Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 153
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 870
На бела и пожелавам леко и безпроблемно раждане. Simple Smile

Установи се кога ще ходим на море, сега вече нямам търпение. Simple Smile а има 6месеца до тогава. Simple Smile

# 871
Слушах сутринта по новините как туризма ще иска помощ от държавата, т.к. има отлив на руски туристи и сезона е пред провал. Та сезона още не е започнал, защо предричат провал... Защо не се обърнат към българските туристи и да не говорят от сега за провален сезон. Още повече въобще не смятам, че българите са по-кофти от руснаците. Гледала съм ги по плажовете какви грижи създават на спасителите в 10 часа мъртво пияни, а пък и в магазините и въобще навсякъде наглеят. Веднъж застава една рускиня пред сергията с праскови то пише 2,50, тя казва 2 кг за 4 лева. Ами никога не ми е хрумвало да се пазаря, има етикет, виждам цената, като не ми стигат парите ще взема по-малко, но няма да се пазаря. Продавачката й казва - 2 кг за 5 лева. Оная се връцна и почна да говори нещо и да недоволства. Като се махна продавачката казва - писна ми от тия. Чудя се ние ли сме лошите туристи или руснаците. Българи да се пазарят по този начин не съм виждаал. Та смятам, че и на бизнеса не му е угодно, ма виж реват за руските туристи...

Мирама, на една вълна сме. Къде ще ходите на море Simple Smile

# 872
  • HH
Установи се кога ще ходим на море, сега вече нямам търпение. Simple Smile а има 6месеца до тогава. Simple Smile

Мирама, това ми е толкова познато. И аз нямам търпение. Миналата година пропуснах, но тази ще ида два пъти  Flutter

Бела, стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 873
Добро утро момичета!

Благодаря за пожеланията и стиснатите палци! Ще ми трябват  Wink Заспах в 5 и станах преди малко...не ме свърта  Laughing
Шаги, честита прическа!
Катя, тъкмо се чудих къде изчезна!
Прахосмукачката видя как се чисти...Лили, моля те обръщай внимание на обожателките си  Mr. Green

# 874
И ние миналата година пропуснахме, реших че с хлапе на година и половина не е най-удачно да тичам подир него. Simple Smile Не че сега тичането ще е по-малко, година по-късно.
На Св.Константин и Елена отиваме, пенсионерски курорт като за семейства с деца. Simple Smile там ще сме вече 5година по ред.

# 875
Белла, дано всичко мине леко и безпроблемно  Hug
Тъпата ми гнусна миялна се повреди за пореден път, но реших да не и давам повече шанс, 3 пъти вече е ремонтирана, сега избирам онлайн от Технополис.
Свети Константин е любим курорт, с известни забележки към плажа, и на мен ми липсва морето, но тази година ще ходя в чужбина. Най-много ако ходя на прегледи за очите до Варна да си открадна няколко плажа и на нашето море.
Жаки, ако четеш, да знаеш, че липсваш  Hug

# 876
Добро утро. Трябва ми тежък чук и добър приятел.

Белла, искам да ти пожелая леко раждане, всичко да мине добре и на финала - здраво и кротко бебенце.  thumbsup

Светалчо, не са изписали баба ми. Не се знае кога. Днес може да кажат някакви прогнози.

Мъжът ми вчера си купи страхотни джинси, заедно ги избрахме, купи си и още едни дънки. А днес ще си купува обувки. Няма нито един чифт. Много елегантен изглежда. На мен ми е много ново, защото толкова години не съм свикнала да го виждам такъв. Ерата на спортните дрехи охлабва хватката.

Искам да кажа, че ми предстоят предизвикателства и промени. Да се надяваме, че всичко ще е за добро.

# 877
Звездна, не знам как ще се развият нещата, но ти пожелавам да са по най-добрият начин за теб. Hug

Шаги, честита прическа! Simple Smile Доста си отрязала от косата, но пък човек има нужда от промени във външния си вид.

