Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 120
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, наясно ли сте с поръчките в e-bay? Не съм поръчвала нищо от там и ми е много тъмна индия.

Имаш ли PayPal акаунт? Без него не поръчвай. Иначе няма нищо сложно.

# 226
И аз като Янтра не обичам риба, но ела да видиш суши как ям  Crazy Правя си го сама, че имам притеснения като мъжа на Мър, не че не купувам храна и от заведения, но точно сушито много се пипа с ръце.
Питахте ме къде ще ходя - заминавам за Франкфурт, ще гостувам на сестра ми и ще ходим на концерт в старата опера. Дано времето да позволи да си направим пикник край Майн.
Бърдсфлу, не съм се и съмнявала, че представлението си е заслужавало!

# 227
  • Стара Загора
Аз съм потресен!
Ставам сутринта, правя си едно кафе, пускам сутрешния блок на Бтв и кво да видя?
http://btvnovinite.bg/video/videos/tazi-sutrin/novijat-idol-dzhordzhano.html
Изгледах аз репортажа като естествено през цялото време бях ето така  Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78
Моля ви, кажете това според вас нормално ли е?
Тези от мен от сутрешния блок са напълно полудели, имайки предвид това, че показват този младеж, който очевидно има нужда от психиятър, че и пари даже са похарчили за да го снимат newsm78
Какво се случва по дяволите? Защо показват такива заблудени и болни млади хора, които в отчаянието си да се харесат и да им се обърне внимание са готови да се правят на маймуни и да ги осмиват всички?
Ами оная ми ти Атанаска от Павликени #2gunfire
Тотално объркани млади хора с ненормално изкривена представа за морал, етика, поведение и т.н.
Исках просто да чуя и другите какво мислят и дали смятат това поведение и тези нови "звезди" като този и Атанаска за нормални и етични. А за родителите на тези младежи не искам и да коментирам...

# 228
Има един тънък момент с ползването на Paypal. Ще те пита чий курс да ползва при превалутиране на плащането. Не ползвай този на Paypal, доста неизгоден е.

# 229
А за родителите на тези младежи не искам и да коментирам...

Този младеж е на 28 години. Как точно могат да му повлияят родителите?

# 230
Нямам PayPal акаунт.  ooooh!

Харесах си количка, която е доста скъпа по принцип и я видях в английския e-bay много изгодно. Втора употреба, но с всички кошове и т.н. Даже наддадох за нея, после разбрах, че е с взимане от място. Писах на продавача, дали може да я прати до Лондон. Обаче това с плащането съм го пропуснала. Много ми е сложно.

# 231
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не давайте на децата си пушена сьомга или поне не често. Много вредна храна е - канцерогенна от опушването и от нитритите, използвани при консервирането. Освен това сьомгата се гледа във ферми и  понеже е риба с люспи, под люспите често се заселват паразитни организми, които разболяват рибата и поради това се ползват антибиотици и други медикаменти, за да се спаси "реколтата" и печалбата, тъй като "посадъчния" материал, хайверът, е много скъп. Разбира се, има и  сьомга от големи водни басейни, но е толкова по-скъпа, че хич не ми се вярва да я продават по нашите магазини. Даже наскоро се чудех, виждайки в магазина дива ципура по 39 лв. килото може ли да се вярва, че не е от ферма. Нямам никаква вяра на нашите търговци.

За Никулден седях и се чудех в рибарския магазин какво да избера, влезе една готина мацка, двайсетинагодишна, пита "имате ли бял амур", отговориха и "ето го", тя го погледна, каза "това не ми прилича на бял амур", врътна се и си излезе. След нея продавачът каза на глас "е как ще ти прилича на бял амур, като не е!" и се изкиска. Аз се заинтригувах, попитах "ами какво е", той каза "толстолоб". Ами защо я излъгахте, питам. Ами защото шефът така ни каза.
Възхитих се на момичето, че познава бял амур одран, нарязан на филета. Аз въобще не го познавам, нищо че съм жена с опит и съм морско чедо.

Та си имам едно на ум за търговците.

# 232
  • Стара Загора
А за родителите на тези младежи не искам и да коментирам...

Този младеж е на 28 години. Как точно могат да му повлияят родителите?
От ранно детство с възпитание и учене на доброто,морално,правилно поведение. Мисля, че има и други методи на възпитание. Представям си в каква среда е отраснало, щом има такива възприятия и поведение.

# 233
Изядох 5 тулумбички за следобедна закуска. Мисля, че ще припадна от захар  Laughing

# 234
  • някъде ... тук ...
щом не си опаткала половин тава баклава, нищо ти няма Laughing

по темата на Спарки - щом има хора, които да го гледат и да му се "радват" у фейса, стига в един момент и до телевизията и става "звезда".

# 235
белла, малки или големи Wink
Много е хубаво, че в нашата тема има и бебета. Апостол ще е батко на една дама от Бургас Simple Smile
А какво стана с февруарското ни бебешонче? Някой няма ли информация?

# 236
  • Ямбол
Belinda, на работа съм, но довечера, като се прибера, ще ти сканирам моята рецепта. Само трябва да добавиш повече брашно, за да се сгъсти малко повече.

# 237
  • дядовата ръкавичка
Освен това сьомгата се гледа във ферми и  понеже е риба с люспи, под люспите често се заселват паразитни организми, които разболяват рибата и поради това се ползват антибиотици и други медикаменти, за да се спаси "реколтата" и печалбата, тъй като "посадъчния" материал, хайверът, е много скъп.

То, повечето риби вече се гледат в развъдници. Един познат рибар разправяше, че като разбрал с какво хранят пъстървите, повече нямало да докосне купени от магазин...
През последните години нещо се повредих и не мога да хапна риба, независимо дали е пушена, сготвена или от консерва. миризмата ме отблъсква. Всички други обичат, та за тях готвя, не ми пречи.

# 238
белла, малки или големи Wink
Много е хубаво, че в нашата тема има и бебета. Апостол ще е батко на една дама от Бургас Simple Smile
Големииии!  Sick
Коя е дамата? Може да ги сватосаме  Blush

# 239

Направи си, лесно е. Има тема в съответния раздел на форума, там може да научиш подробности.

Общи условия

Активация на акаунт