Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 714
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 785
Хихи, а вие май сте почитатели на Мечо Пух Heart Eyes Наследила е разкошната ти коса, май? Навън става все по-ужасно, а бедстващите райони не са се съвзели от предните снеговалежи Confused

# 1 786
  • В Космоса
О, да! Мечо Пух ѝ е най-добрия приятел и вечер спинкат заедно. Вчера ходихме да поръчваме торта за рождения ѝ ден, естествено избра си с Мечо Пух.

# 1 787
Акаша, аз много не си падам по деца, но ми се догушка едно като твоето  Hug

# 1 788
Ехей, още една Рибка имаме значи Simple Smile

# 1 789
Здравейте. И при нас заваля, ама дъжд.
Не можем да се оплачем от предишната седмица - сухо, слънчево, градусите между 8 и 12.
Чакам голямото затопляне с нетърпение.

Успех на всички състезатели.
Голямата е при баба си, малката на гости при приятелка, аз - на работа.

Нино, снощи успях да видя баба. Страхотна е, да ѝ пратиш много поздрави  Hug

# 1 790
Здравейте!
Спящите красавици на Акаша и Джулия са много сладки. Пу-пу.

# 1 791
 HugКак си Ванини? Ритат ли бебочетата?

# 1 792
Джулия, още не съм усетила нищо.  newsm78
Всъщност, не знам какво трябва да усетя. Имаше едно като бълбукане ли, не знам как да го нарека, ама си мисля, че е друго.

# 1 793
  • Пловдив
Получих чайниците от Силвия! Много балгодаря!

Моя мъж ходи до магазина и му казах да купи кимион, той ми носи 5 пакета канела ooooh! И ми вика "Ама то е същото."  ooooh!

Намятах един гювеч сърми. Сега да видим дали ще стават за ядене.

Някой да не е родил, че не съм влизала от вчера?

# 1 794
Ванини, точно бълбукане се усеща, аз мисля, че почувствах Ени в 17-та седмица, и точно усетих леко пърхане. Като са две сигурно осезанието е още по-интересно Simple Smile А в по-напредналите месеци какво хълцане падашеееее. Имам  клипче как съм си сложила портокал на корема и направо подскача. Голям хълцун беше бебата ми.

Аз си казах, Беличка я чакам на моя, официален термин 17 март.

# 1 795
Аз със сигурност не съм още, Янтре, но след обяд възнамерявам да даря света с хрупкави гофрети и ми е идеално, че се записа в темата сега. Тъкмо да ти намеря рецептата  Flutter

# 1 796
Хммм, значи може и да съм ги усетила. Вече съм в 18-та седмица и предполагам, че скоро усещането ще е по-осезателно.

# 1 797
Не съм родила още, но мисля, ако продължава така да се случва като напоследък да накажа домочадието с едно бебе, но ми е жал за котарака.  Mr. Green

# 1 798
Много ми е домашно днес - тате пали парното с дърва, защото явно очаква апокалипсис и газта нямало да стане, температурата е добра, едва когато мъжът ми припадне, тогава спираме да слагаме още в парното и официално заявяваме, че е добре  Crazy (мъжът ми ще си дойде чак довечера, така че може и друг да припадне вместо него, но кой... ние на такива температури си виреем от край време). Майка пържи кюфтета, ще ходим до баба, брат ми минава да ме дразни от време на време... някакво дежавю ми е  Heart Eyes Ама хубаво, домашно, топло. И за край на картината - двете котки са се скатали на кълбо в краката ми и изобщо не искат и да чуват за навън.

Благодаря ви "дяволчета", че ме оставихте вкъщи, макар да си знам, че "ангелчето" беше право  Hug

# 1 799
  • Пловдив
Магарици! Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт