Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 220
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 330
  • В Космоса
Аз съм за 13-ти. На 12-ти бебчето още ще си трайка, Белла ще отиде в болницата следобед. Вечерта малко ще поконтрактира  Crazy и рано сутринта ще чуе първи плач!

# 331
  • София
Понеже явно половината тема се кани да се изръси у нас сега да чистя ли?! Щот се каня да загледам 50-тте нюанса. Дръпнах ги от замундата, искам да го видя Джейми Дорнан какъв Грей е, щото никак не ми прилича. Та си е баш смотаната Анастасийка.
Ти пък ще чистиш. Нахранваш ни и ни връчваш прахосмукачка, парцал, метла. То благодарност трябва!

# 332
  • Пловдив
Понеже явно половината тема се кани да се изръси у нас сега да чистя ли?! Щот се каня да загледам 50-тте нюанса. Дръпнах ги от замундата, искам да го видя Джейми Дорнан какъв Грей е, щото никак не ми прилича. Та си е баш смотаната Анастасийка.
Ти пък ще чистиш. Нахранваш ни и ни връчваш прахосмукачка, парцал, метла. То благодарност трябва!
Тъй ами. И без това всички знаят, че не ме бива като домакиня.

# 333
Аз само да ви кажа, когато не сте яли цял ден, в никакъв случай не си правете суши за вечеря, не става, както трябва да стане  Laughing  Crossing Arms Сега изглеждам като сомалийче  Tired

Янтра, да взема да дойда и аз, като ще идват всички, амаха! Обичам палачинки, гофрети... супер гост съм, честна дума!

Май отивам да си изправя косата, книжка, ако не успея да заспя може да се порадвам на милото (сори, vanini*  Embarassed) и ще заспя като мечка зимен сън!

# 334
Аз пак да повторя, че на 11 ме взимат в болница за да индуцират на 12 ако няма разкритие  Joy ама ако държите на 13 мога да им кажа да поизчакат  Joy

# 335
  • София
Тъй, тъй, аз ви казвам, че на 12-ти ще дойде Тото...
Не, не държим. Кой ражда в петък на 13-ти?!

# 336
  • Euskal Herria
Ма точно петък, 13-ти ще е късметлийски ден.
Поне за мен винаги е бил. Че и на 13-ти номер живеем  Mr. Green.

# 337
  • София
Добре. Ти като решиш да раждаш пак с късните испанки, ще залагаме за петък, 13-ти, обещаваме Simple Smile

# 338
Тъй, тъй, аз ви казвам, че на 12-ти ще дойде Тото...
Не, не държим. Кой ражда в петък на 13-ти?!
И аз от един месец повтарям 12-ти  Mr. Green

# 339
  • Пловдив
Отказах нюансите, Дорнан е смехотворен. Няма смисъл да се хабя.

# 340
Петък 13-ти досега винаги ми е бил хубав и късметлийски ден. Кажи им да поизчакат. Wink

# 341
  • София
Отказах нюансите, Дорнан е смехотворен. Няма смисъл да се хабя.
Колко изгледа, Янтре? Значи и аз няма да  го тегля.
Ох, толкова много се смея с тия Капки

# 342
  • Ямбол
...
Ох, толкова много се смея с тия Капки
Жана, Нона и Джуджи бяха много зле.
Сега да видим Азис как ще докара Лили Иванова.
Дотук само Филип Аврамов в изпълнение на корееца беше перфектен.

# 343
А аз днес от Лидл купих комплект метчици и плашки.
 Joy
Ко речи newsm78

hahaha  Охххх, с глас се смях, мъри жено. Цяла къща ме чу. И с бойлера на Рачков - буахахахаха.

Аз помислих, че метчици и плашки е трябвало да бъде четчици и флашки и таман щях да ти викам Наздраве, Янче  Laughing

# 344
  • София
Нищо му няма да Дорнан, но като цяло секс сцените им са възбуждащи колкото каца с кисело зеле. Не знам що така не им се е получило. Може би щото книгата е боза, та и сценария същия...Не знам, но аз във филми без претенции за еротика съм виждала къде къде по-въздействащи неща...тука освен подигравчийски хилеж нищо друго не може да предизвика... Е, шляпнах го моя по дупето после, той рече, че било от филма, но на мене не ми се вярва някак си Laughing

Капките ги изпуснах, гледам Манчестър срещу Арсенал Tired Добре, че сте вие. Наздраве! Аз съм на коняк, вие?

Общи условия

Активация на акаунт