Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 256
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 665
Утро, в днешно време са много малко авторите, които пробиват чрез издателски къщи. За това ти казах да пробваш в нета. Не е платено, но ако те хареса публиката ще дойдат и парите, ако искаш да се издържаш с писане де.
Направи си блог и започни да публикуваш в него, ако те харесват, блогът ти ще стане популярен и някой може да реши и да те публикува.
Ако не те харесват пак е добре, защото ще ти се карат и пак ще ти генерират трафик Wink.
Бела, казах ти със секс да пробваш. Не че помага повече от другите средства, но поне е по-приятно от катерене на стълби и пиене на бучиниш Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 16:30 от Down Under

# 1 666
Ще откача докато това излезе по кината, умирам си да го гледам, довечера ще гледаме първата част  bowuu

# 1 667
Утро, един ден като станеш световно известна ще се фукаме, че сме си писали с теб  Hug

Хехе, не си го представям и в най-смелите си мечти!
Всъщност аз съм скромен човек. Вижте сега как ме е срам да участвам в риалитито...  Thinking

Ох, на мен хич не ми е петъчно.
Ей сега след работа отивам на ЯМР - ще ми снимат шийните прешлени заради едно изтръпване на ръцете по време на сън. Доста ми е спечено и затова цял ден се разсейвам да пиша тук.  Whistling Стискайте ми палци всичко да е наред!  Praynig

Бела, айде, чакаме ефекта всички!  Peace Леко и безпроблемно като тръгне!
/оф, кучето ми се казва Бела и все за нея си мисля като пиша на теб / Embarassed

# 1 668
  • София
utro, дано всичко е наред на ЯМР. Аз съм за първият роман - темата е много актуална, но и аз не обичам фентъзи.
Мамче, да ти е жив и здрав рожденика.
Бела, сядай да гледаш ревюто на чантите, докато мъжа ти е в стаята иии може и да се навие  Grinning. Тото си знае кога да излезе, стига сме пришпорвали детето.

# 1 669
Всичко ще е наред, Утро   Hug

пп - ох, объркала съм иконката! Поправям се  Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 16:59 от Мъ℘♥Мяɣ

# 1 670
Дъщеря ми се върна много щастлива от училище. По немски учителката им предложила да играят една игра - да излязат навън и да търсят в гората зад училището скрити яйца. Намерили ги всичките разбира се и за късмет били шоколадови. Laughing 

# 1 671
Дъщеря ми се върна много щастлива от училище. По немски учителката им предложила да играят една игра - да излязат навън и да търсят в гората зад училището скрити яйца. Намерили ги всичките разбира се и за късмет били шоколадови. Laughing 

... изобщо не ми се доядоха шоколадови яйца, да знаеш  Crossing Arms

# 1 672
Докато ходих днес по административни неволи, реших да си спестя поредното ходене пеш и попаднах на автобус 310.  Почувствах се сюрреалистично. Спътници ми бяха клошар, облечен като Дядо Коледа, мъж, облечен с униформа на шофьор и държащ детско кормилце и имитиращ педантично всички действия на истинския шофьор и тъкмо вече като си мислех, че за няколкото спирки няма какво повече да видя, до мен седна почерпен и ухаещ на чесън господин. Да не говорим, че автобусът беше пред пълен разпад, как не се подпалихме пътем, не знам, а от седалките може да хванеш поне 50% от познатите на медицината и науката болести. И макар да спря точно до блока ми, вече ще си се возя плътно в метрото - насъбрах достатъчно адреналин.

# 1 673
Докато ходих днес по административни неволи, реших да си спестя поредното ходене пеш и попаднах на автобус 310.  Почувствах се сюрреалистично. Спътници ми бяха клошар, облечен като Дядо Коледа, мъж, облечен с униформа на шофьор и държащ детско кормилце и имитиращ педантично всички действия на истинския шофьор и тъкмо вече като си мислех, че за няколкото спирки няма какво повече да видя, до мен седна почерпен и ухаещ на чесън господин. .
снима ли??

# 1 674
Страх ме хвана, според мен тези си бяха чисто луди, а не ексцентрични Rolling Eyes

Мамче, честит, здрав, весел рожденик nbirthday

# 1 675
Много ясно, че са луди.
Иначе добре си го описала.   Simple Smile Къде се движи тоя рейс ?

# 1 676
Борил, не му знам маршрута, имах злочестината да го хвана на Сливница.

# 1 677
Много ясно, че са луди.
Иначе добре си го описала.   Simple Smile Къде се движи тоя рейс ?
  Психичноболни .
  И ако са такива ,не са виновни за действията си .

# 1 678
Току-що съседите отгоре ми донесоха бонбон, че ще празнуват РД тази вечер. Така ми се ядеше сладко, направо като добри пратеници на съдбата бяха  Twisted Evil Мъжът ми обаче отсече - събирай багажа!, че утре ще пътуват до Сърбия и обратно и иска да се е наспал. А аз пък в такъв случай трябва да стана рано-рано, че да се върна до университета за лекции. Чудя се дали да не изпусна лекцията, то пък да му писне на човек  Crossing Arms Събирам три "да" от темата и няма да ходя....  bowuu

# 1 679
Мър, аз съм едното дяволче на рамото ти Twisted Evil Имаш едно ''Да'' от мен. Все ще се намери услужлив колега със записки. Днес разбрах за една колега, учи в НБУ задочно, всичко им се качва онлайн - няма ни присъствени, ни дявол.

Общи условия

Активация на акаунт