Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 306
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 650
утро, не държа на развъдник за котето...но от човек гаранция пък никаква че е британец.

За поетите...това е бездарие.

# 1 651
Ето друго от Георги Господинов. На мен "Есен" много ми харесва.
Скрит текст:
Третият пол

Видях я после Майка на децата си

тъй много майка вече не жена

това е казах си различен пол

това е нещо друго нещо трето

не ни е дадено да знаем искам

да го повтарям много бавно

за да свикна

Сега е майка на децата си

Сега е майка на децата си

Сега

шишарка и пчела

е майка

пчелна пита кошер

на децата си

# 1 652
  • София
Уф, ужасна съм. Направих кростата с шоколад и ядки. Сигурно е много трудно да се измисли нещо по-калорично. Изплюсках вече 1/4 от тавата. Причината да не съм я преполовила е че нещо прецаках тестото и трудно се отделя от тавата, та пада доста чегъртане и това ме бави.

# 1 653
И си намерила това (в коментарите по-долу):
А то не е писано от Георги Господинов. Някой е решил да си поупражнява чувството за хумор.

# 1 654
Възможно е, възможно е. Нищо не е изключено.  Thinking

Аз го взех за чиста монета и супер се шокирах.

Благодаря, че ме светна!   bouquet

# 1 655
Аз много харесвам Георги Господинов, ако той е в комисията мисля, че е добре.
Ти до сега опитвала ли си да публикуваш и как?

# 1 656
Много ми е студенооооо!  Crossing Arms

ЧРД на момчето на Мамче!

Утро, първата ще е по-продаваема както каза Даун. Аз съм за тежката история.
Според мен любителите на фентъзито са разглезени малко - просто имат богат избор.  Simple Smile

# 1 657
Ти до сега опитвала ли си да публикуваш и как?

Писах на всички известни ми бг издателства - няколко са на брой. Всички ми отговориха, че по план не предвиждат издаване на непубликувани автори.
То става малко като с търсенето на работа - навсякъде искат стаж, а как да го натрупаш като не те вземат.  Thinking

Иначе варианта е сама да се издам, но нямам излишни средства за това.  Whistling

# 1 658
utro77, дай тук ще те четем. Simple Smile Пускаш по една глава и готово. Simple Smile
Колко хора си стартираха и развиха бизнеса от форума....че и за реклама не са плащали. Simple Smile

# 1 659
  • Пловдив
Имам нет! Имам нет! И телевизия имам! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 1 660
Това са пародийни текстове, в смисъл, авторите им са целяли пародия.
Точно. А Бойко Пенчев е сред най-добрите литературоведи в България, определено може да оцени художествено произведение. Друг е въпросът, че не е само той в комисията, освен това винаги става мътна и кървава около тези награждавания. Но от сърце желая успех на utro77, важното е да не се отказваш.

Георги Господинов недолюбвам, но харесвам ето това от него:

Скрит текст:
Любовно

Ти си топчето в моята супа

Аз съм квадратчето на покривката

Ти си солницата дето не пуска

Аз съм оцетникът в края на масата

Ти си мушицата винена в него

Аз съм Бьоф Строганов покрай празник

Ти си горчицата гор-чи-ца след празника

Не прекалявай с горчицата скъпа

Не прекалявай с горчицата казвам

Аз съм стомахът на твоята язва

# 1 661
Аз към 3 се прибрах от работа, защото днес беше супер натоварено. Та в 3 си казах - нИмож повече, айде чао! И те така се озовах на дивана вкъщи  Mr. Green

Ще направя после само една крем супа броколи, синьо сирене, скариди, че да има да ядем нещо и това ще е финиша, жалко че утре съм на лекции, гледам да редувам събота ходя, неделя, не, че ми идва нанагорно. А дори не си пратих резюмето за тезата  Crazy В понеделник.

И трябва да пратя на баба едно кашонче храна за котки, че с нейните 3 не си е работа, ама като не ми даде голямата котка за кастрация навреме, на й сега котки...

# 1 662
  • София, Младост
Честито, Янтра!  Hug

Честит рожденник на Мамче!  bouquet

# 1 663
utro77, дай тук ще те четем. Simple Smile Пускаш по една глава и готово. Simple Smile
Колко хора си стартираха и развиха бизнеса от форума....че и за реклама не са плащали. Simple Smile

Нямам нищо против, но обикновено изискването е произведението да не е публикувано. Затова специално романите не ги пускам в нета.

Но, ако има желаещи, заповядайте да почетете във ФБ страничката ми, чийто адрес е в подписа ми - предимно поезия е, но има и малко проза!  bowuu

# 1 664
Така прибрах се,  катерих се, сега чакам ефекта  Mr. Green
Саня, чая не съм го.пробвала, но най-късно утре ще бъде тестван  Laughing
Утро, един ден като станеш световно известна ще се фукаме, че сме си писали с теб  Hug
Янтра, бях се отчаяла с тоя твоя нет.
Даун, прочетох спора. Ами аз също съм на мнение, че не е ок да говориш за нещо,което не си пробвал  Hug
И да темата придобива петъчни нюанси и се заливам от смях с вас  Joy

Общи условия

Активация на акаунт