# 878
Здравейте, прочетох ви.
Много исках да кажа, ама вече забравих  Laughing

Звездна, хубави чувства. Няма възраст за тях.
Жади, стискам палци всичко да мине безпроблемно.

Яйцеварката няма да ми я пипате. Много, много добър уред  Peace

пп: Вчера малката ми се обади от училище, че я боли стомаха и ѝ е лошо. Отидохме до личната. Чакахме, чакахме и точно преди да дойде нашия ред малката оповръща цялата чакалня. Всичко, нейните дрехи,моите ... прекрасна картинка.
Ама така е, първо за 3 човека преди нас, чакахме почти час и отделно тоалетна заключена, че да не им я ползва никой  Tired
Детето така се засрами, че цял следобед не мога да ѝ обясня, че тя няма вина  Confused
Поне се оказа, че не е вирус, а нещо хранително.

# 879
Бърдсфлу, това русо нещо не съм го виждала, наистина е безобразен кич.
Шаги, хубава коса - и дълга, и къса. Хубаво е една жена да си сменя прическата, новата ти прическа ми е една от любимите и няколко години се подстригвах така. Сега обаче съм я оставила да порасте за радост на мм.
Нино, със здраве да си скъса новите джинси милото ти Simple Smile В нашето семейство такава покупка е особено вълнуващо преживяване в неприятния смисъл, защото дънки 38-ма дължина се намират изключително трудно, всъщност в един-единствен магазин има. За обувки пък да не говоря - всичко до 46-ти номер. Дано момчетата ми не пораснат чак толкова.
Блеккет, не знам какво ще е с този туристически сезон, но аз като клиент съм безкрайно отвратена от родните услуги и никой не може да ме накара да им дам и една стотинка на търгашите му с търгаши.
пп: щях да забравя: Звездна, честито гадже Simple Smile

# 880
rummi_pl, горкото детенце!  Sad  Ужасно се притесняват от такива неща като са малки.

Янечек, благодаря, то си е направо истинско събитие, за честитене. Като се има предвид, че се оженихме по маратонки  Grinning

Искам да ви кажа нешо ново и много вълнуващо:

Скрит текст:
навън вали сняг.

Звездна, чудно, че си влюбена. Пожелавам ти споделеност ииии, отпусни я тая душа, да не си убила човек, момиче.

# 881
  • София
Руми, имам предвид, че точно така започва вируса, та я следи. Голямата го изкара без температура и с по-малко повръщане, но зарази всички ни.
Жади не е лошо да се понаспиш днес!  Heart Eyes
Нино hahaha  Иначе като знам как не обичаш промените, стискам палци бързо да се случат и да са все с положителен ефект!

# 882
Искам да кажа, че ми предстоят предизвикателства и промени. Да се надяваме, че всичко ще е за добро.
[/quoteДано

# 883
  • някъде по морето
Момичета, благодаря за куража, надявам се да не съм досадила... Embarassed
И да допълня, че не от хорското мнение се вълнувам, а от себе си - мислех си, че тези "неща" вече съм ги изживяла...а то май не било така Grinning
На Бела искам да кажа, че всичко ще е наред....спомням си как се роди моя син....
На болните да оздравяват... Hug
Нино, за "момиче", благодаря.... Grinning

# 884
rummi_pl, много неприятно, сигурно много неудобно му е станало на детето.

Вече хич не се церемоня, когато детето ми е болно да почукам, да кажа че е зле и да влезем без ред. Вече ако има и други болни спазвам реда, но обикновено са баби отишли с рецептурните си книжки и др. подобни от сорта на "аз само да попитам, само за една бележка и т.н."

Утре съм на работа, реших в последния момент да сменя програмата и да започна с нещо по-различно. Лошото е, че не мога да си намеря материалите от друго такова обучение. Сега ще подготвям всичко наново. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт