

# 1 691
Нино ,просълзи ме от радост.Да ти е жива и здрава бабата  Hug

# 1 692
Искам да кажа Нино да ти е живо и здраво бабчето и дълги години да си е до вас  Hug

Скрит текст:
Според това съм самодоволен тагавик - мисля че е объркано -аз съм по-скоро инат  Joy
  понякогаааааа понякога съм бяла и добра ,
 как рядко ми се случва да съм бяла  Joy

# 1 693
Да е живо и здраво бабчето, Нино, и всички около нея  newsm51

# 1 694
Ех, че мило! Нино, баба ти е корава жена, личи си от снимката; няма да се даде така лесно.

Общи условия

Активация на акаунт