Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 131
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 90
Метнете една палачинкаб насам, така и не се помъчих да мога да ги правя.
Днес си взех почивен ден и отивам на среща. С психоложката в градината. Отсега ми се реве. Ноо съм си приготвила вече 5 стр. материал, та жална й майка. Докато ме изслуша.

Благодаря за темата. цвете в скоби:)

# 91
Смес за палачинки може да се съхранява в хладилник до 3-4дни.
Може и да се замразява. Simple Smile

Нета ми на компютъра е ужасен, не знам на какво се дължи. на телефона е ок.
Колебая се да не би изтеклата ми антивирусна нещо да прецаква, но пък не виждам защо и как.

От четвъртък съм на работа след дълга почивка (работя от 2месеца всъщност, но от в къщи).

# 92
Добро утро.
Отново е понеделник .. Снегът е спрял, но пък е натрупало доста.
Пуснаха ни водата, че вчера нямаше цял ден.
Лека и успешна седмица на всички!

# 93
Аууу солена торта как обичам, ммм  Blush

Добро утро. Започвам със задачите за днес.

Тото съм го предвидила за днес. Бела готви се  Twisted Evil

Лили, благодаря за темата.

# 94
С удоволствие бих размятала палачинките към всички части на страната, че и в чужбина   Laughing   Всъщност ако и двамата си вземат днес за работа/училище, положението довечера няма да е толкова страшно... Преди малко раздавах ценни идеи по телефона, как да ги напълнят с мръвки и запечат с малко настърган кашкавал...
Аз, разбира се, отказах да си взема за работа, защото днес смятам да съм на салати  Twisted Evil

Попрочетох една-две теми, различни от тази  Flutter
Ще кажа само: Уффффффффффффффф...

# 95
Добър ден и от мен!
Имам да прочета около 10-15 страници.
За начало ще кажа, че съм силно впечатлена от домашните любимци на Нино!

# 96
  • София
Юху Hug
Какви ги вършихте нощес без кака си?

Страшно е тука, страшно! Много сняг, много нещо. Дребчо сутринта направо затъна в една пряспа и не  може да излезне, горкото hahaha Не че съм го карала там да се завира точно, ама то дете - радва се на снега Heart Eyes

Видях в брошурата на Лидл, че днес ще има гофретници. Мисля да се пробвам по обяд. Ако още са останали, ще помоля за рецептата за хрупкави, дето се размяташе тука преди няколко месеца. Лиляна, твоя може би?

# 97
  • Ямбол
Да, аз имам гофретник и ползвам една рецепта за палачинки от една книга, като я правя малко по-гъста сместа.

# 98
  • Sofia
Добр'утро!  Hug
Големият сняг "отпусна"един ден отпуск на моя ученик  Mr. Green.Ще го пишем снежен.Калпазанско семейство сме, очевидно. Хубаво,че никой не чака на нас да му работим от заран'а:ooooh:. Сега се канят с баща си да излизат да ровят снега.
Котката претропва пред вратата, саклетясала,че 2-3 дни не е излизала "на разходка". И другарите й никакви не се видят да бродят наоколо.
Ще мятам едни сарми и пълнени чушки в гювеча и се засилвам на гимнастика.

Вчера попразнувахме 4 часа-деца и майки-доволно  Peace
Сексът-"Нюансите" съм ги планирала за утре по обяд  Whistling,пък де да видим.

Друго за казване-няма. Искам да е лятооооооооооооо.  Crossing Arms
И аман от тая принцеса Сладкодъвка  ooooh! (Cartoon Network)

# 99
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янтра, ако до пролетта не си намериш коте, ще дойдеш  в Банкя да си избереш. Обикновено има най-малко едно котило с 5-6 сладурчета, всичките различни. Страшно много котки има около нас, даже големите ги мразя, защото ми окупират двора и го ползват за тоалетна, развалиха ми градината. Но това е тема, която ми е болна и няма да я засягам. Но: котета бол пролетно време и наистина всякакви - бели с черно, черни с бяло, сиви с бяло , жълти на райета, сиви на райета, бежово-кафеви - парад на котешката красота.

Искам да кажа, че вчера получих подарък от д"Елболарио и съм очарована от начина, по който продават стоката си - един крем беше подаръкът. Сложен в много красива копринена кесийка с копринена панделка, после в красив и много стилен плик и вътре календар като тетрадка, за всяка дата да си запишеш нещо, имитиращ нещо старо, отпреди сто години. Много се кефя на такова уважение към клиента.

А, да. И се радвам за Бела, че бебето не се роди вчера, знам колко не искаше. Оттук нататък, когато дойде, само леко да мине всичко, Бела. Hug

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 11:36 от svetal4o27

# 100
Добро утро  wavey

Палачинки, гофрети...я да видя какво има за закуска. Mr. Green

# 101
Здравейте, момичета.
Прическата ми в петък се получи добре Simple Smile

Даваме си време, за да се опитаме да се върнем един към друг.

Желая ви прекрасен, макар и мразовит ден Simple Smile

# 102
  • Пловдив
Защо Жаки е престанала да пише? Толкова ли се задълбочиха пререканията? Тя ми е любимият разказвач, не вярвам да ни остави току-така. Жаки, чакаме те Hug
Каза, че се е повредил лаптопа.

Янтра, ако до пролетта не си намериш коте, ще дойдеш на в Банкя да си избереш. Обикновено има най-малко едно котило с 5-6 сладурчета, всичките различни.
Може, просто не искам каква да е котка. Искам да я видим и да разберем, че е нашата котка. Като я видя - ще я позная.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 10:45 от Янтра

# 103
За начало ще кажа, че съм силно впечатлена от домашните любимци на Нино!

Ела да питаш баща ми  Mr. Green  Котката постоянно го следва по петите и у се мотае из краката и понеже е голяма, аха всеки път така да го спъне, че да се претрепе. Иначе е много, много красива. И мека. Не закача децата.
А кучето го намерихме на Витоша. Беше с каиша и е скъпа и хубава порода. Пуснахме обяви за загубено куче, обявихме и в ПСС, щото там очаквахме да го потърсят и накрая решихме да го водим да го даваме на едни близки. Щото имахме куче по това време. Обаче те не ни отвориха, нямаше ги и си го върнахме.
Започна да прави истински бели и баща ми все викаше - това същество не е изгубено, някой го е изхвърлил  Mr. Green  Ама е чуден иначе. Веднъж бях много впечатлена като падна през балкона едно чорапче на детето - викам, Бари, не го яж, на Криси чорапчето е и той мига, мига, слязох и отидох при него и той ми го донесе непокътнато до вратичката.
Иначе всичко дъвче. Голям глупак. Преди време едва го спасихме.
Обаче не ще жена  Crazy Много се изложи на два пъти и вече не го посещават. Но иначе обич да прави "оная работа" и постоянно подскача на вратата, а Кристина вика - мамо, виж, Бари танцува  hahaha

# 104
Упорита, радвам се за този развой на събитията....Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт