Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 023
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аман от тая принцеса Сладкодъвка  ooooh! (Cartoon Network)
  hahaha Добави и един Чичо Дядко и Гъмбол и ще опишеш последните ми 2 дни. Ама нали болно, пуснах му аванта!
Добро утро отново  Hug. Май съм по-добре.
Белла, наспа ли се?  Wink
Благодаря на всички за пожеланията бързо да се оправям, определено ми помагат!  Hug
Жаки не е писала, нали!   Cry

# 106
Гена, долу ръцете от Сладкодъвка   Laughing Любимо ми е.
И от ГЪмбол, и от Парк шоу долу ръцете! -

Начи тия гофретници от Лидл от преди Коледа са ми в полезрението. И на мен Лиляна ми ги каза, ама тогава не знам какво не сколасах. И сега се чудя.
А оня ден преоткрих оребрения тиган. Еееееее, няма толкова вкусни зеленчуци като ги направиш на него. Аз такива вкусни тиквички, лук, чушка и домат дори и на скарата на дърва не съм яла. Станаха сочни и хрупкави. Направо сега има да го ползвам яко.

Упорита, супер!

# 107
  • Sofia
Ай стига,бе,Нино  Crossing Arms.Бъзикаш ме  Mr. Green
Надникнах в селските номера  newsm78 и се чудя от'де тоз мерак,сили и търпение  Rolling Eyesда се обяснявате и борите.Но пък се посмях  Mr. Green

# 108
Ай стига,бе,Нино  Crossing Arms.Бъзикаш ме  Mr. Green
Надникнах в селските номера  newsm78 и се чудя от'де тоз мерак,сили и търпение  Rolling Eyesда се обяснявате и борите.Но пък се посмях  Mr. Green

Гена, всичко ли успя да хванеш преди метлата?  Wink

# 109
Хич не те бъзикам  Blush Най-любими за винаги ми остават обаче Мордекай и Ригби. Големи идиоти са.

Дари, успех в детската!

# 110
Нино, прекрасни любимци имаш, посмях се с Бари тази сутрин. Моето куче е голям егоист, ако види на улицата нещо за ядене /дори да е такова,което той не яде/ веднага  тръгва към него, сакън някое друго куче да не го изяде. Едва го опазвам глупака, че ме е страх да не слагат отрова.

# 111
  • Sofia
белла,едва ли  Thinking.Попрехвърлих 4-5 страници и се овъртях в цитати и лични забележки,квалификации и констатации. Кой к'во ял, пил,по колко взел, дал  Mr. Green

Нино, Мордекай го преглъщам някак и го заглеждам  Laughing
И се възхищавам на въображението на сценаристите (или к'вито са там умни глави),как съумяват да навървоялт толкоз щуротии накуп  Crazy

Моята меденка любимка-котката,докато гостуваше на баба си-свеки, беше изяла една сатенена панделка. На другия ден висеше донякъде,познайте откъде  Rolling Eyes.От другия край  #Crazy.Тааааааа, се наложи да я подръпна лекинко Sick
Те 'ората са казали-любопитството уби котката. Буквално!

# 112
  • София
Гена, долу ръцете от Сладкодъвка   Laughing Любимо ми е.
Ай стига,бе,Нино  Crossing Arms.Бъзикаш ме  Mr. Green
Надникнах в селските номера  newsm78 и се чудя от'де тоз мерак,сили и търпение  Rolling Eyesда се обяснявате и борите.Но пък се посмях  Mr. Green
Остави я Нино! Тя е на 13  Grinning   Hug
А за селските беше страшно там. Аз към 4 и половина се включих, в момента, в който започнаха да се пишат глупости за на Белла бебето. Малко ми дойде в повечко. Инфантилно е това поведение, при спор със съфорумка, като няма какво друго да й кажеш, да обиждаш детето/бебето на същата. Така за на Лили дъщеря й беше писала една, сега Аква за Тото. Показва жестока простота, липса на елементарно възпитание и култура, както и абсолютно безсилие да участваш адекватно в спора!

# 113
Може ли, който има гофретник от Лидл да сподели мнение, досега не сме имали и видях че цените са доста ниски, та се чудя да взема ли довечера и аз един.

# 114
Ей го Бари как чисти.
Скрит текст:

Между другото, има големи ретривъри, обаче той е огромен, аз не съм виждала друг такъв.

Янтре, защо не си потърсите котка по обява. Нашата предишна котка беше като Лили. Казваше се Кунта-Кинта и почина доста възрастна. Много ни беше жал. И после искахме пак такава да си вземем и сестра ми по обява за котки, които се подаряват я намери Лили. Така и ние раздадохме първите котета на Лили.
Ето я старата котка Кунта, хванала мишле:
Скрит текст:

Бе на 13, аз уж нали за баба се глася  Flutter

# 115
  • някъде ... тук ...
Нино, много ми е хубаво да чета разказите ти Hug

От както имаме тежък чугунен оребрен тиган, не сме ползвали скарата. Екстра ни е. Много съм доволна.
Гофретник не искам, само това липсва в кухнята. Освен, ако е чак толкова евтин, да го взема за големия. Той обича гофрети, а сигурно и съквартирантитИ ще са доволни Laughing

Тез герои не са ми познати newsm78 Нямаме Кратун, ама и децата ми са по-големи.

# 116
blackcat6, в темата за Лидл момичетата може да ти отговорят, ако тук няма кой.

Аз четох пинизната тема, ама явно бяха замели. Имаше оставени само квалификации към Жади, че е тъпа един вид. За Тото нямаше нищо. Тя не е само Аква, дето обижда. И Демилока я обижда и се сетих, че и тя беше влизала в темата посред нощ и беше се заяждала. И една Джеронимо и тя обиждала. Много им бъркаме в г*** явно с тази тема.
Чудя се - що бе. Не сте на едно мнение, ми хубаво. Що обиждаш?

# 117
  • София
Аз вече не издържам Гъмбол, честно Tired Дребуса е пристрастен. Почти вече не говори със свои думи, непрекъснато ни репликира с лафове от филмчето. Тази сутрин баща му го смъмри нещо, а той - Гледай да не ти се изкриви врата от това все да гледаш другите отвисоко! Shocked Направо..... ooooh! Ние сме семейство Уотърсън. Брат му е Гъмбол, той е Дарвин, аз съм майката Никол, а на баща си казва - Ричард, пак си надебелял, преброй си коремите. И, разбира се, бъдещото бебе трябва да е момиче и ще се казва Анаис. Божкееее Crazy
Казвам ви, живея в Картууна.

# 118
Много е готин този Бари. Heart Eyes Сега го виждам. Голдъните са ми голяма слабост.
И котараната е била хубавица.

# 119
  • Пловдив
Янтре, защо не си потърсите котка по обява.
Просто искам да я видя котката Simple Smile Като я видя ще знам наша ли ще е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт