Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 271
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 30
Антигона, ти някакви сигнали ли получаваш някой като напише сексGrinning

Сигнали - не, видения.  Mr. Green

# 31
Одри, видя ли как отговори веднага нащо Мише  Mr. Green

# 32
Одри, видя ли как отговори веднага нащо Мише  Mr. Green

Мен ми е чудно ти как не получаваш сигнали  hahaha

# 33
Миш, ще те пробвам като спиш  Mr. Green Ще напиша някъде секс и да видим дали ще се появиш веднага. Но пък с твоите сънища е много вероятно  Mr. Green

# 34
Миш, ще те пробвам като спиш  Mr. Green Ще напиша някъде секс и да видим дали ще се появиш веднага. Но пък с твоите сънища е много вероятно  Mr. Green

За мезе ме взе вече  Laughing Внимавай да не те сънувам тази вечер.

# 35

Много зависи как точно ще ме сънуваш. В някои случай ти е разрешено, но в други не  Mr. Green Hug

# 36

Много зависи как точно ще ме сънуваш. В някои случай ти е разрешено, но в други не  Mr. Green Hug

Ти напиши още двадесет пъти "секс", пък се чуди как ще те сънувам  Laughing

# 37
  • Euskal Herria
Както и да се сънувате, класацията в това отношение я води Мър - с нейните цветни сънища стил екшън-комедия-драма  Joy. Още ме напушва смях, като се сетя.

# 38
Мише, аз получавам някой като напише "раждане " или "бебе"  Mr. Green

Мър води класацията, съгласна съм.  Laughing

# 39
  • Пазете Гор
Пък аз имам предимно кулинарни видения. Готви ми се, че ми се и яде, включително и в момента на писането.

Ако ще си говорим  за секс, не би трябвало да пиша, че и да чета също. Би било перверзно.

# 40
  • София
Алоу 50 нюанса! Вие срам нямате ли! Я се поставете на мястото на Белла! Само аз я разбирам начи. Ама защото на нас вето ни наложиха в 3-тия месец, та питайте ме  Crazy
Куркума, да те поканя на гости. Ако знаеш колко ядене има-малкия вчера и днес ме разиграваше какво ще яде, та 100 неща сготвих.

# 41
На нас 2-рия.  Whistling

# 42
Алоу 50 нюанса! Вие срам нямате ли! Я се поставете на мястото на Белла! Само аз я разбирам начи. Ама защото на нас вето ни наложиха в 3-тия месец, та питайте ме  Crazy

Е, па ти с'я що искаш?! Не сме бременни, плющим си се. Солидарност, солидарност ама вие изнаглявате вече.  Grinning

# 43
  • Euskal Herria
Аааа, никакво писане и четене за секс. Действия трябват  Mr. Green!
Тия "50 нюанса" - филмът е пълна боза. Че то направо като версия, минала през соц. цензура.

# 44
  • София
Яна  hahaha накрая ще взема да го изгледам филма. Вече чак започна да ме гложди наистина ли е възможно да е толкова зле.
Мише, ама съжали дружката, представи си 7 месеца са това!!!
Жади, струва ми се, че ти се дочисти, а!

Общи условия

Активация на акаунт