Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 379
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 480
  • Луната ни пази
Ох, бе, момичета, много сте писали..., но и аз отдавна не съм чела. Но много се смях с вас от снощното разчепкване на филмите.
Успявам да се запиша на 33 страница.  ooooh! Предната тема не можах да я прочета, че 70 стр имах за четене, но явно някакви драми е имало. Тази обаче не и простих.

# 481
Добро утро.
Пак имам над 20 страници с нови отговори, да видим дали ще имам търпението да ви изчета.
Преди малко ми звънна майка на съученик на моят син да предупреди, че детето ѝ е с вирусен менингит. Confused Сега започвам да чета за какво става въпрос ...

# 482
Гена, да, за това "Чучело" става въпрос.

# 483
Доста сте пописали...Simple Smile

Нощес ме мъчи някакъв зъб, а само преди 2седмици ми правиха един от същата страна и каза зъболекаря че другите са наред. Сега пак ще трябва да се влача на зъболекар. Sad

# 484
  • Ямбол
Добро утро,
Нямам какво да кажа, обаче днес си поспах доста.
Имах планове да сготвя и да имаме за вечеря, обаче спането надделя, а сега имам друга работа.

# 485
  • В Космоса
Добър ден!

Не съм го и чувала този Чучело... За какво става въпрос?

# 486
  • София
Аз като бях малка и мама ме водеше на кино два пъти в седмицата.И веднъж филма как не е видяла незнам беше за един дето   си режеше части от хора и си ги слагаше на него.Е нема такава психария.

# 487
Добър ден!

Не съм го и чувала този Чучело... За какво става въпрос?

Акаше http://www.imdb.com/title/tt0085335/synopsis?=ttt_ov_pl

Скрит текст:
Плашилото
(1983, СССР)

По едноименната повест на Владимир Железников.

Шестокласничката Лена Бессолцева постъпва като нова ученичка в един най-обикновен клас в едно най-обикновено училище. Още с пристигането си тя става обект на присмех и подигравки от страна на съучениците си. Лена се сближава единствено с Дима Сомов, смятан от всички за честен и достоен пионер. В действителност той се оказва подлец и страхливец и извършва предателство спрямо класа. За това знае единствено Лена, но вместо да го издаде, тя поема вината върху себе си и бива подложена на редица унижения, линчуване и всевъзможни проявления на детската жестокост.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 10:20 от NinoTino

# 488
  • Ямбол
А помните ли филма Имало едно време в Америка. Аз помня, че бях малка и го гледахме в едно лятно кино на морето с мама и татко. Те май не са знаели, че е леко брутален, но тогава май за първи път видях някои неща от живота.

# 489
  • София
А помните ли филма Имало едно време в Америка. Аз помня, че бях малка и го гледахме в едно лятно кино на морето с мама и татко. Те май не са знаели, че е леко брутален, но тогава май за първи път видях някои неща от живота.
Онзи на Серджо Леоне ли? Помня че съм го гледала едно време, само че нищо не помня от самия филм. Трябва да си го дръпна да го изгледам отново.

А навън отново вали сняг.  Confused Омръзна ми вече пък

# 490
Покрай "Чучело" се сетих за друг филм, който много силно ме впечатли навремето, от години го търся, но не го намирам никъде... Даваха го някъде 1987-1988, при всички случаи преди 1989. Чешки, за една групичка фенове на Спарта Прага, които тръгват от някакъв град, към Прага на мач. Действието се развива във влака. На български беше преведен като "Защо?", но явно заглавието му е било друго, защото така не го намирам.
Ако някой има някакви спомени, да помага, трябва ми за колекцията "възпитателни" филми, които пускам на сина ми.

# 491
Аз го обичам тоя сняг, ама верно си е множко тоя път.
Днес ще звънна на учителката по английски да не идва  Confused
А мъжът ми от нас до Околовръстното пътува точно един час, а има няма-3-4 километра.
Аз само слагам дърва на печката и не мърдаме, ама малката още вчера гледаше към закачалката и мрънкаше - на Каи якето, на Каи акето.

На село имаше лятно кино, ама аз бях влюбена като го посещавахме и нещо не можех да се съсредоточа на филмите  Blush  Пък и то лято, прохлада, киното насред борова гора, светулки в пространството, пеперуди в корема, как да станат нещата.

# 492
Свърших цигарите а така ме мързи да сляза до магазина долу...
Перфектен повод да спреш цигарите. Ще им се не знае като не ги доставят по домовете.  Simple Smile

# 493
  • В Космоса
Благодаря, Нинчо! Hug Интересно звучи. Grinning

Имало едно време в Америка по заглавие го знам, но не съм го гледала.

За чешкия не се сещам...

# 494
"Плашилото" е много тежък, но съм го гледала доста пъти, беше ми любим, "Дорогая Елена Сергеевна" също. Леля ми е виден ценител на руското кино и непрестанно носеше видеокасети с филми, които й записваха в РКИЦ.
Чек, ще миткам в Германия, на гости на сестра ми.
Уф, мм ми звънна, че някакъв тир се е обърнал при Ябланица и е запушил движението за София, сега има опашка от коли. Ужас, малко снежец и край, пътищата стават непроходими, токът спира, хората умират по спирките. Все едно живеем в пещерната епоха.

Общи условия

Активация на акаунт