Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 477
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 60
Сори майна, имах тука едно кашу ама сега ще имаш да вземаш  Twisted Evil
Ти защото си възпитана, затова не ми предлагаш.  Crossing Arms

Естетсвено  Flutter пък и виж какво вика девойчето, ако си вземела три и аз оставам гладна  Tired

# 61
  • София
Къде по темите се вихрите вие двете?
Много се надявам Жаки да се върне да пише в темата   Confused

# 62
Къде по темите се вихрите вие двете?
Много се надявам Жаки да се върне да пише в темата   Confused
В Селските номера, даже успяха и бебето на Бела да обидят  ooooh!
И аз се надявам Жаки да пише  Hug

# 63
Остави ,Цвети! Няма смисъл наистина. Имам какво да кажа, но ще ме баннат  Laughing

# 64
  • София
Видях. Тая Аква ли е, каква е, е безкрайно злобен индивид! Като не знаеш какво да напишеш-не пиши. Най-ме втрещяват постове, в които се обижда и то грубо нечие дете/ бебе. Ама то малко култура и възпитание трябва да имаш. Другия трол е безкоментарен, а Джеронимо-добре, че е тя, щото иначе надали щяхме въобще да си я представи Англията. Дет се вика тя сама обясни, че надали и до София сме стигали.  hahaha

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 06:39 от tzvety26

# 65
  • Бургас
Добро утро!
 Спорна седмица на всички!   bouquet

# 66
Добро утро!

Защо Жаки е престанала да пише? Толкова ли се задълбочиха пререканията? Тя ми е любимият разказвач, не вярвам да ни остави току-така. Жаки, чакаме те Hug
Ванини, за погледа на малката, тя още не говори, обаче по погледа й четем всичко, толкова е изразителен и подсказващ. Наистина гледа много ''хитро'' както казват и лекарите и като почне да върти тези очи, бетер Боливуд го раздава Simple Smile
Мамче, на пети беше девойката, но празнувахме през почивните дни.

Аз с ботушите не извадих късмет, харесах си едни боти, за разнообразие реших да са със скрита платформа, лекарите ми препоръчаха да почна да нося обувки с ток, а не напълно равни, ама цял живот навик, трудна работа, стъпвах като с кокили, краката ми се умориха и ме заболяха, въобще едвам се прибрах и ги метнах в ъгъла. Та днес ще карам с кецове, дано в това време не ме оставят в първата локва. Тази работна седмица ще ми е една идея по-кратка, че ще водя Ени на комисия в логопедичната детска ясла в района ни, та си взех един ден, така че утре ще ви навестя отново. Лек понеделник!

# 67
Джули, щом е по препоръка търси обувки с ток около 2см. Тези със скритата платформа не са подходящи.

# 68
Да, убедих се Peace

# 69
Добър ден.
Днес денят ми беше много странен. Придвижването ми до работата ще се усложни много, но хората изглеждат доста friendly.
Бърдс, моя пубер го заведох на лекар и той му изписа някакво мазило. Пъпчив е, но не ги пипа и няма белези. Ако няма тежко акне не се налага правене на нищо.
Дари, здравей. Ти направи това, което всички очаквахме от теб. На това се опитвам да науча синът си - когато сбърка, да се изправи и да си признае. Толкова е по-лесно, но на повечето хора им е трудно (на мен ми отне години).
Бела, заминавай да раждаш, за днес съм заложила.
За животни сте говорили, гледам. Аз имам опит с какви ли не. Змия, таралеж, котки и кучета, морски свинчета, сови, а сега имам и това :http://www.google.com.au/imgres?imgurl=http://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/007/cache/mexican-axolotl_780_600x450.jpg&imgrefurl=http://animals.nationalgeographic.com/animals/amphibians/axolotl/&h=194&w=259&tbnid=WoPPSqHwOLsNgM:&zoom=1&tbnh=150&tbnw=200&usg=__TJy7xv7d792h6JKaBDtFy5LfWAw=&docid=E1r9oY5YUkwz7M&itg=1&ved=0CIkBEMo3&ei=mTj9VMObAcjJmAXD34HQDg
Кучката ми е лабрадор/блу хилър и изглежда досущ като черен лабрадор, но е ужасно проклета.
На скоро се сдобихме с папагал, но умря и много страдам, ама аз съм луда и определено съм си сбъркала професията.

# 70
Добро утро дами и Куркума!

Ние снощи ходихме да празнуваме с дружките. Много хубаво изкарахме, но сега мразя целия свят. И след работа имам ангажимент, та леглото ми се вижда много далеч в бъдещето.

И аз се надявам Жаки да не спре да пише, хубаво ми е да я чета!

Спорна седмица на всички и болните да оздравяват   bouquet

# 71
Добро утро!
Заради вас ми се хапват палачинки Blush

# 72
Добро утро все пак.  Simple Smile
Микровълновата ни както се прецака вчера...така тази сутрин светна...и работи.  Simple Smile щура работа...взела си е ден почивка явно...

# 73
Даун, големият ми син като видя саламандър, каза, че сега учените правят опит да открият как се регенерира и ще пробват да приложат на хора тази техника за възстановяване. Той
ти е голям фен на снимките. Веднъж разглеждахме черна вдовица, поне според детето този паяк се казва така Laughing Та у вас е точно това, за което си мечтаем да е у нас /поне някои/
Съпругът ми като дете е растял в такава среда. В апартамента е имало сокол и сова,  в мазето змии. Баща му е бил известен природозащитник и биолог.
Ние засега имаме само птици.

# 74
  • София
Добро утро. Заспах в 1, станах в 4.30. Лошо ми е. По-важното е, че малкият е бомба! Ама ми заяви авторитетно, че ще стои далече от мен и няма да ме гушка, защото съм заразна.  Mr. Green
А трябва да се надигна и да стигна до офиса по някое време.
Гледам положението в страната и направо е чудо-какъв сняг е просто. Какъв е този март месец! Края на седмицата трябваше до Рудозем да ходя. Утре пак трябва да пътувам, но по-близо, ама как ще стане...

Общи условия

Активация на акаунт