Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 166
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 345
  • София
...
Ох, толкова много се смея с тия Капки
Жана, Нона и Джуджи бяха много зле.
Сега да видим Азис как ще докара Лили Иванова.
Дотук само Филип Аврамов в изпълнение на корееца беше перфектен.
Абсолютно! Ама тая Жужи какво въобще прави там. А Жана по принцип не я харесвам. От Нона очаквах повече.

# 346
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А аз днес от Лидл купих комплект метчици и плашки.
 Joy
Ко речи newsm78

hahaha  Охххх, с глас се смях, мъри жено. Цяла къща ме чу. И с бойлера на Рачков - буахахахаха.

Аз помислих, че метчици и плашки е трябвало да бъде четчици и флашки и таман щях да ти викам Наздраве, Янче  Laughing

Между другото и аз точно това си помислих, изобщо не можех да си представя, че е нещо "мъжко".
Пуснах и аз Капките, обачетолкова са ми втръснали Зуека и Рачков... И въобще всякакви водещи...

# 347
О, сега прочетох и за оня уред. Ще си ги купя тоя път.

Ох, много обичам някои песни /доста/ на Лили Иванова. Дано Зизко се справи.

# 348
  • София
О, сега прочетох и за оня уред. Ще си ги купя тоя път.

Кой, шунковара, нали? Laughing

Брей, Васко пее сериозно.

# 349
  • Пловдив
Отказах нюансите, Дорнан е смехотворен. Няма смисъл да се хабя.
Колко изгледа, Янтре? Значи и аз няма да  го тегля.
15 минути. И прецъках напред с мишката, дано ми улови око. Тцъ.

# 350
 Joy  А не, кой си го е купил шунковара? Да му се посмея.  Mr. Green

Ми, пее момчето, тва е. Най-добър тая вечер.

# 351
Отказах нюансите, Дорнан е смехотворен. Няма смисъл да се хабя.
Колко изгледа, Янтре? Значи и аз няма да  го тегля.
15 минути. И прецъках напред с мишката, дано ми улови око. Тцъ.
И аз изобщо не го харесах. Много ми е ... муден, бавен, не знам как още да го опиша.

# 352
  • Пловдив
Нищо му няма да Дорнан, но като цяло секс сцените им са възбуждащи колкото каца с кисело зеле. Не знам що така не им се е получило. Може би щото книгата е боза, та и сценария същия...Не знам, но аз във филми без претенции за еротика съм виждала къде къде по-въздействащи неща...тука освен подигравчийски хилеж нищо друго не може да предизвика... Е, шляпнах го моя по дупето после, той рече, че било от филма, но на мене не ми се вярва някак си Laughing
Ами малкия Джейми Дорнан не ми изглежда като алфа мъжкарят описан в книгата (липсата на литературни достойнства на книгата няма да ги обсъждам сега). Изглежда като слабоват младок. От секс сцените всъщност не се вижда нищо, снимат ги в едър план в главите как се целуват, това не е секс сцена според мен.

# 353
  • София
Пее Васил, пее. Какъв глас има. Вижте къде държеше микрофона. Наистина най-добрия тая вечер.
Отказахте ме от Нюансите тотално. Кастингът им и за мен е безумен.

# 354
  • Пловдив
Отказахте ме от Нюансите тотално. Кастингът им и за мен е безумен.
А, женската роля много са я уцелили Simple Smile

# 355
  • София
В моя рилийз имаше и малко по-надолу от главата, ама нищо, което да си заслужава да "пръцкаш" напред с мишката /сериозно, така го прочетох Joy/.

# 356
  • Пазете Гор
Абе уцелили, неуцелили... Завчера четох, че боксофисът им стигнал 300 млн долара и ще расте. После ще има продължения, права за телевизии, едно друго. Нищо, че повечето у нас на глас недоволстват, хората си правят бизнес, както и трябва.

Като рекох бизнес - хайде да спира тоя сняг вече, почна да ми се отразява финансово.

# 357
  • Пловдив
В моя рилийз имаше и малко по-надолу от главата, ама нищо, което да си заслужава да "пръцкаш" напред с мишката /сериозно, така го прочетох Joy/.
По без риза, т'ва секи себеуважаващ се сторителен работник го предлага в Бг.

# 358
  • София
Ох, представих си Янтра, маскирна с шапка от вестник и бинокъл от "седмица на природата в Лидл" да дебне мускулести работници по без потници по строежите в летния зной Joy

# 359
  • София
Джейми Дорнан, боже мой! То лигаво, то глезенко, да се чудиш да го напляскаш или да го накърмиш.
Моля ви се.
И аз го "гледах" с превъртане, абсурден филм.
Сега ше правим садо-мазо секс!- пляс, с едно перце - Заболя ли те? Не! А, видя ли, болката е само в главата ти.
Да го хвана аз да го ошамаря циганската, да видим в главата ли е, в Д-то ли е.
И само като си представя колко девойчета ще го гледат и ще решат колко мега хипер романтично е да те сексят след като си подписал стриктен договор кой гинеколог ще те преглежда и какви хапчета ще пиеш, а и да те понапляскат за по-секси ...
Ох, много се ядосвам на тоя филм, спирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт